theo2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδια,εχω ενα προβλημα σε ενα βρογχο στο Matlab και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω ενα προγραμματακι οχι ακριβως αυτο που στελνω αλλα κανει παρομοια δουλεια. > m=input('give m:') choice=0; while choice==0; choice=input('give choice:') if choice==1 y=input('give y:') k=input('give k:') elseif choice==2 m=input('give m:') end op=2*y+k+m choice=0; end Το πρόβλημα ειναι πως αφου υπολογισει το op για μια φορα οταν την επομενη φορα πατησω choice==2 και βαλω καποια αλλη τιμη τοτε μου βγαζει το παρακατω error: ??? Undefined function or method 'mtimes' for input arguments of type 'cell'. Τι γινεται λαθος?Δεν μπορει να παρει τις τιμες απο τους πινακες?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδια,εχω ενα προβλημα σε ενα βρογχο στο Matlab και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω ενα προγραμματακι οχι ακριβως αυτο που στελνω αλλα κανει παρομοια δουλεια. > m=input('give m:') choice=0; while choice==0; choice=input('give choice:') if choice==1 y=input('give y:') k=input('give k:') elseif choice==2 m=input('give m:') end op=2*y+k+m choice=0; end Το πρόβλημα ειναι πως αφου υπολογισει το op για μια φορα οταν την επομενη φορα πατησω choice==2 και βαλω καποια αλλη τιμη τοτε μου βγαζει το παρακατω error: ??? Undefined function or method 'mtimes' for input arguments of type 'cell'. Τι γινεται λαθος?Δεν μπορει να παρει τις τιμες απο τους πινακες? Το έτρεξα και δεν μου βγάζει κάποιο λάθος! Καλό θα ήταν πάντως να προσθέσεις στην αρχή του προγράμματος: clear all;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.