tempo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 αφου έκανα μια πατέντα και χρησιμοποιώ τα ένα καλώδιο με 4 συρματάκια που περνάει μέσα απο τοίχο έχω το εξής πρόβλημα. Συνδέω τον υπολογιστή στο δίκτυο και το εικονίδιο κάτω δεξιά που με πληροφορεί για την κατάσταση της σύνδεσης αρχίζει να βγάζει μήνυμα σύνδεση με το δίκτυο μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα αποσύνδεση καλώδιου δικτύου και τα ίδια, και τα ίδια....συνεχώς τώρα εγώ δεν ξέρω τι φταίει....φταίει το καλώδιο απο το μπριζάκι στον υπολογιστή; γίνεται πουθενά βραχυκύκλωμα; δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι...αν σας έχει τύχει παρακαλώ βοηθήστε..!
100 010 00 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Εσυ να μας πεις που εκανες και τη πατεντα....... ολα μπορουν να συμβαινουν
tempo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ρώτησα αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ώστε να δω τι έκανε για να το λύσει....
tempo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 είχε ένα ξεχασμένο καλώδιο που περνούσε απο το ένα δωμάτιο στο άλλο και είπα να το χρησιμοποιήσω. το καλώδιο αυτό είχε μέσα 5 μικρά καλωδιάκια....για το δίκτυο που ήθελα χρειαζόμουν 4, άρα είπα γίνεται. παιδευόμουν απο το πρωϊ και πρίν απο λίγο τελικά τα κατάφερα. Το 5ο καλωδιάκι που δεν χρησιμοποιούσα τελικά έκανε το θαύμα του. Το έβαλα στην θέση κάποιου άλλου και τσοοοουυυυπππ να το δίκτυο. Μάλλον το καλώδιο που έβγαλα ήταν κάπου εσωτερικά τσακισμένο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.