poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 παντα το νομιζα για option και ποτε δεν ειχα πατησει να κανει save εκει..... οσο ζεις.... /hide hard reset kai soft.το soft ριχνει το adsl και ξανακανει sync το hard κανει reset olo to router απο χτες που το εβαλα σταθερη ταχυτητα χωρις dc's. ουτε στα downloads με managers ουτε idle. ελπιζω να μεινει ετσι.... για αλλαγη profil να τους παρω και να τους πω να μου ξαναλλαξουν? δεν θα μου ριξει και αλλο την ηδη χαμηλη ταχυτητα που εχω? για αλλο routeraki προς το παρον δεν μπορω :/ ερωτηση : απο οταν εβαλα την 1.08 οταν παταω save settings δεν κανει reboot το router και στην 1.09 τα ιδια. απλα παταω save φορτωνει η σελιδα και thats all. υπαρχει αλλος τροπος να κανει reboot απο το να το βγαζω βαζω απο το ρευμα οταν αυτο χρειαζεται? an παιζεις οκ δεν αλλαζεςις προφιλ διοτι δεν εχει νοημα και απλα θα χασεις ταχυτητα.ναι πλεον δεν κανει reboot Με τα νεα firmware.ευτυχως δηλαδη.για αλλο ρουτερ ειπαμε δοκιμη αλλα οκ αστο οπως ειναι τωρα.
100 010 00 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Στο save οντως δε κανει reboot, resync κανει........ δεν ειναι προβλημα αυτο
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Resync θα κανει αμα αλλαξεις κανα multimode σε κατι αλλο.αν αλλαξεις username pass οθυτε καν resync δεν κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.