Προς το περιεχόμενο

Nokia N78 or N81 ? ? ?

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έφτασε η ώρα να πάρω καινούριο κινητό αλλά είμαι ανάμεσα στο nokia n78 με το nokia n81!!Βασικά ήθελα κινητό να παίζει δυνατά μουσική σαν το n81!!Το n78 έχει δυνατά ηχεία??Από την άλλη όμως το n81 δεν έχει καθόλου καλή κάμερα σε σχέση με το n78(που έχει 3.2m ενώ το n81 έχει μόλις 2)Αλλά και εμφανισιακά ποιο πιστεύετε ότι είναι ποιο ωραίο??Το n81 μου φαίνεται πολύ μεγάλο και βαρύ!!

Παιδιά ποιο να διαλέξω??Έχετε δοκιμάσει κανένα από αυτά??

Βασικά ήμουν και ανάμεσα στο n82 αλλά ανεβαίνει λίγο η τιμή.......:-D

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:-)

Δημοσ.

εχω το n78

τα ηχεία του,θα μπορούσα να πω οτι δεν ειναι το ατου του.και γενικα το media player του.χρειάζεται ρύθμιση στο equalizer και ακομα και τοτε αρκετες φορες ακουγονται παράσιτα.

απο εξωτερική εμφάνιση,προσωπικά με αρέσει πολύ.(αφου το πηρα..!!)

του εχω κλείσει και το φωτισμο των πληκτρων+το breathing που εχει,ειναι πολύ στυλάτο!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!!:-)

Πολύ χρήσιμα αυτά που μου είπες!!:-):-)

Έχετε να πει τίποτα άλλο παιδιά??Για το n81 πχ??!!

Δημοσ.

To N78 ειναι καλυτερο και μπορω να το κανω να ακουγεται πολυ καλυτερα με ενα προγραμμα που ειναι το CorePlayer και ξερω πολυ καλη ρυθμιση ισοσταθμιστη(αν θελεις).

http://www.phonegg.com/compare/20/Nokia-N81-vs-Nokia-N78.html

Συγκριση N78 με N81

Δημοσ.

Μάλλον θα το χτυπήσω αύριο με την επιδότηση. Στα λεφτά του κανένα άλλο με wifi + gps. Σαν δεύτερο κινητό μετά το HTC πιστεύω θα με καλύψει αν και διαβάζω για πολλά προβλήματα..ιδίως firmware :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...