coreygaylas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 εχω κανει 2 Port Forward settings...που πρεπει να μπουν στη στηλη Active Port Forwarding Rules για να ειναι σε ισχυ... λοιπον, τα βαζω, κανω reboot, ολα καλα.. την επομενη μερα, ανοιγω το pc, και ειναι εκτως τα rules!!! επιβεβεομενα κ ολας, επειδη το router δεν κανει σωστη δουλεια χωρις τα Rules... Καμια λυση? νομιζω πως εχω το τελευταιο firmware που υπαρχει
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 save and reboot κανεις για τα κρατησει μεσα κανονικα???ακολουθεις τις οδηγιες στο http://www.portforward.com .στο pc σου καρφωτα Ip
xaralas Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 εχω κανει 2 Port Forward settings...που πρεπει να μπουν στη στηλη Active Port Forwarding Rules για να ειναι σε ισχυ...λοιπον, τα βαζω, κανω reboot, ολα καλα.. την επομενη μερα, ανοιγω το pc, και ειναι εκτως τα rules!!! επιβεβεομενα κ ολας, επειδη το router δεν κανει σωστη δουλεια χωρις τα Rules... Καμια λυση? νομιζω πως εχω το τελευταιο firmware που υπαρχει Ετσι την ειχα πατησει και εγω, μην πατας reboot, ψαξε καπου εχει επιλογη save and reboot.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 λεει οτι κανει reboot και μετα ειναι οκ και μετα απο μια μερα χανονται.
coreygaylas Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ακολουθω κανονικα τις οδηγιες στο portforward, απο εκει εκανα τα config. Save and Reboot κανω, δεν νομιζω να υπαρχει απλο reboot. ακριβως κατω απο τα port forward rules Λεει: (Note : Please click 'save and reboot' to let configuration be saved and take effect after reboot.) και παταω το Save and Reboot...το προβλημα παραμενει, μετα reboot λειτουργουν αλλα την επομενη μερα γινονται No Active. Επισης το ιδιο προβλημα υπαρχει και με το Time & Date. Οτι ωρα κ αν βαλω, την επομενη μερα θα ειναι Current Router Time: 01/01/2005 19:57:03
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 τα rules γινονται κανονικα add.δεν θυμαμε αν εχει add ι αν εχει enable???με κανα αλλο firmware εστω και πιο παλιο?δεν στεκει ρε γαμοτο αυτο.
coreygaylas Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 δεν στεκει καθολου...τελικα μετα απο δοκιμες, οι ρυθμισεις χανονται οταν Κλεινω/Rebootαρω το PC!! τωρα τι σχεση εχει το Pc με το router...δεν εχω ιδεα... Εντελως κουλο ε πουλινε?
swstost Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 'Εχω σετάρει δύο 624 και δεν μου έχει συμβεί. Μου έχουν τύχει βέβαια άλλα κουφά με τα συγκεκριμένα, τα σοβαρότερα από τα οποία λύθηκαν με reset και επαναφορά στις εργοστασιακές. Μήπως είναι κατά λάθος ενεργοποιημένο το uPnP στο router και μπερδεύεται?
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 me allo pc?δεν στεκει πραγματι.ειναι πολυ κουφο,.και εγω εχω σεταρει καμποσα δεν ειδα κατι παραξενο.
coreygaylas Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 το uPnP ειναι απενεργοποιημενο... Θα το γυρισω στις εργοστασιακες μπας και γινει τπτ!
swstost Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Όταν λες έχεις το τελευταίο firmware, ποιό εννοείς? Αν δεν κάνω λάθος, έχω δει firmware για 624 από Αυστραλία, από Ρωσία και από 1-2 άλλες χώρες. Αν κατάλαβα καλά έχεις ξανακάνει upgrade το firmware, οπότε αν πρόκειται να μπεις στον κόπο του reset, μήπως να ψάξεις και για κανένα εναλλακτικό firmware? Επίσης, μπορείς να τσεκάρεις με κανά utorrent ότι το uPnP είναι όντως απενεργοποιημένο? Στο λέω γιατί ένα από τα τρελά που έχω δει με τα 624 είναι να δείχνει στο interface ότι κάτι είναι off/on και αυτό να είναι ενεργοποιημένο/απενεργοποιημένο.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 δες και firmware τι παιζει αμα δεν το εχουμε πει.
coreygaylas Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 λοιπον...γυρισα σε εργοστασιακες...Τιποτα... Η μονη λυση ηταν Downgrade Firmware... ειχα το 3.10 EU και επεσα στο V3.00B01T01.WI-C.20080410...με το παλιοτερο Interface... ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!! πολυ πιο γρηγορο και λεπτομερεστατο ιnterface, η ταχυτητα μου στο internet αυξηθηκε, σωστο port forward χωρις τα κουλα που μου εκανε, σωστη ωρα... αλλα και παλι ειναι πολυ κουλο το παλιοτερο firmware να ειναι καλυτερο!
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ειναι κουλο αλλα αφου παιζει ετσι το κρατας ετσι.δες μηπως υπαρχει κανα πιο νεο απο το 3.10 οπως σου ειχα γραψει πιο πανω.
coreygaylas Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 μπα...στο ftp.dlink.com δεν υπαρχει ουτε καν το router μου (εχει αντικατασταθει απο το DSL-2640B)...στο .GR βρηκα μονο, 3 firmware, με πιο προσφατο να ειναι αυτο που ειχα...τωρα δεν νομιζω να αξιζει να ψαχνω σε τπτ ρωσικα και μετα απο το update να μου τα βγαζει ολα ρωσικα... :p Μια χαρα βολευτικα τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.