Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση καρτας γραφικων,τι γινεται λαθος??

okeanos111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα την φαεινη ιδεα σημερα να αλλαξω οδηγους στην καρτα μου,αφου ειχα να το κανω 3 μηνες περιπου!

απεγκατεστησα λοιπον τους παλιους, αλλα μαζι βγηκαν κ οι οδηγοι της καρτας δικτιου

πως εγινε αυτο δεν ξερω! (ειχα αλλαξει προσφατα μητρικη,σε μαγαζι, κ δεν εκανα εγω τις εγκαταστασεις οδηγων)

αφου παλευα 3 ωρες,γιατι δεν ειχα συνδεση νετ να κανω εγκατασταση νεων οδηγων!

τελικα εκανα απο το cd της μητρικης, εγκατασταση της καρτας δικτυου( Nvidia nForce Networking!!?), κ εχω συνδεση νετ!

Τωρα ομως δεν εγκαθιστανται οι νεοι οδηγοι,αφου μου γραφει στην εγκατασταση,

οτι ο εντοπισμος προγραμματων οδηγησης που ειναι συμβατοι με το λογισμικο που διαθετεται αυτη την στιγμη ,

δεν ειναι δυνατοι απο το προγραμμα ρυθμισης nvidia!

Στα προγραματα που εχω βλεπω

1)Nvidia Ethernet driver components

2) nvidia nforce PCI system managment driver

Πρεπει να απεγκαταστησω kαποιο για να γινει εγκατασταση η θα εχω καποιο προβλημα?

ευχαριστω κ σορρυ για το πολυ μεγαλο θεματακι!

Υ.Γ. τωρα μολις ειδα (για να μην ανοιγω νεο θεματακι)

οτι δεν "παιζει", δεν λειτουργει η αναμονη στο σβησιμο του υπολογιστη!!!

ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ Κ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΙΑ?? :(

[/size]

Δημοσ.

εισαι βεβαιος οτι εχεις κατεβασει τους σωστους drivers για την καρτα ? (για το συγκεκριμενο μοντελο καρτας, για τα συγκεκριμενα win xp ή vista 32 ή 64 bit και τελος agp ή pci εκδοση ?

αν εχεις nvidia καρτα, ισως ετσι εξηγειται πως εσβησαν οι network drivers, μηπως μπερδευτηκες και τους απεγκατεστησες εσυ, νομιζοντας οτι ειναι της καρτας γραφικων ?

Δημοσ.
εισαι βεβαιος οτι εχεις κατεβασει τους σωστους drivers για την καρτα ? (για το συγκεκριμενο μοντελο καρτας, για τα συγκεκριμενα win xp ή vista 32 ή 64 bit και τελος agp ή pci εκδοση ?

σαφως κ ειμαι βεβαιος τι εκδοση εχω κατεβασει,( ειπαμε ασχετος:lol: , αλλα οχι κ ετσι! 5 χρονια βαζω drivers!! )

Aπλα φοβαμαι μηπως εχει ενεργοποιηθει η καρτα γραφικων on board, k εχει απενεργοποιηθει η αλλη)

Τωρα το σκεφθηκα, κλεινω κ παω στο BIOS , Να την κανω disable!!

αν εχεις nvidia καρτα, ισως ετσι εξηγειται πως εσβησαν οι network drivers, μηπως μπερδευτηκες και τους απεγκατεστησες εσυ, νομιζοντας οτι ειναι της καρτας γραφικων ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:41 ----------

[/color]

nvidia εχω 5 χρονια, κ 1η φορα μου συμβαινει αυτο!

δυστυχως ενω γραφει αναλυτικα τι να σβησω, δεν βλεπω οδηγους γραφικων!

προσπαθησα κ με το sweeper drivers!

Εχω κατεβασει απο 3 διαφορετικα σαιτς τους οδηγους! ( guru.official nvidia, filehippo) και με 3 διαφορετικους browsers!!!!!!!

Εχει καποιος την ASUS P5N-D Μητρικη,

να μου πει πως μπορω να βρω στο BIOS, αν ειναι enable h disable η καρτα γραφικων on board?

δυστυχως βρηκα ολα τα αλλα, αλλα οχι καρτα γραφικων?? καποιος ψαγμενος να με βοηθησει??? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ~:eek:

Δημοσ.

