Προς το περιεχόμενο

αγορα ρουτερ

prokemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας παίδια η ιστόρια εχει ως εξής έβαλα conex 8 mps φοιτιτικό ολα πρίμα αλλα τωρα το rooter με πετάει καθε 2 ώρες restart και δουλευη το θεμα ειναι το μου χαλάει τα games Οπότε λεω να το αλάξω αφου σχεδόν σιγουρα φτέει το modem Μπορεί κάποιος να μου προτείνη κανένα modem γύρω στα 50-60 eurw χωρής το wifi να έχει spikes ομως :P

Δημοσ.

a.εχεις μπλεξει καποια πραγματα.α.αλλο να σε πεταει απο το ιντερνετ αλλο απο το wi fi.μπορει να φτεει το ρουτερ μπορει η γραμμη να ειναι ασταθης μπορει να ειναι π-αλιοι οι drivers για την καρτα δικτυου σου.οποτε δες ακριβως τι προβλημα εχεις .επισης δοκιμασε με καλωδιο για να δεις.επισης αν θες κατι σε καλο ρουτερ speedtouch thomson 585.και εχουν ανοιχτει 100 θεματα για αγορα ρουτερ.kai κλειδωσε το ασυρματο.

Δημοσ.
Συμφωνώ, Thomson TG585 v7, εξαιρετικό router. Έχει 67€ στα Forthnet shops.

Εξαιρετικο ε? Αν δε κανω λαθος η thomson εφτιαχνε τηλεορασεις καποτε και ψυγεια. Τετοια posts βλεπουν οι κατασκευαστες και ερευνητες μηχανικοι εταιρειων modems (usr, linksys, κλ.π.) και μετα αυτοκτονουν.

Δημοσ.
Εξαιρετικο ε? Αν δε κανω λαθος η thomson εφτιαχνε τηλεορασεις καποτε και ψυγεια. Τετοια posts βλεπουν οι κατασκευαστες και ερευνητες μηχανικοι εταιρειων modems (usr, linksys, κλ.π.) και μετα αυτοκτονουν.

xaxa δεν παιζεσαι.και η siemens φτιαχνει τα παντα αλλα οκ παιζουν τα ρουτερ αν εξερεσουμε το cl 110.απο εκει και περα το καλο εξαρτατε με βαση αυτο που το θες.οπως ειπαμε στην ελλαδα που οι μισες ειναι κωλογραμμες το speedtouch ειναιαπο τις καλυτερες λυσεις.και εχει μπολικα πραγματακια μεσα.τωρα η linksys πολυ καλη και αυτη αλλα εχει κανει και κατι βλακειουλες. για την usr οταν θα φτιαξουν το προβλημα με το Ppp να ερθει να ονομαστει ετερεια.και η sony μαμαει σαν ετερεια σε διαφορα πραγματα αλλα οτι βγαζει με Laser (dvd,r cd rom κτλ ) ηταν απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες.το ιδιο η creative.απο τις καλυτερες καρτες ηχου αλλα απο τις χειροτερες σε cd rom καποτε.

Δημοσ.
xaxa δεν παιζεσαι.και η siemens φτιαχνει τα παντα αλλα οκ παιζουν τα ρουτερ αν εξερεσουμε το cl 110.απο εκει και περα το καλο εξαρτατε με βαση αυτο που το θες.οπως ειπαμε στην ελλαδα που οι μισες ειναι κωλογραμμες το speedtouch ειναιαπο τις καλυτερες λυσεις.και εχει μπολικα πραγματακια μεσα.τωρα η linksys πολυ καλη και αυτη αλλα εχει κανει και κατι βλακειουλες. για την usr οταν θα φτιαξουν το προβλημα με το Ppp να ερθει να ονομαστει ετερεια.και η sony μαμαει σαν ετερεια σε διαφορα πραγματα αλλα οτι βγαζει με Laser (dvd,r cd rom κτλ ) ηταν απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες.το ιδιο η creative.απο τις καλυτερες καρτες ηχου αλλα απο τις χειροτερες σε cd rom καποτε.

