mctheos7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μου ήρθε στο σπίτι το νέο φυλλάδιο του carrefour από 30/3 εως 11/4 που ακόμα δν έχει ανεβεί στο site.Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα αυτό: fujitsu siemens amilo Pi3540-G04 στα 600 ευρώ!Και με την δωροεπιταγη από τις πασχαλίτσες πάει 400!!Για του λόγου το αληθές κοιτάξτε πόσο έχει το λαπτοπ στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/57256/Fujitsu-Siemens-Amilo-Pi-3540-G04.html Το μόνο κακό είναι ότι πρόσφατα αγόρασα λαπτοπ... Παραθέτω κ τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά από το φυλλάδιο.(Έχει κ ένα home cinema σε καλή τιμή)
kage Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 η δωροεπιταγη ειναι αν παρεις πανω απο χ ποσο σου δεινουν 200ε για τις επομενες αγορες απο κει? αν κ ειμαι κατα των Notebooks αυτο επειδη εχει κ blueray+hdmi+256μβ καρτα γραφικων+Λευκο φαινετε καλη ευκαιρια k για συνδεση με lcd. δεινουν κ το drive για να γραφει cd-dvd ?http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_pi_3540.html η καρτα γραφικων μεχρι ποσα μβ μπορει να φτασει αν δανειστει απο thn ram?βγαζει full hd η καρτα ? για ποιο λογο βαζουν blueray αφου δεν σηκωνει full hd h οθονη(1280x800 pixel)?
k_dinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 καλη προσφορα, αλλα για παιχνιδια δεν κανει το λαπτοπ.. Η καρτα που εχει ειναι για να παιζει τα Blue-Ray
Tuko Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ΑΚΥΡΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑ, ισχύει η προσφορά, είναι βλάκες στα τηλέφωνα του carrefour, δεν ήξεραν να μου πουν τι παίζει. Ανα 3 ευρώ παίρνεις και 1 πασχαλίτσα, επομένως στα 300 ευρώ αγορά έχει 100 ευρώ δωροεπιταγή!
kage Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9300M-GS.9452.0.html εδω λεει οτι μπορει να παιξεις μεχρι κ directx 10 games σε low details and resolutions @tuko http://www.carrefour.gr/pasxamania2009/main.htm
mctheos7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 λογικα παιρνεις το λαπτοπ 600 ευρω κ μετα εχεις 2 δωροεπιταγες των 100 ευρω για μελλοντικες αγορες...Ολοκληρο καρφουρ...Παιρνεις χαρια υγειας για μια δεκαετια... Το θεμα με τις πασχαλιτσες εχει αναλυθει στο thread για το lenovo... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:00 ---------- Laptop ειναι μν περιμενετε να παιξει κ σε full resolution gta4...Παντως με μια καρτα ελαφρως χειροτερη συμφωνα με το notebookcheck απο την 9300 που εχει το δικο μου λαπτοπ παιζει φουλ pro2009
christos.p25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 παιδιά την κάρτα club carrefour μπορώ να την βγάλω επιτόπου πριν την αγορά του προϊόντος, δεν έχω κάρτα βασικά και θέλω να κάνω αγορά και να εκμεταλλευτώ τις πασχαλίτσες. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μας πει;... χρειάζεται η κάρτα ή σου δίνουν και έτσι δωροεπιταγές;
Achilles Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Επιτόπου βγαίνει η κάρτα, από το γκισέ της εξυπηρέτησης πελατών. Συμπληρώνεις μια αίτηση και στην δίνουν κατευθείαν, έτοιμη προς χρήση. Χρειάζεται η κάρτα για να μαζέψεις τις πασχαλίτσες, οι οποίες από φέτος είναι ηλεκτρονικές (μέχρι και πέρυσι ήταν με αυτοκόλλητα).
greeker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 κάποιος που έχει το φυλλάδιο μπορεί να μας πει αν η προσφορα ισχυει για Γιαννενα?
