Προς το περιεχόμενο

Υπολογισμός του Δείκτη Μάζας Σώματος

greatst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στη main class υπάρχουν 3 γραμμές :P

Μάλλον την main method εννοεί.

>
   public static void main(String args[])
   {
       EventQueue.invokeLater(new Runnable() {

public void run()
           {
               (new DmsJFrame()).setVisible(true);
           }

});
   }

Πιθανόν, αν κι εγώ νομίζω ότι απλά με πείραζε! lol

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:07 ----------

Α μάλιστα. Χρησιμοποίησες δική σου βιβλιοθήκη. Γνωρίζω για τους αυτοματισμούς του NetBeans, απλά θέλω να δώ κυρίως τί υπάρχει στη Main class για την εκκίνηση του GUI σε μια custom-made ολοκληρωμένη εφαρμογή.

Ελπίζω πάντως να μην είναι πολύς κόπος. Thanks anyway :)

Δεν είναι κόπος, απλά χρησιμοποιώντας το Netbeans IDE δεν θα γράψεις και πολύ κώδικα διότι μεγάλο μέρος του παράγεται αυτόματα κατά τη σχεδίαση της φόρμας. Εσύ (κυρίως) θα χρειαστεί απλά να προγραμματίσεις τα events δηλαδή τον κώδικα που εκτελείται για κάθε ένα από τα κουμπιά.

Δημοσ.

Ξες γιατί ρωτάω; Όταν είχα δοκιμάσει πρώτη φορά να κάνω εφαρμογή (εμφάνιση σχολίου ανάλογα την ηλικία που δίνεις), απλά δεν έτρεχε. Δε θυμάμαι αν είχα πειράξει εγώ κάτι στον κώδικα (που δε νομίζω) αλλά με παραξένεψε καθώς ο κώδικας στη main() το δικού μου προγράμματος ήταν ίδιος με τα samples που έχει το netbeans.

Γι' αυτό κυρίως ήθελα να δώ το κώδικα μιας άλλης εφαρμογής...

Δημοσ.
Ξες γιατί ρωτάω; Όταν είχα δοκιμάσει πρώτη φορά να κάνω εφαρμογή (εμφάνιση σχολίου ανάλογα την ηλικία που δίνεις), απλά δεν έτρεχε. Δε θυμάμαι αν είχα πειράξει εγώ κάτι στον κώδικα (που δε νομίζω) αλλά με παραξένεψε καθώς ο κώδικας στη main() το δικού μου προγράμματος ήταν ίδιος με τα samples που έχει το netbeans.

Ok, θα το σηκώσω σύντομα (να σετάρω τα αρχεία με τις άδειες χρήσης κλπ). Πάντως πραγματικά ΔΕΝ είναι τίποτε ιδιαίτερο!

Δημοσ.

Μπορείς να κοιτάξεις το qt tutorial από το official site. Γλιτώνεις και από τον greatst τον κόπο.

edit: άκυρο δεν χρησιμοποιεί qt

@greatst, σε πείραζα ναι :P

Δημοσ.
Μπορείς να κοιτάξεις το qt tutorial από το official site. ...

Το Qt είναι άσχετο με (αυτήν) την εφαρμογή του δείκτη μάζας σώματος. Εάν είναι να κοιτάξει κάτι μάλλον θα ταίριαζαν τα:

http://java.sun.com/docs/books/tutorial/index.html

http://www.netbeans.org/

...

@greatst, σε πείραζα ναι :P

Καλά το είχα καταλάβει... lol

Όποιος διαβάζει τούτο το post μέσω Opera μπορεί να δει μια πιο όμορφη υλοποίηση του παραπάνω πατώντας...

http://widgets.opera.com/widget/download/11722/

Δεν διαβάζω το post μέσω του Opera αλλά ... δεν είπα ποτέ ότι η δικιά μου υλοποίηση είναι "όμορφη" :)

Δημοσ.
Δεν διαβάζω το post μέσω του Opera αλλά ... δεν είπα ποτέ ότι η δικιά μου υλοποίηση είναι "όμορφη" :)

Θα μου επιτρέψεις να πω πως αυτό είναι ο ορισμός του κόμπλεξ. :-(

Απλά έτυχε να βρω ένα τέτοιο widget στον Opera σήμερα το πρωί (αναζητώντας "calculator" στα widgets) και το παρέθεσα επειδή είναι σχετικό.

Anyway.

Δημοσ.
Θα μου επιτρέψεις να πω πως αυτό είναι ο ορισμός του κόμπλεξ. :-(

Απλά έτυχε να βρω ένα τέτοιο widget στον Opera σήμερα το πρωί (αναζητώντας "calculator" στα widgets) και το παρέθεσα επειδή είναι σχετικό.

Anyway.

Πλάκα μου/με κάνεις; Ποιο κόμπλεξ; !!! ΠΛΑΚΑ έκανα και νομίζω ότι ήταν προφανές από το "χαμόγελο" στο τέλος και από όλο το ύφος του μηνύματος μας!!!

