Προς το περιεχόμενο

υποκλοπή στο msn

no_name18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα! θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι που αντιμετωπίζει μία φίλη μου.

κατάλαβε πρόσφατα ότι κάποιος παρακολουθεί τις συνομιλίες της στο msn και μάλιστα δεν είναι τυχαίο γιατί αυτός που παρακολουθεί είναι γνωστός της και μάλιστα με γνώσεις στην πληροφορική.

μπορείτε να μας πείτε πως θα το σταματήσουμε αυτό?

σας ευχαριστούμε!!!

Δημοσ.

Format και καπάκια αλλάζει όλους του κωδικούς για email και οτιδήποτε άλλο νομίζει ότι παρακολουθείτε.

Έτσι αν ο άλλος δεν έχει πρόσβαση στον υπολογιστή της(από κοντά εννοώ) δεν θα έχει πρόβλημα.

Δημοσ.
βασικα ειναι καποιος που έχει προσβαση στον υπολογιστη της....ή είχε κάποτε?

Ξερει κωδικούς της κλπ;

όχι, τους κωδικούς της δεν τους ξέρει....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:09 ----------

Format και καπάκια αλλάζει όλους του κωδικούς για email και οτιδήποτε άλλο νομίζει ότι παρακολουθείτε.

Έτσι αν ο άλλος δεν έχει πρόσβαση στον υπολογιστή της(από κοντά εννοώ) δεν θα έχει πρόβλημα.

δεν είναι εύκολο να κάνει φορμάτ.

και πρόσβαση από κοντά αυτός στον υπολογιστή της δεν είχε ποτε. γιατί ξέρω και εγώ ένα πρόγραμμα που μπορείς να δεις τον υπολογιστή του άλλου αλλά θέλει κάτι σαν έγκριση...

τώρα, δεν ξέρω πως μπορεί να την παρακολουθεί...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:09 ----------

Ξέρει τον κωδικό της??Τι της κάνει??Πες εάν είναι να αλλάξει τον κωδικό της!!

εγώ θα της το προτείνω και βλέπουμε!

Δημοσ.

Υπάρχουν προγραμματάκια για να βρίσκεις τον κωδικό από msn αν γνωρίζεις το mail.

Να αλλάξει τον κωδικό της με εναν πολύ μεγάλο κωδικό που θα έχει και αριθμούς και γράμματα και σημεία στήξης.Π.χ @mA.t0vreis.8fur@_m0y_kl3ft1kA :P

Για να τον βρεί θα θέλει τουλάχιστον ένα μήνα τον υπολογιστή του ανοιχτό.Αν το παλικάρι έχει τέτοια υπομονη...μετά τι να πω;;;

Ή ακόμη καλύτερα να αλλάξει mail στο οποίο να βάλει τέτοιο κωδικό και να μην του το δώσει!

Δημοσ.
υπάρχει τρόπος να μάθουμε?

κατσε λιγο...αφου δεν ξερει με πιο τροπο την παρακολουθει...

πως καταλαβε οτι την παρακολουθει ;

το συμπτωμα ζηταει ο φιλος αδμιν (και εχει δικαιο)

συνιθος συμβενει συχνα να μπαινουμε σε λινκ που μας μολυνουν

και ειναι πολυ πιθανο να γινει υποκλοπη στον κωδικο (και συνεπος μη επιθυμιτη προσβαση)

απο bot οπου αυτο με τη σειρα του μολυνει τις επαφες μας κλπ κλπ

εκει πρεπει να αλλαξει ο κωδικος και να προσεχουμε τη παταμε!

αλλα καλητερα να μας πεις το συμπτωμα...

Δημοσ.

αν δεν αποθηκεύει τις συνομιλίες της δεν υπάρχει περίπτωση να την παρακολουθεί. Ρητά και κατηγορηματικά.

και να τις αποθηκεύει όμως πρέπει να είναι πολύ μάγκας για να το κάνει...

μάλλον την ψαρεύει...

Δημοσ.
καλησπέρα! θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι που αντιμετωπίζει μία φίλη μου.

κατάλαβε πρόσφατα ότι κάποιος παρακολουθεί τις συνομιλίες της στο msn και μάλιστα δεν είναι τυχαίο γιατί αυτός που παρακολουθεί είναι γνωστός της και μάλιστα με γνώσεις στην πληροφορική.

σας ευχαριστούμε!!!

Αν ειχε εστω και μια φορα προσβαση στον Η/Υ της παιζει να της εγκατεστησε keyloger, που διαβαζει τι γραφεις, και βγαζει φωτος απο το desktop της σε τακτα χρονικα διαστηματα και ολα αυτα να τα στελνει στο email του.

Κατεβασε το malwarebytes και κανε full scan.

Δημοσ.
αν δεν αποθηκεύει τις συνομιλίες της δεν υπάρχει περίπτωση να την παρακολουθεί. Ρητά και κατηγορηματικά.

και να τις αποθηκεύει όμως πρέπει να είναι πολύ μάγκας για να το κάνει...

μάλλον την ψαρεύει...

είναι σίγουρο ότι την παρακολουθεί γιατί η κοπέλα αυτή μιλούσε με έναν φίλο και αυτός που την παρακολουθεί της ελεγε ακριβώς τα ίδια... δεν είναι σύμπτωση και αυτό είναι σίγουρο γιατί ήταν πολλά αυτά που ειπώθηκαν!!

τέλος πάντων αυτό είναι σίγουρο ότι παρακολουθεί.... της πρότεινα να αλλάξει κωδικό πρόσβασης και άμα δώσει και άλλο δείγμα βλέπουμε....

σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Δημοσ.

Μου ήρθε μια σκέψη ίσως κουλή αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Η φίλη σου μπαίνει σε κανένα p2p πρόγραμα για να κατεβάζει μουσική που να χρειάζεται να κάνεις share αρχεία?

Αν ναι τότε μπορεί να έκανε share όλο το My documents άρα και τον φάκελο που έχει μέσα τα logs από τις συνομιλίες της.Έτσι ψάχνοντας το παλικάρι το τί έχει βάλει στο share η φίλη σου να βρήκε τον φάκελο και να τον κατέβασε :D

Tο έχω κάνει πολλές φορές σε άσχετους που μοιράζουν όλο τον σκληρό τους στο Dc++ .

Δημοσ.

τις συνομιλιες της της αποθηκευει; αν ναι ή να παψει να το κανει ή να βαλει το msn plus και να βαλει κωδικοποιηση... και μετα ας ξαναμιληση με αυτον-αυτη που ξερει τι γραφει... και να τον τσιγλησει να δει αν οντως ξερει ακομα τι εγραφε...

το να εχει βαλει και αυτον στην ιδια συνομιλια και να μην το καταλαβε μου φαινεται πολυ τραβηγμενο οποτε δεν....

μπορει βεβαια πριν το κανει να... μπει απο ενα αλλο υπολογιστη και να μιλαει ( χωρις να τα αποθηκευει... ) και να δει αν συνεχιζεται...με την κλασικη πρακτικη "σιγα για πες τωρα τι εγραψα στην... , με κοροιδευεις σιγα μην ξερεις..." αν συνεχιζεται ειναι θεμα κωδικου!

αλλαξε και κανα κωδικο...

οσο μιλαει να εχει και ολα τα προγραμματα p2p anoikta και να κοιταζει για τα αρχεια που στελνει σε αλλα pc...

αντιβαιρουσ εχει ?

και μια επανεγκατασταση προ και μετα scan του msn ειναι μια ιδεα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...