Fan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Για προτείνεται κάποιον εύκολο σε χρήση μεταφραστή. Με ενδιαφέρει κυρίως αγγλικά - ελληνικά
melenegiorgo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Το θέλεις για χρήση μεμονωμένων λέξεων ή κειμένου... Γιατί πρέπει να ξερεις οτι κανένας μεταφραστής δεν μπορεί να αποδοσει νοηματικά ενα κείμενο... Εχω δοκιμασει Systran που είναι αρκετα καλο...
Fan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Κυρίως το χρειάζομαι για μεμονομένες λέξεις. Να βγάζει αρκετά λήμματα και περιπτώσεις όπως τα βιβλία λεξικά και όχι σαν τους online translators που σου δίνουν μια - δύο λέξεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:04 ---------- Κανένας ρε παιδιά?
arxaggelos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δηλαδή θέλεις ηλέκτρονικό λεξικό, όχι μεταφραστή, σωστά? Αν ναι, το Collins Cobuild Dictionary for Advanced Learners είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχα καλό online.
nickarmy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 μεταφραστης ματζεντα (βρησκεται crakαρισμενο)..
vdanasto Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 http://www.in.gr/dictionary/lookup.asp?Word= Βασίζεται στο Magenta και είναι αρκετά καλό. Υπάρχει και το Google Translate, αλλά δεν το έχω δουλέψει πολύ, δεν ξέρω πόσο καλό είναι.
polidis Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Βρες και κατεβασε το Translate.Net κανει καλη δουλεια και μεταφραζει πανω απο 30 γλωσσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.