retsel Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Philips 56” Cinema 21:9 την βλεπω με πολη καλο ματι...εαν και ειμαι sonymaniac βλεπω την philips με αυτην την κινηση και οτι παρεχει το σηγκεκριμενω μοντελο να ειναι μπρωστα σε αυτην την φαση...kαι 100hz backlight...μετραει...!!
vanbikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 φιλε μην κολας σε μια μαρκα!!!εγω πηρα 46 samsung,ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα για philips!!!αυτη την στιγμη η Samsung βγαζει καινουρια σειρα παρα πολυ καλη!!!ψαξτο αρκετα!!!και καλυτερα να πας σε 46 πιστευω!!!αλλα δες κανα καλο site σαν και αυτο που λενε τα παιδια!!!
retsel Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 φιλε μην κολας σε μια μαρκα!!!εγω πηρα 46 samsung,ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα για philips!!!αυτη την στιγμη η Samsung βγαζει καινουρια σειρα παρα πολυ καλη!!!ψαξτο αρκετα!!!και καλυτερα να πας σε 46 πιστευω!!!αλλα δες κανα καλο site σαν και αυτο που λενε τα παιδια!!! τωρα που το ειπες ειδα την UE55B7000WW samsung ...
teleiomenos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Στα 3 μέτρα είσαι κοντά θα έλεγα για 52" ενώ στα 5-6 είσαι πολύ μακρυά. Είναι πρόβλημα αυτό.Σκέψου τη λύση μιας οικονομικότερης tv για games+tv σε, συνδυασμό με αγορά projector για να απολαμβάνεις τις ταινίες σου. Πριν το απορρίψεις στάθμισε τις ανάγκες σου και ψάξ' το. Θα δεις ότι το κόστος μπορεί να είναι και χαμηλότερο. Πολυ πολυ σωστα. Γιατι δεν παίρνεις μια 40αρα με ενα - εναμιση χιλιαρικο περιπου για τα games + tv και ενα προβολι με αλλο ενα - εναμιση χιλιαρικο? Τουλαχιστον οσον αφορά τις ταίνίες (απο τα 5-6 μετρα) οι 52 ιντσες θα σου φαινονται ........πολυ λιγες μπροστα στις 100+ που θα μπορεις να εχεις με τον προτζεκτορα.
afentiko7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 θελω να αγορασω μια οθωνη 52 LCD και πανω..διαθετω γι'αυτο μεχρι 3000(ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ TV)μεχρη στιγμης με κερδιζει η SONY LCD KDL-52EX1B!εχετε να μου προτηνετε κατη καλυτερο ?να δω καμια PHILLIPS?η κατι αλλο.?θελω την καλητερη επιλογη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! η θα πάρεις την 50άρα kuro,η την pz800u της panasonic ή την x4500 της sony ή την A956 της samsung. Αυτά, εκτός και αν ψάξεις σε b&O η κανά άλλο επαγγελματικό μόνιτορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.