ΥΓ: προφανώς η πλάκα ΔΕΝ είναι ο ορισμός του "κόμπλεξ" οπότε ... δεν θα κάνω κανένα σχόλιο σχετικά με τον χαρακτηρισμό...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:16 ----------

Ουπς γράψε άκυρο. Μπερδεύτηκα με το άλλο θέμα..

Αυτό φαντάστηκα κι εγώ!

Δημοσ.
Πλάκα μου/με κάνεις;

To "μου/με" τί είναι? Εναλλακτικό μπας και δεν καταλάβω? :rolleyes:

Προσωπικά, όταν κάνω πλάκα φαίνεται περισσότερο. Συγνώμη που το πήρα τοις μετρητοίς (δε βλέπω τη φάτσα του συνομιλητή μου, μόνο ό,τι διαβάζω).

:-)

^that's a smile!

Δημοσ.
To "μου/με" τί είναι? Εναλλακτικό μπας και δεν καταλάβω? :rolleyes:

Προσωπικά, όταν κάνω πλάκα φαίνεται περισσότερο. Συγνώμη που το πήρα τοις μετρητοίς (δε βλέπω τη φάτσα του συνομιλητή μου, μόνο ό,τι διαβάζω).

:-)

^that's a smile!

Χεχεχε... το μου/με είναι όντως εναλλακτικό μιας και είμαι Βορειοελλαδίτης και εδώ χρησιμοποιούμε και τα δύο!!!

Καμία παρεξήγηση φίλε μου, αυτό μας έλειπε! *χαμόγελο*

Δημοσ.

Έτσι φαίνεται το widget πάντως:

healthcalculator_english.jpg

Κάποια στιγμή το έψαχνα παλιότερα αυτό με το δείκτη μάζας, αλλά τελικά δεν μπορώ να πω πως μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Πιστεύω πως αναφέρεται σε πολύ "συνηθισμένα" άτομα, σίγουρα όχι σε όσους γυμνάζονται, διότι τα 5 κιλάκια παραπάνω είναι μυική μάζα και όχι λίπος.

Χεχεχε... το μου/με είναι όντως εναλλακτικό μιας και είμαι Βορειοελλαδίτης και εδώ χρησιμοποιούμε και τα δύο!!!

Άσε, ανέβηκα πάνω φαντάρος και τα είχα κολλήσει κι εγώ τα δικά σας... :lol:

Η αλήθεια είναι πως πάντα μου άρεσαν οι ιδωματισμοί και τα τοιαύτα, τα βρίσκω τουλάχιστον διασκεδαστικά όταν τα προφέρω.

Δημοσ.
το widget του opera με εβγαλε slightly overweight. Νομιζω πως το προτιμω απο το δικο σου :P:p

Δεν σε κατηγορώ!!!

Χμμ... το widget αυτό έχει άλλες κατηγορίες από τη δικιά μου εφαρμογή... Θα το ψάξω λίγο στο διαδίκτυο να βρω τις περισσότερο "αποδεκτές" και -εάν χρειαστεί- να ενημερώσω και την δικιά μου εφαρμογή!

ΥΓ: υποθέτω ότι ο δείκτης μάζας σώματος (ο αριθμός) ήταν ίδιος και στις δύο περιπτώσεις, σωστά;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:25 ----------

Προσωρινό πρόβλημα με τον σύνδεσμο της εφαρμογής

Η εφαρμογή φιλοξενείται στον δικτυακό τόπο χρηστών του ΑΠΘ ο οποίος αυτές τις μέρες φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα, οπότε εάν δεν μπορείτε να την επισκεφθείτε δοκιμάστε ξανά σε λίγες ( ; ) μέρες ( ; ).

Εάν το πρόβλημα κρατήσει πάνω από μερικές ημέρες, θα μεταφέρω την εφαρμογή στον κύριο δικτυακό μου τόπο.

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:25 ----------

...

Προσωρινό πρόβλημα με τον σύνδεσμο της εφαρμογής

Η εφαρμογή φιλοξενείται στον δικτυακό τόπο χρηστών του ΑΠΘ ο οποίος αυτές τις μέρες φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα, οπότε εάν δεν μπορείτε να την επισκεφθείτε δοκιμάστε ξανά σε λίγες ( ; ) μέρες ( ; ).

Εάν το πρόβλημα κρατήσει πάνω από μερικές ημέρες, θα μεταφέρω την εφαρμογή στον κύριο δικτυακό μου τόπο.

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Επίλυση του προβλήματος με τον σύνδεσμο της εφαρμογής

Προσωρινά ( ; ) μετέφερα την εφαρμογή στον κύριο δικτυακό μου τόπο, οπότε μπορείτε να την χρησιμοποιείτε και πάλι, στη γνωστή διεύθυνση

http://stavros.filippidis.name/dms.html

.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:15 ----------

Επίλυση του προβλήματος με τον σύνδεσμο της εφαρμογής

Το πρόβλημα επιλύθηκε, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και πάλι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...