InsertCoinToJoi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Καλησπερα παιδια, δεν ειναι του στυλ μου αλλα σχεδιαζω μια επισκεψη μεσοβδόμαδα στο μεγαρο μουσικης Αθηνων. Μετα απο μια μικρη ερευνα στην ιστοσελιδα ειδα οτι το κοστος του εισητηριου απο 10 εως 20 ευρω δεν ειναι κατι απαγορευτικο οποτε πηρα την αποφαση. Εχει καποια μουσικη εκδηλωση αλλα καθοτι ασχετος με τον τομεα αυτο θα ηθελα να με ενημερωσετε αν καποιος γνωριζει και εχει παει.... 1) Τι ειδους ενδυμασια πρεπει να εχω? Πρεπει να βαλω γραβατα/κουστουμι/σακακι η απλα αυτα εχουν ξεπεραστει? 2) Αξιζει σαν εμπειρια? 3)Κατι που θα πρεπει να προσεξω η κατι που θελετε να μου προτινετε?
Lucifer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 1) Όπως γουστάρεις πας. Είχα πάει στα νιάτα μου να δω ορχηστρικά του Wagner με σκισμένο τζιν και καρφιά. 2) Ανάλογα τι πας να δεις. 3) Μην πας όταν έχει πορεία, η πρεσβεία των ΗΠΑ είναι δίπλα! =ρ
freedubus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Εγκυρη πηγή λέει οτι αξίζει π.χ. να πας αυτή την Τρίτη για να ακούσεις το Γερμανό πιανίστα Uwe Matschke.
Panahs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ...Είχα πάει στα νιάτα μου να δω ορχηστρικά του Wagner... Αϊ λοβ γιου
FilipposMD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Σκισμένο τζιν εγώ δε θα πρότεινα, αλλά ούτε κατά διάνοια δεν είναι αναγκαίες οι κοστουμιές. Θα δεις και κυρίες με γουναρικά και σχετικά, αλλά μη μασάς, ο νέος κόσμος πηγαίνει απλώς "αξιοπρεπώς" ντυμένος. Παλιότερα, αν έμεναν εισιτήρια, καμιά ώρα πριν την παράσταση τα έβγαζαν όλα στο ταμείο ως φοιτητικά. Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα. Αν έχεις φοιτητικό πάσο, μπορείς με αυτόν τον τρόπο να βρεις φθηνό εισιτήριο σε πολύ καλή θέση. Βέβαια, παίζει να μη βρεις καθόλου, οπότε, εσύ επιλέγεις. Αξίζει τον κόπο να πας πάντως, έστω και για την εμπειρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Για την ενδυμασία, το μόνο "πρόβλημα" που θα έχεις, είναι ότι αν ντυθείς σούπερ χύμα (όπως ντυνόμασταν με την παρέα μου στο Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη), μπορεί κάποιοι να σε κοιτάνε. Από την άλλη, κάποιους μας διασκεδάζει αυτό. Ειδικά όταν σκεφτόμασταν ότι οι κυρίες που μας κοιτάνε υποτιμητικά, κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν ιδέα τι έχουν έρθει ν' ακούσουν. Τζινάκι, t-shirt και αθλητικό παπουτσάκι. Ανεσούλα. Όσον αφορά το αν αξίζει,σίγουρα έχει να κάνει με το τι θ' ακούσεις. Θα σου πω όμως τι πιστεύω ότι ΔΕΝ αξίζει: να προσπαθείς ν' ακούς έργα καλής μουσικής σπίτι σου, σε CD. Η καλή μουσική, όπως και οι καλές ταινίες, θέλουν αίθουσα. Μόνο εκεί μπορεί να πιάσεις τι γίνεται. Και φυσικά θέλει και τους αντίστοιχους ανθρώπους στη σκηνή. edit: Σκέφτηκα κάτι που θα έπρεπε ίσως να προσέξεις! Κάποια έργα, είναι χωρισμένα σε 2 ή περισσότερα μέρη. Δεν χειροκροτάμε όταν τελειώνει κάθε μέρος, επειδή φαίνεται ότι "α, τελείωσε" (δημιουργούμε πρόβλημα στην ακρόαση των υπόλοιπων), παρά μόνο όταν τελειώσει όλο το έργο. edit2: Ρίξε μια ματιά εδώ αν θέλεις: http://www.tch.gr/Greek/faq.htm Είναι για της Θεσσαλονίκης, αλλά τα ίδια θα ισχύουν και στην Αθήνα.
freedubus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ειδικά όταν σκεφτόμασταν ότι οι κυρίες που μας κοιτάνε υποτιμητικά, κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν ιδέα τι έχουν έρθει ν' ακούσουν. Κυράτσες. Γριές Κολωνακιώτισσες κλώσσες που περνάνε τη μέρα τους πηγαίνοντας στο Μέγαρο για καφέ, στα μουσεία για φαγητό και στις γκαλερί για ποτό. Απλά ανύπαρκτες, μη σε νοιάζει η γνώμη τους για το ντύσιμό σου, κι άν σε στραβοκοιτάξει καμία κατέβασε το σκισμένο τζίν και δείξτης τον κώλο σου.
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 +1 στα παραπάνω Οι πλέον άσχετοι και κομπλεξικοί άνθρωποι είναι αυτοι που περιγράφει ο freedubus... Και όχι τίποτα.. Τη σπάνε και στους υπόλοιπους.. Πεθαίνω να δώ mazoo and the zoo στο μέγαρο. Στον ΑΠ.. Πάνε φυσιολογικά ντυμένος σε κάτι που (τουλάχιστον) σου φαίνεται ενδιαφέρον.. Το να πάς απλά για να πλήξεις δεν έχει νόημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Κυράτσες. Γριές Κολωνακιώτισσες κλώσσες που περνάνε τη μέρα τους πηγαίνοντας στο Μέγαρο για καφέ, στα μουσεία για φαγητό και στις γκαλερί για ποτό. Απλά ανύπαρκτες, μη σε νοιάζει η γνώμη τους για το ντύσιμό σου, κι άν σε στραβοκοιτάξει καμία κατέβασε το σκισμένο τζίν και δείξτης τον κώλο σου. Όπως έγραψα και πριν, κάποιους ΜΑΣ διασκεδάζει αυτή η όλη φάση. Γιατί τις ακους μετά να λένε κάτι ατάκες "Ωραίος αυτός ο Μάχλερ". Ναι, και που να δεις ο Τσοπίν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.