aghahowa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 και παλι πολλά ειναι τα 600 ευρω γα αυτό το λαπτοπ. αν θελεις blue ray παίρνεις ps3 και προ με αυτα τα λεφτα
greeker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 και παλι πολλά ειναι τα 600 ευρω γα αυτό το λαπτοπ.αν θελεις blue ray παίρνεις ps3 και προ με αυτα τα λεφτα δεν ειναι 600, αλλα 400 με τις δωροεπιταγες. οσο για το ps3 δεν ειναι φορητος ετσι δεν ειναι? γενικα για τα 600 ευρω αν εξαιρεσεις καποια πραγματα οπως και το βαρος που οντως ειναι πολυ για 400 ευρω οποιος θελει φορητο ειναι πολυ καλη ευκαιρια... και λιγα λεω
leon00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Τελικά το laptop αξίζει? είναι αξιόπιστα τα Fujitsu Siemens? στο προηγούμενο thread για την προσφορά R61, υπήρχε ένα σχόλιο ότι τα πληκτρολόγιά τους βγάζουν φωτιές και μήπως ξέρει κανείς αν μπορείς να τους βάλεις XP? εχω αγορασει το 3540 g01 απο eshop την προηγουμενη εβδομαδα το πληκτρολογιο ειναι μια χαρα και επισης του εχω βαλει xp και δουλευουν μια χαρα (το δικο μου εχει καποιες διαφορες αλλα ανηκει στην ιδια οικογενεια )
Tuko Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ωραίος leon00 ^^ Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ( ειδικά για τα xp ) ^^
leon00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 @Tuko anytime επισης επειδη τωρα το θυμηθηκα bt δεν εχουν πολλα καινουρια laptop και ο λογος ειναι ασυμβατοτητες που εμφανιζονται οταν ειναι ενσωματομενα ,υπαρχει η λυση ενος dongle αυτα μου ειπαν στο eshop οταν τους ρωτησα και γω γιατι δεν εχει bt (και δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω)
Tuko Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Εντάξει, είδα ότι με 10 ευρώ λύνεται το θέμα του bluetooth, ναι. Είναι όμως περίεργο όπως και να έχει, θα μπορούσε να το έχει και να δοκίμαζαν 5-10 γνωστές μάρκες κινητών κι ας είχε κάποιες ασυμβατότητες. Αλλά εντάξει, άμα με +10 ευρώ κάνουμε τη δουλειά μας, οκ ^^ Μιας που το έχεις, πες μου κάτι άλλο, εγγύηση δίνουν 2 έτη η 1; Και σχετικά με θόρυβο - θερμοκρασίες ή τπτ άλλο αρνητικό κατά τη γνώμη σου; ( όπως το πόσο διαρκεί η μπαταρία πχ; )
leon00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Εντάξει, είδα ότι με 10 ευρώ λύνεται το θέμα του bluetooth, ναι. Είναι όμως περίεργο όπως και να έχει, θα μπορούσε να το έχει και να δοκίμαζαν 5-10 γνωστές μάρκες κινητών κι ας είχε κάποιες ασυμβατότητες. Αλλά εντάξει, άμα με +10 ευρώ κάνουμε τη δουλειά μας, οκ ^^ Μιας που το έχεις, πες μου κάτι άλλο, εγγύηση δίνουν 2 έτη η 1; Και σχετικά με θόρυβο - θερμοκρασίες ή τπτ άλλο αρνητικό κατά τη γνώμη σου; ( όπως το πόσο διαρκεί η μπαταρία πχ; ) -εγω εχω παρει το 3540 g01 στα 609 ευρω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος -εγγυηση 2 χρονια Εγγύηση: 2 χρόνια On Site Collect and Return απευθείας από την Fujitsu-Siemens (2106864807, 8011142200). -bt απο ebay και με 5 ευρω βρισκεις
Tuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Είδα ότι 64bita συστήματα δε δέχεται, έχει πρόβλημα, οπότε μάλλον και γι αυτό αυτή η έκδοση έρχεται με 3gb ram. Επίσης, στο επίσημο site έχει μόνο για Vista 32 drivers. Για xp θέλει κατέβασμα από άλλα site.
