Προς το περιεχόμενο

Ακόμα καλύτερη προσφορά laptop απο carrefour!

mctheos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
thanks παιδιά μακάρι να ξαναφέρουν

να κάνω και μια ερώτηση σχετικά με τις πασχαλίτσες.

με τα 200 ευρώ που θα πάρουμε σε δωροεπιταγές μπορούμε να πάρουμε ξανά προιόν με πασχαλίστες (μια 32άρα philips πχ στα 499) και να πάρουμε ξανά νέα δωροεπιταγή;

Ναι αλλά η πασχαμάνια είναι μέχρι το άλλο Σάββατο και οι επιταγές χρησιμοποιούνται 10-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι αλλά η πασχαμάνια είναι μέχρι το άλλο Σάββατο και οι επιταγές χρησιμοποιούνται 10-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
δηλαδη οχι, δεν μπορεις...:)
Δημοσ.

Νομίζω οτι μπορεις να το κάνεις Παρασκευη και Σάββατο.

Μέχρι το Σάββατο ισχύουν οι πασχαλίτσες και από την Παρασκευή μπορεις να εξαργυρώνεις επιταγές.

Δημοσ.

οκ κατι τετοιο φανταστηκα.. στον φορητο μου ειναι disabled... εχει κανεις εμπειρια με αυτη τη λειτουργια? συμφερει να την ενεργοποιησεις για να γραφεις κανα κειμενο και για περιηγηση στο δικτυο φανταζομαι δεν θα εχω προβλημα...

ποσο ομως κερδιζει κανεις απο αυτο?? δηλαδη απο τις 2 ωρες με φουλ χρηση στις ποσες θα παμε περιπου?

Δημοσ.
ποσο ομως κερδιζει κανεις απο αυτο?? δηλαδη απο τις 2 ωρες με φουλ χρηση στις ποσες θα παμε περιπου?

Μια δοκιμή θα σε πληροφορήσει...

Δημοσ.

Driver για την κάρτα γραφικών χρησιμοποιούμε απο την σελίδα της εταιρείας ή μπορούμε να βάλουμε και απο Nvidia ;

Δημοσ.

με το deskupdate μου έβαλε αυτόματα τους νέους drivers (από τη σελίδα της FS)

παιδιά HD 720p μου σέρνεται! εσάς;

Δημοσ.

1080P παίζει τζάμι σε XP και 720p έπαιζε επίσης τέλεια στα Vista.

Driver Nvidia: 181.20

Klite codecs , Media player classic.

Μήπως έχεις αυτή τη ρύθμιση που λένε πιο πάνω τα παιδιά ενεργοποιημένη στο Bios;

Δημοσ.
με τους οδηγούς από nvidia σου πάνε όλα ΟΚ δλδ;

Έχω ακριβώς αυτά που σου είπα πιο πάνω και πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς αν το HDMI που έχει βγάζει και ήχο? Πρόγραμμα για την κάμερα που μπορώ να βρω? Μέσα έχει μόνο τους Drivers. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Παιδιά ξέρει κανείς αν το HDMI που έχει βγάζει και ήχο?
Βγάζει
Πρόγραμμα για την κάμερα που μπορώ να βρω? Μέσα έχει μόνο τους Drivers. Ευχαριστώ!

MSN Messenger, free από Microsoft site

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...