Προς το περιεχόμενο

Wag200g και προβλημα με Dc's

tatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!

οπως λεει και το title εxω το Linksys wag200g και απο τη τεταρτη εχω σοβαρο προβλημα αποσυνδεσεων. τι εννοω....

Ειμαι σχεδον απο το πρωτο μηνα που εμφανιστηκε το 2play στη forthnet.

Στην αρχη ημουν με ενα αλλο router οπου συν τα προβληματα της εταιριας στις αρχες συν και προβληματα απο το router δεν εκανα ποτε συνδεση....

Πηγα στο Wag200g οπου παιζει απο τοτε μια χαρα χωρις Dc's χωρις τιποτα...καποια στιγμη στη περιοχη μου αρχισε γενικως να πεφτει η ταχυτητα στη περιοχη με αποτελεσμα να φτανω margin 10-11...δλδ σχεδον ποτε αποσυνδεση!

Τη προηγουμενη βδομαδα λοιπον στα καλα καθουμενα αρχισε να τα παιζει το routeraki...Dcs συνεχεια , στα downloads να κοβεται καμια 20αρια φορες η παροχη κτλ κτλ. ολα αυτα χωρις να εχω αλλαξει η πειραξει τιποτα!

Αφου εκανα λοιπον ολα τα προβλεπομενα...hard reset , αλλαγη καλωδιων, αλλαγη απο ethernet se wifi και το αντιθετο, παροχη απο αλλη πριζα κτλ κτλ. εφτασα στο σημειο να παρω τη τεχνικη υποστιριξη.

Εκει λοιπον αφου το ψιλοψαξαν μου απαντησανε 2 τεχνικοι οτι , ΟΤΙ Dcs εχω ειναι User request ! ! :confused: και καλο θα ηταν να παω για αλλο royter.

Φτανουμε λοιπον στο τελος.... προς το παρων το εχω βαλει multimode για να βρισκει πιο γρηγορα IP γιατι σε ADSL2+ δεν νιωθει....

Παει για πεταμα το ρουτερακι ? παιζει στα καλα καθουμενα να χαλασε (βεβαια ηλεκτρονικο ειναι και αυτο...) εχω το firm της forthnet το 1.08. βρηκα απο το official site οτι παιζει και ενα 1.09 για AnnexA - να το περασω σαν τελευταια λυση η εκει θα το κλαψω εντελως και δεν θα ξανασυνχρονισει ποτε ξανα?

Δημοσ.

μπορει να δοκιμασεις και το allo firmware.με τι στατιστικα εισαι στην γραμμη και ποσο margin?kai δεν επεσε η ταχυτητα απλα σου εκαναν αλλαγη προφιλ για πιο σταθερα.α.δοκιμασε με αλλο Pc αν εχεις.β.και βασικο.χανεις to dsl η πεφτει μονο το ppp/internet?dokimασε χωρις ανοιχτα p2p προγραμματα.τα user request σημαινει οτι ειναι σαν να το ζηταει ο χρηστης.αυτο μπορει να γινει αν γινετε καμια βλακεια με το Pc πολλες φορες η κατι προβλημα σε p2p.οχι παντα.αλλες φορες μμπορει η γραμμη να ειναι χαλια.δες αυτα για αρχη

Δημοσ.

Δε φταιει το ρουτερ φιλαρακο.......... αλλα οι κωλοκαρτες των dslams στα ΑΚ της forthnet. Και εγω το ιδιο εχω και οταν ξεκινουν οι αποσυνδεσεις ζοριζομαι με οτιδηποτε ρουτερ βαζω πανω (και εχω καμια 15ρια). Δοκιμασε σε pppoa να δεις αν παιζεις καλυτερα

Δημοσ.
Δε φταιει το ρουτερ φιλαρακο.......... αλλα οι κωλοκαρτες των dslams στα ΑΚ της forthnet. Και εγω το ιδιο εχω και οταν ξεκινουν οι αποσυνδεσεις ζοριζομαι με οτιδηποτε ρουτερ βαζω πανω (και εχω καμια 15ρια). Δοκιμασε σε pppoa να δεις αν παιζεις καλυτερα

οi kartes που φταινε τωρα?γιατι εγω ειμαι βυσμα που παιζω και 15 μερες Online?

Δημοσ.

