Προς το περιεχόμενο

Αρχάριος στην κιθάρα χρειάζεται τις γνώσεις σας!!!

chrimpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι 18 χρονών και θέλω να αρχίσω μαθήματα κιθάρας. Έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια με το πιάνο και γνωρίζω πράγματα για την μουσική, αλλά δεν έχω ιδέα από κιθάρες...

Θα ήθελα την βοήθειά σας στα εξής:

1) Τι κιθάρα να επιλέξω ;;;; Από όσο το έχω ψάξει το θέμα μάλλον πρέπει να πάρω ακουστική, καθώς τα ακούσματά μου είναι ροκ και είναι το είδος που θέλω να παίζω.

2) Να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα ή σε ωδείο;;;; (προτιμώ ιδιαίτερα, αλλά θέλω την άποψή σας)

3) Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καθηγητή;;;;

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα όποια βοήθεια που θα μπορούσατε να μου προσφέρετε!!!!

Δημοσ.

Φιλε μου υπαρχει αλλο ενα τοπικ επισης που κανουμε συζητηση για το θεμα της κιθαρας...αμα θες μεταπηδας εκει..;)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=259262

Τωρα οσον αφορα τα ερωτηματα σ..Και εγω στην ιδια ηλικια ειμαι με σενα και ξεκινησα φετος μαθηματα κιθαρας..οποτε δεν εχεισ τπτ να φοβηθεις...

Τωρα οσον αφορα τι κιθαρα να επιλεξεις και κτλ...πρεπει να μας πεις εσυ...ποσα λεφτα θα διαθεσεις,τι μουσικες επιρροες εχεις και κτλ..

Τωρα για τα ιδιαιτερα και ωδειο δε ξερω αυτο ειναι στην δικη σ κριση..και στο ποσα χρηματα θα διαθεσεις..

Εγω πχ κανω σε ωδείο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...ειναι καλος ο δασκαλος...

Δημοσ.

θα ηταν καλυτερο ωδειο ....εγω ειμαι μικροτερη αλλα θελω να μαθω πολυ κιθαρα και επισης ειμαι κι εγω σε αυτο το ερωτημα ιδιαιτερα η ωδειο????Βεβαια θα ηθελα να μαθω μονη με την βοηθεια μιας ιστοσελιδας μηπως ξερετε καμια

?????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:00 ----------

ωδειο καλυτερα!

Δημοσ.

Υπαρχουν μερικες αλλα εγω δεν θα σε συμβουλευα να το κανεις..το εκανα περσι το καλοκαιρι και οταν ξεκινησα ωδειο ειχα μαθει καποια πραγματακια..βεβαια κατι που ειχα μαθει λαθος μου πηρε καμια 2 βδομαδες να το διορθωσω....για αυτο καλυτερα να μαθεις απο την αρχη σωστα..γτ τοσο πιο ευκολα μπορεις να προχωρησεις...:-)

Στο θεμα που εχω βαλει παραπανω αμα κατσεις και το διαβασεις απο την αρχη (:lol: ειναι πολλες σελιδες βεβαια...) εχουν πολλα παιδια ποσταρει τετοιες σελιδες..μια που χρησιμοποιουσα εγω ειναι η http://www.justinguitar.com

Δημοσ.

Δε ξέρω πως είναι στο ωδείο, πάντως εγώ που κάνω ιδιαίτερα

είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μη κάνετε από ιστοσελίδες παιδιά

όταν έχεις δίπλα σου έναν γνώστη του αντικειμένου μπορείς

να αποφύγεις κακές συνήθειες που είναι δύσκολο να τις

αλλάξεις αργότερα.

Δημοσ.

here before ThReSh...:P

αναζητηση οεο!!:devil:

εγω θα σου προτεινα να πας ωδειο:-)εχεις διπλα σου εναν που γνωριζει..μπορει να σε συμβουλεψει και στο ωδειο που παω εγω τα μαθηματα ειναι ιδιαιτερα φυσικα,διαρκειας μιας ωρας και σιγα σιγα μαθαινουμε να παιζουμε κιθαρα χωρις να μαθουνουμε την θεωρια της μουσικης και κ.τ.λ. να θελεις το επιλεγεις:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...