Προς το περιεχόμενο

Ποια μοναδα DVD-RW?

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια το Sony-Optiarc Sata AD-7170S που εχω εχει αρχισει και μου σπαει τα νευρα.

Ενω υποτιθεται οτι υποστηριζει εγγραφη μεχρι 18x, οταν το βαζω σε 16x (σε 16x certified δισκακια διαφορων μαρκων) φτανει το buffer του πολλες φορες σε οριακο σημειο με αποτελεσμα τα δισκακια να μη γραφονται οσο γρηγορα θα επρεπε, ουτε οσο καλα θα επρεπε (κατα τη διαρκεια της εγγραφης ακουγονται κατι κρατς κρουρτς οταν τελειωνει το buffer).

Τελος παντων, για να μη το κουραζω, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο DVD-RW που να ικανοποιει τις εξης προϋποθεσεις:

1)Εσωτερικο

2)Sata

3)Μαυρο

4)Εγγραφη σε 16x (δε με ενδιαφερει το 18 ή 20x)

5)Να ειναι απο e-shop.gr λογω ποικιλιας και επειδη με βολευει η τοποθεσια (εδω το λινκ)

6)Να μη bufferιαζει σα το τωρινοοοο!!

Κανενας περιορισμος στην τιμη, ειτε 17 ειτε 27 ειτε 35 ευρω κανει δε με απασχολει.

Κανενα ενδιαφερον για βλακειουλες οπως Lightscribe κτλ.

Δε με απασχολει αν θα ειναι καλο αναγνωστηρι. Εχω άλλη συσκευη για αναγνωση.

Καμια προταση βρε παιδια? Θα σας ημουν υποχρεος.

Ειχα δει αυτο σε μαυρο. Πώς σας φαινεται?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τo optiarc 7200S είναι ανώτερο απο το το 216 σε ποιότητα εγγραφής, επίσης το 223 της samsung είναι χάλι μαύρο στην εγγραφή, αλλά πολύ γρήγορο στην ανάγνωση, προσωπική άποψη είναι οτι το 7200 αυτή τη στιγμή το καλύτερο dvd-rw που μπορείς να αγοράσεις, εκτός αν θες να περιμένεις το 7240S.

• Moderators
Δημοσ.

To 7240 ποτε περιπου αναμενεται? Με ενδιαφερει σχετικα αμεσα.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση παντως. :-)

Δημοσ.
To 7240 ποτε περιπου αναμενεται? Με ενδιαφερει σχετικα αμεσα.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση παντως. :-)

Δυστυχώς μέχρι τώρα το εχω δει μόνο στην Αμερική:cry:, αλλά ελπίζω αρχές του Απρίλη να έχει έρθει και εδώ.

Πάντως για 19-21 ευρό που κάνει το 7200S και τα 2 χρόνια εγγύηση που έχει είναι μια τίμια πρόταση, εφόσον δε μπορείς η δε θες να περιμένεις το 7240S.

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου ακομα και με τα καλυτερα δισκακια ειναι λαθος να γραφεις σε πανω απο χ6.

Οποτε δε νομιζω οτι χρειαζεσαι dvd-rw -χαμηλοτερη ταχυτητα μαλλον χρεαζεσαι...

Ετσι και αλλιως οταν το βαζεις χ16 δεν το γραφει πανω απο 10-12χ απο οτι εχω παρατηρησει.

Δημοσ.
Κατα τη γνωμη μου ακομα και με τα καλυτερα δισκακια ειναι λαθος να γραφεις σε πανω απο χ6.

Οποτε δε νομιζω οτι χρειαζεσαι dvd-rw -χαμηλοτερη ταχυτητα μαλλον χρεαζεσαι...

Ετσι και αλλιως οταν το βαζεις χ16 δεν το γραφει πανω απο 10-12χ απο οτι εχω παρατηρησει.

:eek:

τι να πω, πανε στο cdfreaks εχει πολλές σελίδες που εξηγούν γιατί η αργές ταχύτητες δεν είναι καλές στα καινούργια dvd-rw.

• Moderators
Δημοσ.

Οντως, δεν ισχυει ο,τι με τα cd. (οσο χαμηλοτερα τοσο καλυτερα).

Στα dvd το ονομαστικο τους ειναι το καλυτερο :-)

Θα περιμενω μεχρι αρχες Απριλη για το 7240S.

Δημοσ.
Οντως, δεν ισχυει ο,τι με τα cd. (οσο χαμηλοτερα τοσο καλυτερα).

Στα dvd το ονομαστικο τους ειναι το καλυτερο :-)

Θα περιμενω μεχρι αρχες Απριλη για το 7240S.

Και εγώ αυτό περιμένω, άλλα ακόμα κακοποιώ το 7200Α :devil: 14 μήνες και συνεχίζουμε τον αγώνα.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι κι εγω ακομα προσπαθω να τη παλεψω με το 7170S...

Αν τυχον ερθει και δε το παρω χαμπαρι μου κανεις τη χαρη να στειλεις ενα pmακι?

Δημοσ.
Ναι κι εγω ακομα προσπαθω να τη παλεψω με το 7170S...

Αν τυχον ερθει και δε το παρω χαμπαρι μου κανεις τη χαρη να στειλεις ενα pmακι?

Φυσικά ;).

• Moderators
Δημοσ.

Οχι καμια διαφορά. Απλα μονο και μονο επειδη το καλωδιο Sata ειναι ΠΟΛΥ πιο μικρο και βολικο, εμενα προσωπικα με βολευει περισσοτερο. :-) Ο,τι διαφορα θα δεις θα ειναι λογω του νεου recorder και οχι λογω του προτυπου συνδεσης.

blackstar thanks ;)

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως και μεσω του αντιγραφικο προγραμματος, αλλα κανε μου τη χαρη και αν θες να κανεις περισσοτερες ερωτησεις σχετικα με dvd γενικα και ανοιξε νεο thread..

Θα το δουν και περισσοτερα ατομα αν βαλεις και εναν σωστο τιτλο..

(οσο για τα "λεπτα" ide καλωδια... καμια σχεση με τα sata... αλλο 40/80 επαφες-καλωδια, οσο "ζουπηγμενα" κι αν ειναι, αλλο 5 :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...