Evgenios1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Όπως μπορείτε να δείτε στη σελίδα http://www.netbeans.org/community/releases/67/index.html το Netbeans 6.7 beta υποστηρίζει (μεταξύ άλλων): Μανια με το Qt.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greatst Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μανια με το Qt.. Προτιμήσεις είναι αυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greatst Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Nokia Releases Qt 4.6 Η Nokia έδωσε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα (έκανε διαθέσιμη) την Qt 4.6. πηγή & περισσότερες πληροφορίες: http://qt.nokia.com/about/news/nokia-releases-qt-4.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Phantom Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Nokia Releases Qt 4.6 Η Nokia έδωσε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα (έκανε διαθέσιμη) την Qt 4.6. πηγή & περισσότερες πληροφορίες: http://qt.nokia.com/about/news/nokia-releases-qt-4.6 Το καλύτερο framework είναι εδώ και χρόνια. Αλλά όχι για την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greatst Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το καλύτερο framework είναι εδώ και χρόνια. Αλλά όχι για την Ελλάδα. Γιατί το λες αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Phantom Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί το λες αυτό? Πες μου μια εταιρία που να χρησιμοποιεί qt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greatst Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πες μου μια εταιρία που να χρησιμοποιεί qt. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποια υπόψη μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Όπως μπορείτε να δείτε στη σελίδα http://www.netbeans.org/community/releases/67/index.html το Netbeans 6.7 beta υποστηρίζει (μεταξύ άλλων): C/C++ * Profiling support for C++ projects (with minimal overhead!) * Integrated support of popular Qt library and tools * More refactorings and code generation in the C/C++ editor * Macro expansion view to analyze preprocessor output Μιας και βλέπω ότι το έχεις ψάξει το θέμα μπορείς να μου πρωτείνεις κατά τη γνώμη σου κάποιο tutorial ή κάτι τέτοιο για να χρησιμοποιήσω το Qt library από το netbeans.. Γιατί ξεκίνησα να το ψάξω μόνος και χάθηκα...! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Υπάρχει και το "Η γλώσσα C++ σε βάθος" πολύ κατανοητό. Σε αρχίζει από το 0 και σε πάει όσο βαθιά αντέχεις! Ριξε μια ματια στο site http://cpp.bytes.gr. Εγω δεν ήξερα τίποτα και έμαθα από αυτο C++!!! Και τι προγραμματάρες φτιάχνεις τώρα που έμαθες C++? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Και τι προγραμματάρες φτιάχνεις τώρα που έμαθες C++? marketing.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 marketing.... δεν δουλεύει το link σου..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jstark Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Πες μου μια εταιρία που να χρησιμοποιεί qt. Και όμως υπάρχουν αρκετές, πίστεψέ με... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Και όμως υπάρχουν αρκετές, πίστεψέ με... Μιας και το θέμα με ενδιαφέρει, μπορείς να αναφέρεις ποίες ελληνικές εταιρίες(κατά προτίμηση με κάποιο link) χρησιμοποιούν Qt; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greatst Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μιας και βλέπω ότι το έχεις ψάξει το θέμα μπορείς να μου πρωτείνεις κατά τη γνώμη σου κάποιο tutorial ή κάτι τέτοιο για να χρησιμοποιήσω το Qt library από το netbeans..Γιατί ξεκίνησα να το ψάξω μόνος και χάθηκα...! Ευχαριστώ Δεν θα έλεγα ότι "έχω ψάξει" ιδιαίτερα τη χρήση του Netbeans για C++/Qt development: για τα Java/SWING projects μου χρησιμοποιώ κυρίως Netbeans και για τα C++/Qt projects μου χρησιμοποιώ κυρίως Qt Creator. Για τη χρήση του Netbeans για C++/Qt development ίσως θα μπορούσε να ρίξει φως κάποιος άλλος συμφορουμίτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δεν θα έλεγα ότι "έχω ψάξει" ιδιαίτερα τη χρήση του Netbeans για C++/Qt development: για τα Java/SWING projects μου χρησιμοποιώ κυρίως Netbeans και για τα C++/Qt projects μου χρησιμοποιώ κυρίως Qt Creator. Για τη χρήση του Netbeans για C++/Qt development ίσως θα μπορούσε να ρίξει φως κάποιος άλλος συμφορουμίτης. Απλά αν αρχίσω με κάποιον από τους δύο τρόπους μετά θα είναι μπελαλήδικο να πάω στον άλλον γι αυτό θέλω μια γνώμη από κάποιον για το ποιος είναι ο πιο σωστός/αποδοτικός/λιγότερο κουραστικός τρόπος.. Και ένα δοκιμασμένο tutorial..!! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα