Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν Φιλοξενία Forum - www.foroomy.com

mallinux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχει κανένα μήνα που δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο site: www.foroomy.com .

Προσφέρει δωρεάν φιλοξενία και κατασκευή forum phpbb κι έρχετε πακέτο με πολλά extra χαρακτηριστικά για την διευκόλυνση του εκάστοτε χρήστη, όπως διαφορετικά skins, δυνατότητα χρήσης portal ενσωματωμένο πάνω στο forum, δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το δικό σου domain name, να σηκώσεις το δικό σου λογότυπο ή favicon κ.α .

Ρίξτε μια ματιά κι οποιαδήποτε γνώμη ή πρόταση είναι καλοδεχούμενη :-)

Δημοσ.

Το administration έχει τις ίδιες δυνατότητες όπως κι ένα stand alone phpbb3 forum.

Αξιοσημείωτα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά είναι το portal + του οτι αν έχεις δικό σου domain name μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάνω στο forum + support και γενικότερα το οτι είναι free.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ακόμη δυνατότητα προστέθηκε στην υπηρεσία μας.

Τώρα οι κάτοχοι forum καθώς επίσης και οι χρήστες τους έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το δικό τους blog μέσα στο forum τους χωρίς επιπλέον εγγραφές ή εξουσιοδοτήσεις.

Συμπερλιμβάνει πάνελ ελέγχου για τον Administrator, τον Moderator, και οποιoνδήποτε χρήστη.

Ενεργοποιήση/Απενεργοποιήση, επιπρόσθετα χαρακτηριστικά και πακέτα (Αρχείο, Οι φίλοι μου, Τα blogs των users), υπηρεσίες εξουσιοδότητης για τον εκάστοτε χρήστη, καθώς επίσης καθιστάται δυνατή η προσωπική χρήση διαφορετικών skins.

Δημοσ.
Το administration έχει τις ίδιες δυνατότητες όπως κι ένα stand alone phpbb3 forum.

Αξιοσημείωτα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά είναι το portal + του οτι αν έχεις δικό σου domain name μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάνω στο forum + support και γενικότερα το οτι είναι free.

1ον.. αφού είσαι έλληνας γιατί το έχεις ξενόγλωσσο και δεν υποστηρίζεις την ελληνική πλευρά του Web

2ον.. μου δίνει δυνατότητα backup το admin ? :)

Δημοσ.

1) Seldimi, είμαι Έλληνας φυσικά και εδώ http://support.foroomy.com έχεις 100% support και στα Ελληνικά.

To site προς το παρόν είναι στα Αγγλικά αλλά θα γίνει δίγλωσσο.

2) Forum backup feature (available on demand). Backup, σύμφωνοι :-)

Αδμιν, η υπηρεσία είναι ad-free και δεν έχει ads απο εμένα, όπως δεν έχει διαφημίσεις σε κανένα forum.

Μάλιστα σε λίγες ημέρες θα προστεθεί η δυνατότητα να μπορεί ο εκάστοτε user να προσθέτει τα δικά του advertisments στο forum του.

Δημοσ.
Αδμιν, η υπηρεσία είναι ad-free και δεν έχει ads απο εμένα, όπως δεν έχει διαφημίσεις σε κανένα forum.

Πως βγαζεις λεφτα (τα εξοδα); Premium υπηρεσιες;

Δημοσ.
1) Seldimi, είμαι Έλληνας φυσικά και εδώ http://support.foroomy.com έχεις 100% support και στα Ελληνικά.

To site προς το παρόν είναι στα Αγγλικά αλλά θα γίνει δίγλωσσο.

αυτό περίμενα να ακούσω ;)

2) Forum backup feature (available on demand). Backup, σύμφωνοι :-)

Με αυτόν τον τρόπο όμως δίνεις την δυνατότητα να φύγει από την υπηρεσία σου για μια άλλη υπηρεσία ή δικό του hosting....

Δημοσ.

Αδμιν , προς το παρόν δεν με απασχολεί να βγούνε λεφτά.

Καινούρια υπηρεσία 2 μήνες και να θέλω και λεφτά με το καλημέρα, ε εντάξει καταλαβαίνεις.

Τα έξοδα ενός server τα καλύπτω, αν αργότερα χρειαστεί 2ος εκεί το συζητάμε.

Seldimi, με portal - forum - blog + support και free αν είναι να φύγει κάποιος ας πάρει και το backup. Ελπίζω να βγάλει άκρη. No problem with me. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...