Προς το περιεχόμενο

To Be(ta) or not to Be(ta)?

astrofos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ζαχαρώνω Kubuntu 9.04 καιρό τώρα για να κάνω τη μετάβαση από Gnome σε KDE 4. Κατέβασα τη beta, παίζει κάλα και δεν κρατιέμαι να το εγκαταστήσω ή να περιμένω τη final;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει κανένα πρόβλημα η διανομή. Την δοκιμάζω εδώ και κάτι βδομάδες και τρέχει απροβλημάτιστα.

Να πω ότι αυτό ήταν το τέταρτο upgade στην εγκατάσταση που συντηρώ πάνω από δύο χρόνια.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει κανένα πρόβλημα η διανομή. Την δοκιμάζω εδώ και κάτι βδομάδες και τρέχει απροβλημάτιστα.

Να πω ότι αυτό ήταν το τέταρτο upgade στην εγκατάσταση που συντηρώ πάνω από δύο χρόνια.

καλημέρα. χρησιμοποιώ την ΒΕΤΑ του jaunty και δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός με την ΑΤΙ, αν και ο fglrx οδηγός που υπάρχει στα repos δουλεύει, έχω compiz δλδ αλλά από βίντεο...άσε καλύτερα. κατά τα άλλα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και στην εμφάνιση αλλά και στη ταχύτητα, ειδικά αν το εγκαταστήσετε σε ext4! πετάει πραγματικά! προγράμματα όπως το brasero, k3b,convertx to dvd(wine), songbird, skype δουλεύουν κανονικά και γρήγορα. πιστεύω πως ο νέος kernel(του 9.04 εννοώ) είναι πολύ καλός. γενικά πιστεύω πως είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχω δει μέχρι στιγμής...B)

amd athlon64 3000+

ati hd3850pro

ram 2GB

Τελικά το έβαλα :-) Το KDE 4 είναι πολύ καλό! Εκτός από ομορφότερο, το βρίσκω και εργονομικότερο (αν παραλείψω το default desktop). Το απίθανο είναι πως και τα gtk προγράμματα (π.χ. firefox, eclipse) μου δουελύουν καλύτερα από το Gnome!

Δυστηχώς μου κάνει κάτι σκασίματακια, χωρίς να κρεμάει όμως το σύστημα. Επίσης οταν κάνω shutdown η οθόνη γεμίζει παράσιτα (σε nvdia 8400M με τελευταίους drivers ).

Τελικά το έβαλα :-) Το KDE 4 είναι πολύ καλό! Εκτός από ομορφότερο, το βρίσκω και εργονομικότερο (αν παραλείψω το default desktop). Το απίθανο είναι πως και τα gtk προγράμματα (π.χ. firefox, eclipse) μου δουελύουν καλύτερα από το Gnome!

Δυστηχώς μου κάνει κάτι σκασίματακια, χωρίς να κρεμάει όμως το σύστημα. Επίσης οταν κάνω shutdown η οθόνη γεμίζει παράσιτα (σε nvdia 8400M με τελευταίους drivers ).

καλησπέρα. χαίρομαι γι'αυτό! για το KDE δεν ξέρω αλλά το gnome είναι πολύ καλό. κάνοντας τη σύγκριση με την ΒΕΤΑ του 8.10 αλλά και με την αρχική του έκδοση, ήταν εξαιρετικά ασταθές και προβληματικό λειτουργικό. πέρασε ένας μήνας από την τελική έκδοση όταν το σύστημα έγινε σταθερό με κάποιες αναβαθμίσεις που βγήκαν στην πορεία. με το 9.04 όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, προς το καλύτερο ευτυχώς...δουλεύει και το cheese! αλήθεια έκανες εγκατάσταση σε ext4;:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...