w4tt4n4b3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Έχω συνδέσει το scart της τηλεόρασης με το composite της κάρτας. Η εικόνα καλή και ο ήχος. Όταν όμως πατάω το record, χαλάει ο ήχος, αλλοιώνεται η ανθρώπινη φωνή κυρίως, ακούγεται πιο ψιλή από την κανονική σαν να έχει καταπιεί ήλιο... Εδώ θα βρείτε ένα δείγμα για να καταλάβετε, >http://rapidshare.com/files/214446792/Video_0328-0833_CVBS_.mpg Για όσους χρησιμοποιούν το WinFast PVR2... Αν δεν έχω τσεκαρισμένο το Preview TV when hardware encoding δεν έχω ήχο ούτε όταν βλέπω απλώς χωρίς να κάνω recording Αλλά όταν έχω επιλεγμένο το preview στις επιλογές του capture έχω μόνο Hardware encoder MPEG2 και DVD hardware encoder Αν δεν έχω τσεκαρισμένο το Preview TV η εικόνα παραμένει αλλά ο ήχος φεύγει. Ωστόσο οι επιλογές capture πολλαπλασιάζονται... Εγκατέστησα Xvid codecs στο pc προκειμένου να φτιάξω ένα δικό μου προφίλ στο capture της κάρτας Όταν πάω να πατήσω record όμως τότε μου βγάζει μήνυμα Cannot capture video stream. Αν επιλέξω το Uncompressed AVI όπως είναι διαμορφωμένο από το software χωρίς να επιλέξω πχ ανάλυση ή οτιδήποτε άλλο τότε κάνει την εγγραφή αλλά είναι σε ανάλυση 352x288... Αν υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί κάποια leadtek κάρτα και μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.