christos.p25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ευχαριστώ για την απάντηση Achilles!, και η εξαργύρωση τους υποθέτω γίνεται δίνοντας την κάρτα club στο ταμείο σε κάποια μελλοντική αγορά; π.χ. κάποιος α)βγάζει την κάρτα, β)αγοράζει το laptop με 600 ευρώ, γ)οι πασχαλίτσες (lol) περνιούνται στην κάρτα club (200ευρώ), δ)πάει μια άλλη μέρα αγοράζει προϊόντα αξίας 200 ευρώ δίνει την κάρτα club στο ταμείο και καθάρισε;
Achilles Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ευχαριστώ για την απάντηση Achilles!, και η εξαργύρωση τους υποθέτω γίνεται δίνοντας την κάρτα club στο ταμείο σε κάποια μελλοντική αγορά; π.χ. κάποιος α)βγάζει την κάρτα, β)αγοράζει το laptop με 600 ευρώ, γ)οι πασχαλίτσες (lol) περνιούνται στην κάρτα club (200ευρώ), δ)πάει μια άλλη μέρα αγοράζει προϊόντα αξίας 200 ευρώ δίνει την κάρτα club στο ταμείο και καθάρισε; α) Ναι. β) Ναι, αλλά με 599€ για την ακρίβεια. γ) Ναι. θα σε ρωτήσει στο ταμείο, αν θες να σου εκδώσει "εξαργύρωση επιταγής". Λες ναι και την παίρνεις. Επειδή όμως έχεις άλλες 99 πασχαλίτσες και δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι που κάνει 1€ ώστε να πας κατευθείαν στις 200 γιατί εξαργυρώνονται 100 πασχαλίτσες ανά φορά, ξαναμπαίνεις μέσα παίρνεις κάτι που κάνει 3€ και είναι σε πασχαλίτσες και στο ταμείο ξανά μανά τα ίδια. Μόλις απέκτησες άλλη μια των 100€. Με τα χαρτιά που θα πάρεις, τις αποδείξεις αγορών και φυσικά την κάρτα σου, πας στο γκισέ και παίρνεις τις πραγματικές δωροεπιταγές. δ) Ναι, αρκεί να είναι την περίοδο εξαργύρωσης των δωροεπιταγών (10/04/2009 έως και 30/04/2009). Κάνεις 2 αγορές των 100€ εκάστη και όχι 1 των 200€, γιατί νομίζω δεν μπορεί να χρησιμοποιήσεις πάνω από μια επιταγή σε αγορά. Δεν είμαι πολύ σίγουρος, ακόμα δεν εξαργύρωσα και δεν θυμάμαι τι ίσχυε πέρυσι. Θα γίνει σφαγή την Δευτέρα... για το λαπτοπ.
christos.p25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ήσουν κατατοπιστικότατος, ευχαριστώ και πάλι.
mctheos7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 κάποιος που έχει το φυλλάδιο μπορεί να μας πει αν η προσφορα ισχυει για Γιαννενα? Εγω το ανεβασα το φυλλαδιο.Δεν διευκρινίζει καταστηματα,μονο λεει στη τελευταια σελιδα οτι αν δν ειναι καποιο προιον διαθεσιμο σε ενα καταστημα απευθυνθειτε στην υποδοχη να σας πουν που ειναι... Τωρα θα δουμε αν θα υπαρχει πουθενα ή αν θα πεσουμε σε εναν ακομα "κραχτη"...
Tuko Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Εγώ την πάτησα, είναι από Δευτέρα η προσφορά Ήδη οι τιμές τους αυτές είναι, απλά δε δίνουν πασχαλίτσες ακόμα. Απ όσο είπε ο πωλητής θα υπάρχει κανονικά σε όλα τα Carrefour τη Δευτέρα. Πήγα στο κατάστημα έβγαλα κάρτα σε 2 λεπτά, όλα οκ. Όπως τα λέει ο Αχιλλέας πιο πάνω είναι. Είδα και τα 2 λαπτοπάκια από κοντά, το ένα είναι με γυαλιστερή οθόνη (599€), το άλλο με κανονική (299€). Α, εν τω μεταξύ μου είπαν ΚΑΙ διαπίστωσα κάτι κουφό..το μικρό λάπτοπ των 299, έχει ΙΣΠΑΝΙΚΑ xp.... !!... Το μεγάλο είχε ελληνικά vista.
greeker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Απ όσο είπε ο πωλητής θα υπάρχει κανονικά σε όλα τα Carrefour τη Δευτέρα. Δεν ισχύει. Εγώ είμαι Αγρίνιο και έχει 2 Carrefour. Και στα 2 μου είπαν ότι δεν θα το έχουν γιατί ποτέ δεν φέρνουν υπολογιστές. Για αυτό ρώτησα αν θα είναι στα Γιάννενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.