Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να κατεβασω κανενα αρχειο απο το νετ

greekrose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξατεβάσω κανένα αρχείο ούτε καν τον firefox.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε σήμερα.

Εργασίες που έγιναν σήμερα

Απεγκατασταση mcafee,spy bot,internet tools κι επαναφορά συστήματος

Παρακαλώ μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ?

Δημοσ.

Κάνεις κανονικά browsing; Τί συμβαίνει ακριβώς στον browser σου όταν κάνεις κλικ σε κάποιο download link; Δε σου εμφανίζει παραθυράκι διαλόγου για το που να σώσεις το αρχείο; Σου το εμφανίζει, επιλέγεις κατάλογο προορισμού κια filename αλλά μένει το κατέβασμα κολλημένο στο 0%; Κάτι άλλο... ;

Δημοσ.

Εντάξει τωρα το έφτιαξα και γράφω τι έφταιγε σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα

Εφταιγε το AVG!

Το είχα απεγκαταστήσει για να περάσω mcafee και προφανως δεν απεγκαταστάθηκε εντελώς.Επανεγκατάσταση κι απεγκατάσταση κι όλα καλά

Σ΄ευχαριστώ parsifal που ενδιαφέρθηκες για το πρόβλημά μου!

Δημοσ.
Σου το εμφανίζει, επιλέγεις κατάλογο προορισμού κια filename αλλά μένει το κατέβασμα κολλημένο στο 0%;

Ωχ! αυτό μου είχε τύχει παλαιότερα. Που οφείλεται;

Δημοσ.

Ειχα κανει απεγκατασταση στο προγραμμα AVG και δεν είχε φύγει εντελως απο την προσθαφαίρεση προγραμμάτων όπως πρόσεξα οταν πήγα να απεγκαταστήσω ένα πρόγραμμα.Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω εντελώς και μου εβγαζε 'ενα μηνυμα λάθους.Εκανα γκουγλαρισμα στο λάθος και με πήγε στο φόρουμ της AVG.Διαβασα οτι κάποιοι παραπονιόντουσαν πως το AVG εν τους αφηνε να μπουν στο νετ!

Εγω ομως έμπαινα κανονικα.Οτι κατεβαζα εδειχνε πως κατεβαινε αλλα δεν βρισκοταν πουθενα!!!!Τελικά σκεφτηκα να δοκιμασω να επαναεγκαταστησω το AVG κι ευτυχως το ειχα στο σκληρο

Αυτο ητανε!Δοκιμασα και κατεβαιναν!και μετα μπηκα να σας το πω

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδια και να ειμαστε όλοι καλά.

Εχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα.

Κατέβασα το Bitcomet και μέχρι στιγμής όλα καλά.

Κατέβασα βιντεάκια κανονικά.

Στη συνέχεια όμως ότι και να ήθελα να κατεβάσω δεν γινόταν.

Αφού επέλεγα και έκανα κλικ στο εικονίδιο download,

δεν γινόταν απολύτως τίποτα.

Έπειτα απεγκατέστησα το Bitcomet και όλα καλά.

Τελικά τί έχει γίνει δεν ξέρω.

Μπορεί κ'αποιος να μου δώσει συμβουλή???

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μονο το Bitcomet απεγκατεστησες?Ισως φταει το antivirus η κατι πειραξες στις ρυθμισεις του προγραμματος

Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...