mynam3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Εχω forthnet με Thomson tg585.To εν λογω modem/router απο οτι καταλαβαινω επειδη εχει και κεραια ειναι ασυρματο. Υπαρχει περιπτωση να συνδεεται καποιος? Το λεω γιατι αναβει το λαμπακι του wireless χωρις λογο..Και αναβοσβηνει πραγμα απο που απο την μικρη μου εμπειρια πρεπει να στελνει και να παιρνει. Γνωριζει καποιος κατι πανω σε αυτο? Απο το broadband connection στα options του router λεει : ome Network WLAN Interface Wireless WLAN: Thomson26ACE1 (5,5Mbps) Inactive Desktoppanos-PC Ethernet Interface Ethernet ethport1 (100Mbps) Active Desktopgeorge-b6c57c72 ethport2 (100Mbps) ethport3 (100Mbps) ethport4 (100Mbps) To george ειμαι εγω.Το panos δεν ξερω..Μπορω να του μιλησω?Εννοειται πως θα κλειδωθει και θελω να μαθω το πως. Πως θα γινει να ξερω αν καποιος συνδεεται?Αν αναψει το κοκκινο λαμπακι??(Ερωτηση για χρηστες που ηδη το εχουν)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Αν δεν το θέλεις και είσαι συνδεδεμένος ενσύρματα κανε disable το wireless.
ptsiou Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 μπορεις να κανεις πολλα πραγματα αλλα αν δεν χρειαζεσαι το wireless κανε disable, αλλιως κλειδωσε το router με wpa2(σπαει ποιο δυσκολα απο wep, λεμε τωρα...). αυτες ειναι οι 2 ποιο απλες επιλογες που εχεις
FatMellonMike Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 WLAN Interface Wireless WLAN: Thomson26ACE1 (5,5Mbps) Inactive Desktoppanos-PC Αυτό σημαίνει ότι κάποιος με όνομα PC Desktoppanos είχε συνδεθεί στον Router σου, και αυτή την στιγμή δεν είναι συνεδεμένος. ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ Ή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ. Αν δεν ξέρεις πως, διάβασε το manual (RTFM). Αν πάλι η τεχνογνωσία σου δεν σου επιτρέπει να το κατανοήσεις, φώναξε επειγόντως τεχνικό από τον ISP σου να το κάνει αυτός. Σαν άμεση λύση και εφόσον δεν γνωρίζεις τι άλλο να κάνεις ξεβίδωσε αν είναι δυνατό την κεραία. Από την στιγμή που έχεις ξεκλείδωτο ασύρματο δίκτυο, να είσαι 100% σίγουρος ότι όλο και κάποιος θα το χρησιμοποιήσει, αν μη τι άλλο για να σερφάρει στο διαδίκτυο. Εφόσον έχεις και ξεκλείδωτο AP, τότε μπορεί να κλειδώσει εσένα έξω και να χρειάζεσαι μετά Factory reset για να ξανασυνδεθείς - αλλάζει το UserName που χρησιμοποιείς για να συνδεθείς με τον ISP σου, κλείνει τον DHSP Server σου, βάζει Static IP σε άλλη ομάδα από την Default, βάζει και ένα User/Administrator Password στον Router σου και άντε εσύ να συνδεθείς μετά. Για ποιό λόγο το αφήνεις ξεκλείδωτο? Ακόμα και αν δεν σε νοιάζει για το bandwidth που σου τρώνε, ξέρεις τι χρήση μπορεί να κάνει ένας άγνωστος που χρησιμοποιεί την σύνδεσή σου στο Internet? Μπορεί να βρεθείς ξαφνικά με ποινικές ευθύνες χωρίς να φταις. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.