mynam3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 1.Με εναν καραφλο, παραφρονα, ο οποιος ειναι σε φυλακη / ψυχιατρειο απο οτι θυμαμαι και πλαθει ολοκληρη ιστορια στο μυαλο του.. Στο τελος βλεπουμε οτι ολα ηταν στο μυαλο του, τελειωνει σε ενα βενζιναδικο αν θυμαμαι καλα και παιζει και ενα κοριτσακι μικρο. Δεν θυμαμαι κατι αλλο, πανε ποοοολλλα χρονια που την ειδα. 2. Τανια που ειδα στο σταρ πιο παλια, με καποιον επιδοξο πορνο σταρ που ειχε μεταφρασμενο ονομα (στους υποτιτλους ντε!) Τζονι Χυ..ς. Για να δουμε..Θα βρειτε κατι τσακαλια?Ευχαριστω
zenso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 1.Με εναν καραφλο, παραφρονα, ο οποιος ειναι σε φυλακη / ψυχιατρειο απο οτι θυμαμαι και πλαθει ολοκληρη ιστορια στο μυαλο του..Στο τελος βλεπουμε οτι ολα ηταν στο μυαλο του, τελειωνει σε ενα βενζιναδικο αν θυμαμαι καλα και παιζει και ενα κοριτσακι μικρο. Νομίζω πως εννοείς το Identity.
freedubus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μπράβο, αυτή σκέφτηκα αλλά δε θυμόμουν τον τίτλο. Μάλλον αυτή εννοεί.
mynam3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Νομίζω πως εννοείς το Identity. Σωστα, ευχαριστω. Ναι, johnie Hysis ήταν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:50 ---------- Μηπως ηταν Johnnie Hysis; Το γνωριζουμε?
mynam3 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μπορει καποιος να μου πει τον τιτλο? Καλη ανασταση.
mynam3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 πρεπει να το ξερει καποιος για να στον πει... Υπεθεσα οτι τον γνωριζετε γιατι αναφερθηκε το Johnnie hys*s.
Iron_man21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 εμένα το πρώτο μου θύμισε αυτό: Just Cause: http://www.imdb.com/title/tt0113501/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.