Προς το περιεχόμενο

Gaming σύνθεση Μόνο απο Πλαίσιο- 1000€

mellodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προσωπικα 8α πηγαινα για i7 με τοσα λεφτα...Ενταξει gamer pc αλλα ειναι προτιμοτερο να παρεις i7 και την 260 παρα να πας σε AMD...Δεν αμφιβαλλω για τις επιδοσεις του ΑΜD αλλα 8εωρω πρακτικοτερη την λυση του i7...Oποτε +1 στις συν8εσεις του Τenshi..Βεβαια για να μπεις οn budget μην παρεις aftermarket ψυκτρα για αρχη...Και αν 8ες να δωσεις καποια παραπανω λεφτα πηγαινε για 285 η απλα για μια 4870 1gb...

Όταν λες πρακτικότερή τi εννοείς;

Δημοσ.

Πρακτικοτερα εννοω οτι ειναι προτιμοτερο να παει σε ενα καλυτερο επεξεργαστικα συστημα (i7 vs AMD).Γιατι σαν gamer 8α πρεπει να γνωριζει οτι η καρτα γραφικων,οποια και να ναι αυτη, 8α τον καλυψει για λιγο καιρο και μετα 8α 8ελει αναβα8μιση...Βλεπε DX11 και τα λοιπα...Βεβαια μιλαω για μακρινο μελλον αλλα νομιζω ο i7 ειναι καλυτερη επιλογη απο τον AMD...Ας ειναι και για games...Σιγουρα ειναι καλο και το συστημα που προτεινες αλλα σε βα8ος χρονου πιστευω ο i7 8α ειναι καλυτερος.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μακρινό μέλλον στα PC. Υπάρχουν 2-3 χρόνια με πολλές παραχωρήσεις σε οπτικό αποτέλεσμα κατά τον 3ο χρόνο. Να πάρει κάτι που να μπορεί να το χαρεί όσο περισσότερο γίνεται τώρα που είναι ακόμη τούμπανο.

Εγώ σε αυτά τα λεφτά θα αγόραζα Phenom II X4 940 BE 3.0GHz + 8GB DDR2 1066MHz CL5 + GTX285 1GB. Στα παιχνίδια θα έχει καλύτερο performance από όσα έχω δεί μέχρι τώρα στο thread, όχι πως οι προτάσεις των παιδιών δεν είναι καλές, αλίμονο...

Σε DDR3 θα πρότεινα να πάει μόνο σε περίπτωση του Intel Core i7 συστήματος.

Δημοσ.
Πρακτικοτερα εννοω οτι ειναι προτιμοτερο να παει σε ενα καλυτερο επεξεργαστικα συστημα (i7 vs AMD).Γιατι σαν gamer 8α πρεπει να γνωριζει οτι η καρτα γραφικων,οποια και να ναι αυτη, 8α τον καλυψει για λιγο καιρο και μετα 8α 8ελει αναβα8μιση...Βλεπε DX11 και τα λοιπα...Βεβαια μιλαω για μακρινο μελλον αλλα νομιζω ο i7 ειναι καλυτερη επιλογη απο τον AMD...Ας ειναι και για games...Σιγουρα ειναι καλο και το συστημα που προτεινες αλλα σε βα8ος χρονου πιστευω ο i7 8α ειναι καλυτερος.

Δεν αντιλέγει κανείς ότι ο i7 είναι πιο δυνατός επεξεργαστης.Αλλά πρώτον χρειάζειται στους περισσότερους το κάτι τις παραπάνω σε επεξεργαστική ισχύ;Και δεύτερον αξίζει τα παραπανήσια χρηματά του τη στιγμή που με αυτά καλύπτεις περισσότερες ανάγκες σου όπως παρισσότερη ram,ή πιο γρήγορο υποσύστημα σκληρών ή καλύτερη κάρτα γραφικών ή καλύτερη οθόνη..ή οτιδήποτε χρειάζεται ο καθένας πιο πολύ..;

Δημοσ.
@Spartacos:Δεν ανεβαζει θερμοκρασιες τουλαχιστον εμενα η αντιστοιχη asus σε load πανω απο 59-60 δεν εχει ανεβει(σε midi κουτι κιολας)

δεν εγραψα οτι η reference ειναι ανεπαρκης

• Moderators
Δημοσ.

+1 απο μενα σε PhenomII X3 και GTX285.

Παιδια ξυπνατε :P Με την AMD συνθεση εχει +1GB ram και σαφως καλυτερη VGA. Η CPU ελαχιστο ρολο παιζει σε παιχνιδια σε υψηλες αναλυσεις (και οι αναλυσεις που θα παιζει ειναι πολυ υψηλες).

Επισης, δειτε reviews του i7. Μπορει να ειναι καταπληκτικοι επεξεργαστες, αλλα ειδικα στα παιχνιδια δεν ειναι κατι το τρομερο.

Οποτε απο μενα AMD + GTX285. Για αποκλειστικα βαρυ gaming ειναι προτιμοτερο.

Δημοσ.

ok παω πασο...Εγω προτεινα τις δικες μου προτιμησεις με βαση τα δικα μου δεδομενα...Απο την αρχη ειπα οτι το συστημα με τον AMD ειναι εξισου καλο...Εγω αλλαζω καρτα γραφικων μεχρι να μην μπορω να παιξω αξιοπρεπως ενα παιχνιδι...Οποτε προτιμω να παρω μια καρτα που τωρα παιζει καλα και ειναι και φ8ηνη για να την αλλαξω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...