Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το admin του oscommerte

elisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'omarketg'@'localhost' (using password: YES) in /home/a1217129/public_html/admin/includes/functions/database.php on line 19

Νομίζω πιο ξεκάθαρο από αυτό δεν γίνεται να το πεί κάποιος. Έχεις βάλει λάθος username/password (ή έχεις ξεχάσει να δημιουργήσεις τον χρήστη) στο configuration file του OS Commerce και δεν μπορεί να συνδεθεί στην βάση.

Αν είναι σωστά, τότε δεν έχεις δώσει τα σωστά privilleges στον χρήστη omarketg για την βάση του OS Commerce.

Δημοσ.
Νομίζω πιο ξεκάθαρο από αυτό δεν γίνεται να το πεί κάποιος. Έχεις βάλει λάθος username/password (ή έχεις ξεχάσει να δημιουργήσεις τον χρήστη) στο configuration file του OS Commerce και δεν μπορεί να συνδεθεί στην βάση.

Αν είναι σωστά, τότε δεν έχεις δώσει τα σωστά privilleges στον χρήστη omarketg για την βάση του OS Commerce.

ξέρεις τι το μετέφερα από αλλον server σε αυτόν και μου βγάζει το admin ετσι...

τα μετέφερα όλα

rivilleges στον χρήστη omarketg για την βάση του OS Commerce.... πως θα το κανω

Δημοσ.

1. Την βάση την μετέφερες;

2. Τον χρήστη τον ξαναέφτιαξες μέσα από το CPanel σου (που υποθέτω έχεις) και του έδωσες όλα τα απαραίτητα permissions για την βάση;

3. Έδωσες στον χρήστη το ίδιο password που είχε και στο προηγούμενο server;

Δημοσ.
1. Την βάση την μετέφερες;

2. Τον χρήστη τον ξαναέφτιαξες μέσα από το CPanel σου (που υποθέτω έχεις) και του έδωσες όλα τα απαραίτητα permissions για την βάση;

3. Έδωσες στον χρήστη το ίδιο password που είχε και στο προηγούμενο server;

σου στέλνω pm

Δημοσ.

Όχι, ευχαριστώ :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:45 ----------

Τελικά όντως, το πρόβλημα ήταν στο admin/includes/configure.php

Το username/password ήταν λάθος. Τι ηλίθιο που είναι αυτό. Έχει διαφορετικά configuration files για το public και το admin αντί να είναι ένα ή έστω τα κοινά πράγματα να είναι ένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...