@poulinos

για δες φιλε μου:

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 10201 kbps

Upstream Rate: 1021 kbps

Downstream Margin: 11 db

Upstream Margin: 10 db

Downstream Line Attenuation: 27 db

Upstream Line Attenuation: 6 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 19 db

--------------------------------------------------------------------------------

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2516 PPPoE

Multiplexing: LLC

Qos: UBR

Pcr Rate: 0

Scr Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Up

στα Mbps παιζω συνηθως στα 12 και οχι 10 που ειναι τωρα (οταν ειχε αρχισει το 2play ημουν στα 18Mbps) και κατεβαζω σχεδον παντα με 1,2mb

οντως μου καναν αλλαγη profil και με γνωση μου παντα. αλλα στη περιοχη γενικως σε ολους αλλαξαν profil και ταχυτητες.

δεν μπορω να το δοκιμασω σε αλλο pc γιατι δεν εχω :/ παιζει να εχω κανει καμια βλακεια με τη καρτα δυκτιου? ειναι καινουργιο το pc αλλα ποτε δεν πειραξα την καρτα και απο τον 1 μηνα που τον εχω τωρα τη τελευταια βδομαδα εγινε το θεμα.( η καρτα ειναι η onboard της Asus p6t-deluxe oc palm με latest drivers)

για το λαμπακι που με ρωτας μου πεφτει μονο του internet μονο αυτο γινετε κοκκινο. δεν χανω το συνχρονισμο του dsl led(αν τα λεω σωστα δλδ) στο UI του router δλδ εχω νουμερα παντου εκτος απο το Gateway στο status.

Αυτα που περιγραφω πιο πανω τα τραβαω και χωρις download managers κλτ. μπορει να παιζω καποιο game(οχι Online)και να βλεπω το ledaki να κοκκινιζει διπλα μου.

Αυτο για το user request το ξερω και γιαυτο μου πηγε στο νου οτι τα επαιξε το routeraki :/

Το μονο που μενει ειναι να κανω το update τvρα στο 1.09 και να ποσταρω τα καινουργια δεδομενα ξανα. ειναι το τελευταιο που μπορω να κανω πια....

@100 010 00

αν ηταν οι καρτες δεν θα ειχανε ξεσηκωθει και αλλοι να γραφουνε σαν και εμενα και να ειχαμε ενα thread 10 σελιδων?

Δημοσ.

Απλα δε το ξερετε ρε μεγαλε. Τα μηχανηματα που χρησιμοποιουν οι providers ειναι του ΟΤΕ και δεν ειναι ιδιοκτησια τους και σε πληροφορω οτι αν δεις ενα ρουτερ του οτε και εναν της forthnet θα καταλαβεις. Εγω εχω μπει σε ΑΚ..... εσυ εχεις μπει? Εσυ πουλ αν γνωριζεις καποιον απο forth..... για ρωτα τον

Δημοσ.

επειδη ειμαι για περναω το αλλο firmware....αν ειναι το ιδιο η και χειροτερο μπορω μετα να κανω downgrade στο 1.08 τις forthnet ξανα? η παιζει καμια δυσκολια λογο του οτι ειναι custom firm της forthnet και δεν θα ξαναγυρναει στο παλιο?

Δημοσ.

Μεταξυ 08 και 09 δε θα δεις διαφορες στα κλειδωματα, αλλα με το 09 μου δειχνει να εχει καλυτερη ανταποκριση και πιο γρηγορο browsing. Προφανως και εχει πιο εξελιγμενα kernel patches

Δημοσ.

διαφορα στο κλειδωμα οντως δεν εχω. αλλα μετα απο μερες ειμαι ωρα up....ελπιζω να μην το ματιασω !

Δημοσ.

μετα υπαρχει και αλλη αλλαγη προφιλ η να δοκιμαζες με κανενα αλλο ρουτερακι.παντως εγω 000 100 κτλ και με linksys και με speedtouch παιζω συνεχεια πολλες μερες online.και το σκιζω καθε μερα.απειρο seed .3 pc πανω.voip κτλ.

Δημοσ.

απο χτες που το εβαλα σταθερη ταχυτητα χωρις dc's. ουτε στα downloads με managers ουτε idle. ελπιζω να μεινει ετσι....

για αλλαγη profil να τους παρω και να τους πω να μου ξαναλλαξουν? δεν θα μου ριξει και αλλο την ηδη χαμηλη ταχυτητα που εχω?

για αλλο routeraki προς το παρον δεν μπορω :/

ερωτηση : απο οταν εβαλα την 1.08 οταν παταω save settings δεν κανει reboot το router και στην 1.09 τα ιδια. απλα παταω save φορτωνει η σελιδα και thats all. υπαρχει αλλος τροπος να κανει reboot απο το να το βγαζω βαζω απο το ρευμα οταν αυτο χρειαζεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...