Sorry re poul.... Αλλα ποσα αλλα μοντελα εκτος το τραγικο το cl110 που καιγοταν και το αθλιο ασυρματο, ξερεις της siemens? Και βασικα εννοειτε οτι ενας που κανει ερευνα κανει βλακειες αλλα ανακαλυπτει και νεες τεχνολογιες, οι βλακειες που αναφερεσαι στη Linksys εχει δωσει πεδιο για αντιγραφες στις αλλες εταιρειες που απλα αντιγραφουν κατι που παιζει σιγουρα. Ετσι ειναι.... πριν παμε στο φεγγαρι μας χαλασαν και 2 πυραυλοι. Ειναι ο βωμος της εξελιξης αυτος. Μπορει τα ρουτερ που αναφερεσαι να κανουν τη δουλεια μας, αλλα latency με αυτα εχω 30ms ενω με linksys, usr, 3com (καλα δεν αναφερω draytek) εχω 22ms. Ετσι ειναι man και το γνωριζεις αυτο τουλαχιστον εσυ και γιαυτο το λογο γεμιζουν με ασκοπες (οχι χαζες) ερωτησεις τα forum του τυπου ...... " εχω 13db attenuattion αλλα κλειδωνω στα 18mbit..... " eeee.... και εγω 13 εχω αλλα κλειδωνω στα 23 και ολοι οι αλλοι που χρησιμοποιουν τα ιδια βεβαια

EDIT: Σαφως και η zyxell και ακομη και αλλες εταιρειες, ασχετα αν τη συγκεκριμενη δε τη χωνευω και ειναι σαν παλιοκουτια :)

Δημοσ.

σβηνει το λαμπακι του adsl τι ακριβως γινετε?μπορει να ειναι και θεμα γραμμης.τι ρουτερ εχεις τωρα πανω.?to speedtouch οπως ειπαμε ειναι σταθερο σε παραξενες γραμμες.ενταξει καποιο αλλο ισως κλειδωσει πιο πανω.

τωρα για τον 000κτλ κτλ αυτο που λες με το attenuation ειναι σχετικο.μπορει να δοκιμασεις 100 ρουτερ και να εχεις και 5 attenuation και να κλειδωνεις στα 5 mbit και 10 ρουτερ.οπως μπορεις να εισαι και σε 1 km και να παιζεις στα 5.δηλαδη ολα σχετικα ειναι.και εγω πχ θα λεγα cisco κορυφη ρουτερ αλλα τι να το κανεις ενα τελειο ρουτερ αμα δεν μπορει να κρατησει την γραμμη σταθερη.ειχα πετυχει καποτε καποιον διπλα στην παρνηθα.εβαζες linksys εβαζες οτι ηθελες και δεν συγρονιζε η συγχρονιζε χαμηλα.μονο το speedtouch καταφερε και επαιξε.ενταξει ισως να εχει μεγαλυτερο ping αλλα τουλαχιστον θα παιξει.το ιδιο με ενα φιλο με connx στο πικερμι.,με τα χιλια ζορια παιζει στο 1 mbit με speedtouch>με linksys απλα δεν επαιζε καν.ο οτε πηγαινε παραμασχαλα με ενα speedtouch σε ολατα ραντεβου.αμα επαιζε με αυτο θεωρουσε οτι εχει προβλημα ο εξοπλισμος του πελατη και εφευγε.μην το ψαχνεις.πονεμενα πραγματα.δεν θα παει κανεις οτι το speedtouch ειναι καλυτερο απο ενα cisco αλλα ολα αυτα σε τελειες γραμμες που εμεις εδω δεν τις εχουμε.ειναι σαν ferrari.ναι ειναι τελεια οτι καλυτερο υπαρχει αλλα τι να την κανω στην ελλαα .καλυτερα ενα cinquencento:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...