Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για palm treo 750 smartphone

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει αρκετές παραχωρήσεις. Βασικότερες για εμένα είναι η έλλειψη WiFi και η μικρή αυτονομία. Αν δεν σε ενοχλεί όμως με 120 ευρώ είναι νομίζω καλή αγορά.

Το σκεπτόμουν και εγώ περισσότερο για να εξαργυρώσω κάτι μίλια από την Lufthnasa, που κατέβαζαν την τιμή τα ~85 ευρώ που ήταν σχεδόν τζάμπα.

Δημοσ.

Δεν με νοιαζει, ενα κινητο της προκοπης θελω γιατι..με την μπακατελα που εχω εδω και μεγαλο διαστημα δεν κανω κατι.

Δεν με πειραζει προσωπικα που δεν εχει wifi, ετσι και αλλιως μου αρκει που εχει bluetooth, καμερα ( σχετικα καλα ειναι τα 1.3, κακα τα ψεμματα ) και παιρνει mp3 για ηχο κλησης.

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου το έχω αγοράσει και μόνο MIDI μου παίρνει. ΜΡ3 μόνο και καταφαίρεις και βρεις ringtone manager που να δουλεύει, πράγμα που εγώ δεν έχω κάνει.

Δημοσ.

Σε οσα sites κοιταξα αναφερεται παντως το mp3.Το βλεπω δυσκολο να μην παιρνει, δεν ξερω κιολας.

Γιατι αυτος ο περιορισμος?

Δημοσ.
Σε οσα sites κοιταξα αναφερεται παντως το mp3.Το βλεπω δυσκολο να μην παιρνει, δεν ξερω κιολας.

Γιατι αυτος ο περιορισμος?

Φίλε μου σου λέω τι γίνεται στην δική μου περίπτωση. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...