Προς το περιεχόμενο

netbook/notebook με HDMI

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την απορία είχα και εγώ και ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΤ ΝΑ ΒΡΩ...βρήκα τα εξής:

12.1" - Compaq 2230s = ~550e

Το ίδιο μοντέλο βγαίνει σε παραπάνω τιμές με καλύτερους επεξεργαστές.

Απο κει και πέρα, το χάος..!

Σύντομα θα βγει με HDMI το Dell Inspiron στις 10" πάντως. (αλλά θα έχει μόνο HDMI, δε θα έχει και vga )

Αυτά από την έρευνα...

Δημοσ.

Βασίλη, στο λινκ που πόσταρες γράφει ότι "αναμένεται".

Δε το έχουν ακόμα ( πέρα απο το κόστος που με τα ίδια λεφτά παίρνεις το 12.1 που πόσταρα πιο πάνω της Compaq )

Δημοσ.
Βασίλη, στο λινκ που πόσταρες γράφει ότι "αναμένεται".

Δε το έχουν ακόμα ( πέρα απο το κόστος που με τα ίδια λεφτά παίρνεις το 12.1 που πόσταρα πιο πάνω της Compaq )

μα γι αυτο ειπα πως πρεπει να το φερει απ'εξω

επισημα δεν τον φερνει η ασους στην ελλαδα

Δημοσ.
το 10αρι το DELL MINI εχει HDMI...

To mini 10 θα έχει hdmi που βγαίνει αυτές τις μέρες λογικά, Ελλάδα δε το έχω δει κάπου ( αλλά και δώρο άδωρο με τα χαρακτηριστικά του, όπως και με το asus που λέει ο Βασίλης - έπρεπε να έχει dual atom κανονικά )

Δημοσ.

Χμμμ, μα πως το ξεχασα...!

12αρι HP DV2... πληρεστατο, ποιοτικοτατο και φτηνο. Ισχυς αναμεσα σε Atom και C2D, με HDMI και καλη dedicated καρτα γραφικων με LED οθονη... ολα αυτα σε πολυ μικρο-slim πακετο! Ηδη αρχισε η διαθεση του, και οπου να ναι λογικα θα ειναι και Ελλαδα.

Δημοσ.
Χμμμ, μα πως το ξεχασα...!

12αρι HP DV2... πληρεστατο, ποιοτικοτατο και φτηνο. Ισχυς αναμεσα σε Atom και C2D, με HDMI και καλη dedicated καρτα γραφικων με LED οθονη... ολα αυτα σε πολυ μικρο-slim πακετο! Ηδη αρχισε η διαθεση του, και οπου να ναι λογικα θα ειναι και Ελλαδα.

δώσε παραπάνω ινφο αν θέλεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...