dimitris2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 γεια σας παιδια, θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε καθε φορα που συνδεω τον εξωτερικο δισκο στο pc να παιρνει παντα το ιδιο γραμμα px (G:)
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Σημερα και οι δυο ψαχνομαστε για παρομοια πραγματα. Εγω ψαχνωντας τροπο να δωσω το "Β" σε partition (winXP) επεσα σε αυτο που μαλλον αφορα την περιπτωση σου. Edit:Τελικα εχω κατι καλυτερο απο αυτο που ειπα πριν.
dimitris2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 εριξα μια ματια στο λινκ που δινεις στο edit αλλα δε νομιζω οτι κανει αυτη τη δουλεια. απλα σου επιτρεπει να οριζεις ποια ονοματα θα παιρνουν μονο οι δισκοι και οχι να εχουν το ιδιο ονομα ανεξαρτητα απο τη (χρονικη)σειρα που τους τοποθετεις...
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Για ψαξε λιγο αυτο που εχω bold. * check if the letter is used by a network share of the currently logged on user and assign the next letter that is really available * reserve letters, so they are not used for local drives * assign a letter from a list of new default letters, also dependent on many different criteria as the active user, drive type, connection (USB, FireWire), USB port, volume label, size and others * assign letters for a specific USB drive by putting an INI file on the drive * remove the drive letters of card readers until a card is inserted * show a balloon tip with the assigned drive letter(s) * define autorun events depending on many different criteria (Τη δικια μου περιπτωση την τακτοποιησα με λιγο registry edit, το προγραμμα δεν το κατεβασα καν.)
mavroulis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Πας στο Disk Management, κάνεις δεξί κλικ στο δίσκο/partition που θες να αλλάξεις γράμμα και πατάς 'Change Drive Lettet an Paths'.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημητρη, εκανε τελικα αυτο που ηθελες το USBDLM;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.