Προς το περιεχόμενο

D-LINK DSL-G624T αδυνατο Port Forward

coreygaylas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κανει 2 Port Forward settings...που πρεπει να μπουν στη στηλη Active Port Forwarding Rules για να ειναι σε ισχυ...

λοιπον, τα βαζω, κανω reboot, ολα καλα..

την επομενη μερα, ανοιγω το pc, και ειναι εκτως τα rules!!! επιβεβεομενα κ ολας, επειδη το router δεν κανει σωστη δουλεια χωρις τα Rules...

Καμια λυση? νομιζω πως εχω το τελευταιο firmware που υπαρχει :X

Δημοσ.
εχω κανει 2 Port Forward settings...που πρεπει να μπουν στη στηλη Active Port Forwarding Rules για να ειναι σε ισχυ...

λοιπον, τα βαζω, κανω reboot, ολα καλα..

την επομενη μερα, ανοιγω το pc, και ειναι εκτως τα rules!!! επιβεβεομενα κ ολας, επειδη το router δεν κανει σωστη δουλεια χωρις τα Rules...

Καμια λυση? νομιζω πως εχω το τελευταιο firmware που υπαρχει :X

Ετσι την ειχα πατησει και εγω, μην πατας reboot, ψαξε καπου εχει επιλογη save and reboot.

Δημοσ.

ακολουθω κανονικα τις οδηγιες στο portforward, απο εκει εκανα τα config. Save and Reboot κανω, δεν νομιζω να υπαρχει απλο reboot.

ακριβως κατω απο τα port forward rules Λεει:

(Note : Please click 'save and reboot' to let configuration be saved and take effect after reboot.)

και παταω το Save and Reboot...το προβλημα παραμενει, μετα reboot λειτουργουν αλλα την επομενη μερα γινονται No Active.

Επισης το ιδιο προβλημα υπαρχει και με το Time & Date. Οτι ωρα κ αν βαλω, την επομενη μερα θα ειναι

Current Router Time: 01/01/2005 19:57:03

Δημοσ.

τα rules γινονται κανονικα add.δεν θυμαμε αν εχει add ι αν εχει enable???με κανα αλλο firmware εστω και πιο παλιο?δεν στεκει ρε γαμοτο αυτο.

Δημοσ.

δεν στεκει καθολου...τελικα μετα απο δοκιμες, οι ρυθμισεις χανονται οταν Κλεινω/Rebootαρω το PC!! τωρα τι σχεση εχει το Pc με το router...δεν εχω ιδεα...

Εντελως κουλο ε πουλινε?

Δημοσ.

'Εχω σετάρει δύο 624 και δεν μου έχει συμβεί.

Μου έχουν τύχει βέβαια άλλα κουφά με τα συγκεκριμένα, τα σοβαρότερα από τα οποία λύθηκαν με reset και επαναφορά στις εργοστασιακές.

Μήπως είναι κατά λάθος ενεργοποιημένο το uPnP στο router και μπερδεύεται?

Δημοσ.

Όταν λες έχεις το τελευταίο firmware, ποιό εννοείς?

Αν δεν κάνω λάθος, έχω δει firmware για 624 από Αυστραλία, από Ρωσία και από 1-2 άλλες χώρες.

Αν κατάλαβα καλά έχεις ξανακάνει upgrade το firmware, οπότε αν πρόκειται να μπεις στον κόπο του reset, μήπως να ψάξεις και για κανένα εναλλακτικό firmware?

Επίσης, μπορείς να τσεκάρεις με κανά utorrent ότι το uPnP είναι όντως απενεργοποιημένο?

Στο λέω γιατί ένα από τα τρελά που έχω δει με τα 624 είναι να δείχνει στο interface ότι κάτι είναι off/on και αυτό να είναι ενεργοποιημένο/απενεργοποιημένο.

Δημοσ.

λοιπον...γυρισα σε εργοστασιακες...Τιποτα...

Η μονη λυση ηταν Downgrade Firmware...

ειχα το 3.10 EU και επεσα στο V3.00B01T01.WI-C.20080410...με το παλιοτερο Interface...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!! πολυ πιο γρηγορο και λεπτομερεστατο ιnterface, η ταχυτητα μου στο internet αυξηθηκε, σωστο port forward χωρις τα κουλα που μου εκανε, σωστη ωρα...

αλλα και παλι ειναι πολυ κουλο το παλιοτερο firmware να ειναι καλυτερο!

Δημοσ.

ειναι κουλο αλλα αφου παιζει ετσι το κρατας ετσι.δες μηπως υπαρχει κανα πιο νεο απο το 3.10 οπως σου ειχα γραψει πιο πανω.

Δημοσ.

μπα...στο ftp.dlink.com δεν υπαρχει ουτε καν το router μου (εχει αντικατασταθει απο το DSL-2640B)...στο .GR βρηκα μονο, 3 firmware, με πιο προσφατο να ειναι αυτο που ειχα...τωρα δεν νομιζω να αξιζει να ψαχνω σε τπτ ρωσικα και μετα απο το update να μου τα βγαζει ολα ρωσικα... :P :p

Μια χαρα βολευτικα τωρα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...