leon00 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Είδα ότι 64bita συστήματα δε δέχεται, έχει πρόβλημα, οπότε μάλλον και γι αυτό αυτή η έκδοση έρχεται με 3gb ram. Επίσης, στο επίσημο site έχει μόνο για Vista 32 drivers. Για xp θέλει κατέβασμα από άλλα site. για εγκατασταση xp πρεπει να φτιαχτει μια εκδοση με τους drivers για το sata σκληρο http://www.amilo-forum.com/topic,26,-Installation-of-Windows-XP-Home-Pro-PE-FAQs.html απο κει και περα θελει drivers για xp για τα υπολοιπα (αυτα για το μηχανημα που υπαρχει στην προσφορα )
Captain Nemo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Η αναμονή ανταμοίβει αυτο βλέπω εγώ κάθε βδομάδα και καλύτερες προσφορές τα καταστήματα είναι στις επάλξεις λόγω της κρίσης και εμείς τρίβουμε τα χέρια μας και δεν ξέρουμε τη να πρωτοδιαλέξουμε.Οι περισσότεροι σκέφτονται να κινηθώ τώρα ή την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει καλύτερη προσφορά.Πως το βλέπετε με αυτήν την προσφορά είναι τώρα η ώρα για το ντού.Πάντως αν είχαν βάλει το G01 με P8400 centrino 2 θα ηταν καλύτερα η καλύτερα το BLU-RAY που μπήκε;Πάντως το G01 υπάρχει στα 618 ευρώ.T5800 vs P8400 είναι άραγε μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις και μπαταρία;
katcos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Νέα από το μέτωπο Μόλις επέστρεψα από το Carrefour Αμπελοκήπων. Υπάρχουν καμιά 10αρια Fujitsu στην αποθήκη μου είπε ο υπάλληλος.(όμορφο και το μικρό netbook...) Ειχε και αυτό http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=z1420 , wireless printer στα 19 ευρώ (και 6 πασχαλίτσες στην κάρτα )
Captain Nemo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το πήρες τελικά ; Απο κίνηση πως ηταν χαμός ή φυσιολογικά ;
Tuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Και εγώ αμπελόκηπους ήμουν, ποιος ήσουν ρε τρελέ;; Στους μικρούς είχε μόλις 3 κομμάτια, και απ ότι λέει ο φίλος 10 κομμάτια στους μεγάλους. Πήρα 1 μικρό και 1 μεγάλο και 300 ευρώ δωροεπιταγές
nkour Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 παιδιά κι εγώ αμπελόκηπους ήμουν και είδα ένα τυπά να φεύγει με fujitsu μάλλον εσείς ήσασταν. λοιπόν το πληκτρολόγιο δεν καίει (επιτέλους το φτιάξαν), είναι αρκετά μικρό (σε σχέση με το παλιό μου hp) όμως απόλυτα χρηστικό. ένας είχε επιστρέψει το μικρό γιατί έχει ισπανικά.. για το μεγάλο που πήρα, έχω να πω τα εξής, άνοιξα το λάπτοπ και ξεκίνησε η εγκατάσταση των vista και μου λέει πρόβλημα και κάνει ρεστάρτ και μετά το ίδιο λούπα. εσείς έχετε τέτοια προβλήματα; (τώρα γράφω με live cd). δε θέλω να περάσω τα σπασμένα vista μου γιατί τα έχω πληρώσει γνήσια. επιπλέον στο κουτί μέσα δεν έχει τα vista σε dvd. γιατί ρε γμτ; (στον παλιό hp μου έδινε τα xp με sn τυπωμένα από κάτω κλπ εδώ τίποτα!) τι κάνουμε; ΥΓ. πήρα 2 επιταγές των 100€. να υποθέσω ότι αν κάνω ψώνια 180 μου δίνουν το υπόλοιπο σε επιταγή των 20€ ή τα χάνω; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:40 ---------- τέλος τι εννοείται με το πρόβλημα στα 64bit vista? εγώ θέλω να βάλω τα 64bit δεν είανι 64bit η αρχιτεκτονική;
Tuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εμένα όλα καλά με το μεγάλο, είναι όλα εγκατεστημένα και μόλις ανοίγεις και την κάμερα με FN + f7 εγκαθιστά και την κάμερα αυτόματα. Δε χρειάστηκε τπτ να ρυθμίσω, έκανε και 2 recovery disks. Το μικρό έχει ισπανικά αλλά λογικά μπορείς να του βάλεις άλλα xp - να δούμε αν μπαίνουν απο usb όμως ή χρειάζεται εξωτερικό usb dvd για να κάνουμε τη δουλειά. Όχι τπτ άλλο, το πήρα για δώρο το μικρό και θα ξενερώσω αν δε μπορώ να βάλω άλλα xp. nkour - Εγώ το παιδί με το γκρι μπουφάν και τους 2 φορητούς στα χέρια ήμουν. Λίγοι ήμασταν, θα με είδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.