empire21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Εχω ενα παλιο pc που χρησιμοποιω για κατεβαστηρι, στο οποιο μου καηκε η μητρικη.Βρηκα μια μεταχειρισμενη και την εβαλα στη θεση της παλιας, καθως επισης αλλαξα και ram. Απο οσο ξερω τωρα θα πρεπει να κανω φορματ αλλα εχω ενα προβλημα.Αρχικα μπαινω κανονικα στο bios και βαζω boot from cdrom.Στην συνεχεια ομως μου εμφανιζει να επιλεξω μεταξυ των: Ασφαλης λειτουργια Ασφαλης λειτουργια με δικτυο Ασφαλης λειτουργια με γραμμη εντολων Τελευταιες γνωστες σωστες ρυθμισεις Κανονικη εκκινηση των windows Οταν επιλεγω οποιοδηποτε απο τα παραπανω μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη που εχει εναν κερσορα πανω αριστερα.Οτι και να πατησω δεν γινεται τιποτα. Κανω κατι λαθος?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Πριν απο αυτο θα επρεπε να σου πει, press any key to boot from cd κατι τετοιο για να ξεκινησει η εγκατασταση.
empire21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μαλλον την βλακεια την εχω κανει εγω και τζαμπα σας μπερδευω.Νομιζω οτι δεν εχω συβδεσει σωστα το cdrom με την μητρικη. Λοιπον, η μητρικη εχει δυο μπλε υποδοχες(IDE1, IDE2) και μια μικροτερη μαυρη(FDD1).Στο IDE1 συνδεω τον σκληρο, στο FDD1 το floppy.To cdrom που το συνδεω?
empire21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 στο IDE2 Στο post screen/bios το βλέπει το cdrom? Τελικα το συνδεσα στο IDE2 και ολα λειτουργουν αψογα. Επειδη θα προτιμουσα να μην χαθουν καποια αρχεια που εχω στον σκληρο αν πατησω επιδιορθωση αντι για εγκατασταση των windows θα εχω κανενα προβλημα?
Woof Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Λογικά δεν θα εχεις,στην τελική κανε την εγκατάσταση σου και αν δεις κάποιο πρόβλημα σωσε τα αρχεια σου,φτιάξε ενα δεύτερο partition στον δισκο και στο 1ο κανε μια φρέσκια εγκατάσταση windows.
empire21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Να ρωτησω και κατι αλλο?Γινεται να συνδεσω τον σκληρο του υπολογιστη μου με το λαπτοπ ωστε να περασω εκει οτι χρειαζομαι?
Woof Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Χμ με εξωτερικό κουτι λογικά...δεν γνωρίζω αλλο τρόπο.
empire21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Χμ με εξωτερικό κουτι λογικά...δεν γνωρίζω αλλο τρόπο. Τι ενοεις?Εξηγησε λιγο παραπανω.
liopyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Αν boot-άρει το Pc και μπαίνει win κανονικά, μπορείς και μέσω δικτύου να συνδέσεις το laptop και να κρατήσεις backup. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:57 ---------- Τι ενοεις?Εξηγησε λιγο παραπανω. Κάτι τέτοιο.
Woof Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Αν βαλεις τον σκληρό σου σε εξωτερικό κουτάκι για να συνδεθεί με το USB στο laptop.Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι προτιμότερο απο το να κανεις εγκατάσταση..
empire21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Αφηστε αν ειναι να μπλεκω με εξωτερικα κουτια, προτιμω να του κανω κανονικο format. Αν boot-άρει το Pc και μπαίνει win κανονικά, μπορείς και μέσω δικτύου να συνδέσεις το laptop και να κρατήσεις backup. To pc boot-αρει, το εχω βαλει να κανει boot απο το cd-rom. Πως θα καταφερω να συνδεθω με το λαπτοπ μεσω δικτυου?
mkrokod Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Χμ με εξωτερικό κουτι λογικά...δεν γνωρίζω αλλο τρόπο. Υπάρχει Adaptor που μπορείς να συνδέσεις τον δίσκο και να σου βγάλει έξοδο σε U.S.B.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.