Στα προγραματα που εχω βλεπω

1)Nvidia Ethernet driver components

2) nvidia nforce PCI system managment driver

[/size]

Αυτά δεν είναι κάρτα γραφικών.

Ψάξε 1) LAN και 2) chipset drivers για το board

Δημοσ.

Έχεις μπερδευτεί λίγο απ'ότι φαίνεται :P. Καταρχήν το μοντέλο που αναφέρεις δεν διαθέτει onboard κάρτα γραφικών, άρα λογικό να μην βρίσκεις κάποια επιλογή στο BIOS. Επίσης έχει chipset nVidia και υποθέτω ότι μπερδεύτηκες και έκανες απεγκατάσταση τους drivers του chipset αντί για της κάρτας γραφικών. Ο λόγος που σου έβγαλε το μήνυμα ότι δεν βρίσκει οδηγούς για το υλικό σου, είναι επειδή μάλλον κατέβασες λάθος οδηγούς. Απ'ότι βλέπω η motherboard έχει το chipset 750i SLI. Άρα:

1) Θα πας στην ιστοσελίδα της nVidia http://www.nvidia.com και αρχικά θα κατεβάσεις (και θα εγκαταστήσεις στην συνέχεια) chipset drivers για την motherboard. Πρόσεχε να είναι ακριβώς για το chipset και το λειτουργικό σου.

2) Στην συνέχεια κατέβασε drivers για την κάρτα γραφικών και εγκατέστησέ τους. Είναι όμως σίγουρα nVidia η κάρτα σου; Κοίτα μήπως είναι της Ati.

Αυτά...

Δημοσ.
Έχεις μπερδευτεί λίγο απ'ότι φαίνεται :P. Καταρχήν το μοντέλο που αναφέρεις δεν διαθέτει onboard κάρτα γραφικών, άρα λογικό να μην βρίσκεις κάποια επιλογή στο BIOS. Επίσης έχει chipset nVidia και υποθέτω ότι μπερδεύτηκες και έκανες απεγκατάσταση τους drivers του chipset αντί για της κάρτας γραφικών. Ο λόγος που σου έβγαλε το μήνυμα ότι δεν βρίσκει οδηγούς για το υλικό σου, είναι επειδή μάλλον κατέβασες λάθος οδηγούς. Απ'ότι βλέπω η motherboard έχει το chipset 750i SLI. Άρα:

1) Θα πας στην ιστοσελίδα της nVidia http://www.nvidia.com και αρχικά θα κατεβάσεις (και θα εγκαταστήσεις στην συνέχεια) chipset drivers για την motherboard. Πρόσεχε να είναι ακριβώς για το chipset και το λειτουργικό σου.

2) Στην συνέχεια κατέβασε drivers για την κάρτα γραφικών και εγκατέστησέ τους. Είναι όμως σίγουρα nVidia η κάρτα σου; Κοίτα μήπως είναι της Ati.

Αυτά...

Δυστυχως οτι λες φιλε μου το εχω κανει!

Εκανα απεγκατασταση ισα με 10,12 φορες τους οδηγους της nvidia,(oλους)

κ τσιπσετ μητρικης κ καρτας γραφικων, κ δικτυου!!!!B)

εχω κανει εγκατασταση απο ολα τα σαιτς (3) οπως εχω αναφερει σε αλλο μηνυμα μου!!

τωρα μολις εκανα εγκατασταση κ απο το σιντακι της μητρικης!!!!

κ παλι με την εγκατασταση των οδηγων καρτας γραφικων,παλι τα ιδια μου λεει!

Φυσικα κ ξερω τι συστημα, των windows, λειτουργικο εχω, κ φυσικα εχω nvidia!!!!!!:mrgreen: μονο nvidia~~~~ 5 χρονια!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:35 ----------

Τελικα εκανα επαναφορα συστηματος,

κ το πισακι εγινε κομπλεB)

Εχει σκιστει να βγαζει κ ολο νεους οδηγους η nvidia, αλλα μαλλον εμας με τις παλιες καρτες δεν μας αφορα κ πολυ,απο οτι βλεπω!

Αλλα απο οτι βλεπω σε παρα πολλα συγκριτικα καρτων γραφικων, η ΑΤΙ περνει κεφαλι σταθερα εδω κ μηνες κ μαλλον προς τα εκει με βλεπω μεχρι το Πασχα!:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...