Προς το περιεχόμενο

Wireless σημα.Υπαρχει περιπτωση να συνδεεται καποιος στο router μου?

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω forthnet με Thomson tg585.To εν λογω modem/router απο οτι καταλαβαινω επειδη εχει και κεραια ειναι ασυρματο.

Υπαρχει περιπτωση να συνδεεται καποιος?

Το λεω γιατι αναβει το λαμπακι του wireless χωρις λογο..Και αναβοσβηνει πραγμα απο που απο την μικρη μου εμπειρια πρεπει να στελνει και να παιρνει.

Γνωριζει καποιος κατι πανω σε αυτο?

Δημοσ.

Δεν εβγαλα ακρη απο την αναζητηση πριν προχωρησω στη δημοσιευση .

Απο τα options του router βγαζει

ome Network

WLAN Interface Wireless

WLAN: Thomson26ACE1

(5,5Mbps)

Inactive Desktoppanos-PC

Ethernet Interface Ethernet

ethport1

(100Mbps)

Active Desktopgeorge-b6c57c72

ethport2

(100Mbps)

ethport3

(100Mbps)

ethport4

(100Mbps)

To desktop ειμαι εγω..Panos δεν ξερω καποιον, αρα υποθετω μου τρωνε γραμμη.

Δημοσ.

Ή μπορείς πολύ απλά, αν δεν το χρησιμοποιείς, να το απενεργοποιήσεις και να σωθείς και από τον επιτήδιο που σου τρώει τη γραμμή (που είναι δικό σου φταίξιμο :P) και από την ακτινοβολία που τρως στη μάπα χωρίς λόγο (πάλι δικό σου φταίξιμο). Όλα αυτά αν ΔΕΝ χρησιμοποιείς wireless :-)

Ορίστε μια παρουσίαση που θα λύσει πολλές απορίες σου http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=236918

Δημοσ.

οπως εισαι στην εικονα που σου βγαζει ολα αυθτα θα κανεις κλικ στο εικονιδιο του wireless πανω απο τα ethernet.και μετα configure kai μετα κατω κατω διαλεγεις κλειδωμα wpa και μετα απο κατω wpa+wpa2 για να το κλειδωσεις.αν το λαμπακι wireless ειναι κοκκινο σημαινει οτι ειναι ξεκλειδωτο.αν ειναι κιτρινο σημαινει κλειδωμα με wep και αν ειναι πρασινο και το πιο καλο κλειδωμενο με wpa/wpa2.επισης στην εικονα που εισαι δεξια απο το thomson Πουθ γραφει η αλλιως πανω δεξια απο τα ethernet σου λεει ποσοι υπολογιστες εχουν συνδεθει στο wireless σου.οποτε εκει θα δεις αν εχει μπει κανεις.για να το απενεργοποιιησεις μονιμα τοτε πας παλι configure και μετα το χετσεκαρεις αυτο που λεει κατι για enable.αυτα για αρχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...