echelongr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Γεια σας έχω ένα παλιό pc το οποίο θέλω να μετατρέψω σε server για να στήσω μια μικρή ιστοσελίδα ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πληροφορίες στα ελληνικά για το πώς θα τον φτιάξω.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Απλη θα ειναι η σελιδα ; θελεις php και sql μηπως ; αλλιως μια απλη εγκατασταση του apache server αρκει.
echelongr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 η ιστοσελίδα θα είναι σε php έχω ήδη εγκαταστήσει το XAMPP αλλά δε ξέρω πώς να το ρυθμίσω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:09 ---------- εννοώ πως να κάνω την σελίδα μου να δουλεύει στο internet και όχι μόνο τοπικά...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Συμφωνα με το τελευταίο που είπες να υποθέσω οτι το site δουλεύει τοπικά σωστα ; To link για το site ειναι η ip σου η εχεις καποιο no-ip ; Port forward έκανες ; νομίζω default είναι η 80 port που πρεπει να κανεις.
echelongr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 δεν έχω κάνει port forward ούτε έχω κάποια υπηρεσία τύπου no ip dyndns αυτό ακριβώς δε ξέρω πως να κάνω
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημιουργεις εδω εναν λογαριασμο και κατεβαζεις και τον update client. O update client κάθε φορά που θα αλλάζεις ip θα την αντιστοιχεί στην no-ip διεύθυνση που εχεις κανει. Ποιο router εχεις ; Απο εδω μπορεις να δεις πως μπορεις να κανεις portforward. Πρωτα επιλέγεις το modem σου αν υπάρχει και μετα σαν εφαρμογή επέλεξε τον apache, δοκίμασε λοιπον την 80 και την 443 να ανοιξεις.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/Apache.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.