Προς το περιεχόμενο

Ακόμα καλύτερη προσφορά laptop απο carrefour!

mctheos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κανένας στον Άλιμο πήγε; αν τα έχουν εξαφανίσει να μην πηγαίνω τσάμπα. μόνο 10 κομμάτια σε κάθε κατάστημα έχουν-είχαν;

Εμένα μου είπαν ότι είχαν μόνο 4 κομμάτια στο μεγάλο και 3 στο μικρό στους Αμπελόκηπους, Αργυρούπολη πήραμε τηλέφωνο κατα 12 και δεν υπήρχε τίποτα, φαντάζομαι πάντως πως πουθενά δε θα υπάρχει πλέον, πάρε τηλ να μάθεις όμως.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κανένας στον Άλιμο πήγε; αν τα έχουν εξαφανίσει να μην πηγαίνω τσάμπα. μόνο 10 κομμάτια σε κάθε κατάστημα έχουν-είχαν;

Μόλις τηλεφώνησα στο κατάστημα Αλίμου και με ενημέρωσαν ότι το Fujitsu γιοκ. Μου είπαν να ξανακαλέσω αύριο το πρωί, σε περίπτωση που φέρουν άλλα, να με ενημερώσουν σχετικά...

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστούμε MCTHEOS7 για την ενημέρωση!!! μας έφτιαξες :)

Τώρα για το συγκεκριμένο φορητό, πρόκειται για την καλύτερη προσφορά φθηνού laptop του 2008-2009 με διαφορά.

τα highlights:

HDMI, e-sata, 320Gb hdd, "αδιάβροχο" keyboard και η κάρτα γραφικών 9300m GS που έχει τον τελευταίο video processor (VP3) της Nvidia.

Μοναδικό αρνητικό μέχρι τώρα, το βάρος του (3.2Κg)

Δημοσ.

Παρακαλώ κάποιος να βάλει 5 αστεράκια γιατί το παρεξήγησα το θέμα στην αρχή με τα ακαταλαβίστικα που μου έλεγαν στα τηλέφωνα με τις πασχαλίτσες κλπ και είχα βάλει 2**.

Elysium βάλε ενα 5άστερο για πάρτη μου ^^

Δημοσ.

5άστερο δαγκωτό!!

το βρίσκω απίθανο να μπορείς να κατεβάσεις από το site τα recovery.

Μου έφτιαξε 2 dvds, καλά δεν τους έφτανε το ένα!?!

Δημοσ.
για το μεγάλο που πήρα, έχω να πω τα εξής, άνοιξα το λάπτοπ και ξεκίνησε η εγκατάσταση των vista και μου λέει πρόβλημα και κάνει ρεστάρτ και μετά το ίδιο λούπα. εσείς έχετε τέτοια προβλήματα; (τώρα γράφω με live cd). δε θέλω να περάσω τα σπασμένα vista μου γιατί τα έχω πληρώσει γνήσια. επιπλέον στο κουτί μέσα δεν έχει τα vista σε dvd. γιατί ρε γμτ; (στον παλιό hp μου έδινε τα xp με sn τυπωμένα από κάτω κλπ εδώ τίποτα!)

τι κάνουμε;

λοιπον στα vista δεν υπαρχει dvd ή cd με τα windows οπως στα xp αλλα

οταν το ανοιγεις σε ρωταει για να φτιαξει 2 cd που περιεχουν τα vista για να τα εχεις

προσοχη

1.τα dvd τα φτιαχνει μονο μια φορα (γιαυτο φτιαξτε αντιγραφα απο τα ... αντιγραφα)

2.παντα το καλωδιο στην πριζα οταν κανουμε τετοιες δουλειες (την πατησα μια)

υπαρχουν δυο τροποι για "format" ο ενας τα cd που εχετε φτιαξει και ο δευτερος απο το σκληρο (εχουν ενα κρυφο partition που εχουν βαλει τα vista ) διαβαστε στο manual οδηγιες

αυτα γενικα ,τωρα για σενα που κανει restart δυο επιλογες

-το πας πισω

-κανεις format απο τον σκληρο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:11 ----------

μάγκες τα recovery κατεβαίνουν και κάπου από το site της εταιρίας ή όχι;

δεν πρεπει να γινεται γιατι το καθενα εχει δικο του serial vista

Δημοσ.

επισης παιδια.. δωροεπιταγες πηρατε κατευθειαν στο χερι? εμενα μου εδωσαν μονο τη μια.. η αλλη σε επομενες αγορες λεει.. θα μου πεις μπαινεις μεσα και παιρνεις μακαρονια και εισαι κομπλε.. αλλα παντου το κανουν αυτο?

Στο Γέρακα απ'όπου πήρα εγώ κι άλλο ένα παιδί το μεγάλο λαπτοπ, είχαμε πρόβλημα μετά με τις αγορές άλλων προϊόντων. Δεν περναγε στο σύστημα τη ρημάδα τη 200στη πασχαλίτσα να πάρουμε από 2 δωροεπιταγές των 100 και αναγκαστικά πήραμε από μία και μας είπε ότι οι άλλες 99 που έχουμε ο καθένας στη κάρτα του παραμένουν και σε επόμενη αγορά με πασχαλίτσα θα μπορώ να τις κάνω δωροεπιταγή. Λέτε να τελικιάζει ο counter στις 199 πασχαλίτσες? :lol:

Δημοσ.
Σαπιο το Laptop παιδια το εχει ενας γνωστος μου μακρια!!!!!

μπορεις να μας εξηγησεις για ποιον λογο ειναι σαπιο?

Δημοσ.
Σαπιο το Laptop παιδια το εχει ενας γνωστος μου μακρια!!!!!

Μπαίνουμε, πετάμε την φανφάρα μας και εξαφανιζόμαστε. Καλή φάση. Κι εμένα ένας γνωστός μου έχει Ferrari και καίει τα αντερά της.

Σάπια η Ferrari παιδιά, μακρυά...

Έλεος με την επιχειρηματολογία κάποιων... :mad:

Δημοσ.

παιδια ας μην ξεφυγουμε απο το θεμα... ας γραψει τις εμπειριες του οποιος το πηρε.. ή οποιος ξερει συγκεκριμμενα δυνατα ή αδυναμα του σημεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...