THeLE Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλημερα Εχω ενα ps2 και θελω να περασω στη mc του το προαναφερομενο γονωστο προγραμμα αλλα οταν κατεβαζω τα ραρ αρχεια δεν βρισκω πουθενα το "BOOT.ELF" Μπορειτε να με βοηθησετε να βρω ολα τα απαραιτητα αρχεια η καποιος τελοσπαντων να μου το φτιαξει και να μου το στηλει σε iso μορφη με email Ευχαριστω
katsikoula Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλημερα Εχω ενα ps2 και θελω να περασω στη mc του το προαναφερομενο γονωστο προγραμμα αλλα οταν κατεβαζω τα ραρ αρχεια δεν βρισκω πουθενα το "BOOT.ELF" Μπορειτε να με βοηθησετε να βρω ολα τα απαραιτητα αρχεια η καποιος τελοσπαντων να μου το φτιαξει και να μου το στηλει σε iso μορφη με email Ευχαριστω το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορουμε να σου στειλουμε σε .iso ετοιμη την καρτα
darksoho33 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ξεκινα και διαβασε αναλυτικα τον οδηγο του DIODOUV αν τα κανεις καταλεξη δεν θα εχεις προβλημα. νομιζω πως μπορεις να πεις σε καποιον που τα εχει ηδη ετοιμα ολα συγκεντρωμενα σε εναν φακελο να τα κανει Upload για να τα παρεις. δυστυχως ειμαι δουλεια και δεν μπορω να σε βοηθησω. αν μου πεις σε ποιο βημα κολλας μπορω να σε βοηθησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.