Προς το περιεχόμενο

Ποιον απο τους δυο επεξεργαστες??

dimpa16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλη μια βοηθεια βρε παιδια...

Εχω τον Intel Core 2 Duo 4700 και ειμαι σε διλημα τι να κανω,να τον κρατησω και να τον κλοκαρω μιας και εχει πολλαπλασιαστη Χ13 ή να τον δωσω και με την διαφορα να παρω τον Intel Core 2 Duo 7400.

Αν παρω τον Intel Core 2 Duo 7400 θα μου κοστισει περιπου 65 ευρα, με συμφερει ή δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ τους?

Δημοσ.

Αν θες αυξηση επιδόσεων σε παιχνίδια, καλύτερα ασχολήσου με τράμπες vga παρά με cpu,

για απλή χρήση desktop (internet, office) επισης η αλλαγη cpu που σχεδιάζεις, δεν θα κάνει τίποτα.

εχεις 2,6 Mhz + 2 Mb L2 και

να πάς σε 2,8 Mhz + 3 Mb L2...

προσωπικά δεν θα έκανα τετοια αλλαγή μόνο και μόνο για τον μπελά της επανεγκαταστασης ψυκτρας, και να βρω αγοραστή για τον παλιό, ... δεν αξίζει. οχι να πληρώσω κιόλας.

τα 2,9 πρεπει να τα έχει για πλάκα ο 4300. το προσπάθησες;

αν ειναι για video encoding, ή κατι άλλο που να εκμεταλεύεται πολλούς πηρύνες, όχι παιχνίδια, δες για κανα quad ( Q6600-Q6700 που δέχεται η μητρική σου).

ανεξαρτητα απο το είδος χρήσης, προσπάθησε το oc με τον παλιό. δεν χάνεις τίποτα.

Δημοσ.

random,εισαι μεσα, σε οτι απαντησες.

Οντως θα αλλαχτει η καρτα γραφικων με μια 4830,επισης συμφωνω για τις δυνατοτητες του 4700, μονο που η υπαρχον μητρικη δεν με αφηνει για μεγαλυτερο o.c πανω απο τα 2.8, θα αλλαχτει με μια Gigabyte GA-EP43 S3L και πιστευω οτι θα φτασω στα 3.2 περιπου που θελω να εχω.

Τελικα θα κρατησω τον 4700, μιας και η Cache 3MB του 7400, δεν ειναι και η τρελη διαφορα που θα με κανει να τον παρω.

Ευχαριστω για την απαντηση και την βοηθεια σου...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...