Προς το περιεχόμενο

Το torrent μou crusharei όλο το ίντερνετ!

slyverine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Έχω ένα χοντρό προβληματάκι με τα torrent μου.Άπο κάποια στιγμή και έπειτα εντελώς ξαφνικά,όταν κατεβάζω torrent, το ιντερνετ μου κολάει crusharei όλο. Δηλαδή, ενώ βάζω το πρόγραμμα και ξεκινάει να κατεβάζει μία χαρά, ξαφνικά η ταχύτητα πέφτει στο 0 και το ίντερνετ πέφτει γενικός.Άμα κάνεις restart το pc το πρόβλημα λύνεται προσορινός, αλλά αμα το ξαναβάλω να κατεβάσει θα συμβεί το ίδιο.Δοκίμασα 3 διαφορετικά προγράμματα(bittorrent,vuze,mtorrent) και σε όλα τα ίδια.Το antivirus δεν βρίσκει κάτι.

Όταν σκάναρα και με spybot και έβγαλα ότι μου έβγαλε το πρόβλημα λύθηκε για 2 μέρες(δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά αφου σκάναρα και τα έβγαλα μετα άλλαξα την γραμμή μου απο 1Mβ σε 2Mβ.Αλλά σήμερα πάλι τα ίδια και απελπίστηκα και είπα να ρωτίσω άμα ξέρετε τι στο καλό παίζει...

So,έχει κανεις καμία ιδέα τι συμβαίνει? Mήπως έχει ξανασυμβεί σε κάποιον εδώ?

Φιλικά,

Δημήτρης

Δημοσ.

Μήπως μπουκώνεις την γραμμη με το torrent client?

συνήθως καθε πρόγραμμα σε ρωτάει τι γραμμή ιντερνετ εχεις.Προσοχή ομως,γιατι μπορει να ζητάνε την upload speed,και οχι την download speed(οπως το utorrent)

ξανα-τσεκαρε τι γραμμή εχεις βαλει σε καθε προγραμμα

Δημοσ.

Ποιό πακέτο σύνδεσης έχεις βάλει π.χ. 24/1mbps?Τι upload limit?(αν δεν έχεις βάλει και το έχεις αφήσει 0 που σημαίνει unlimited λογικό είναι)και τέλος τι αριθμό συνδέσεων?

Δημοσ.

Όταν έλεγα κολάει ενοούσα πως ούτε ο browser δεν φόρτωνε.Τέλος πάντων, ρύθμισα την γραμμή να έχει max upoload 35 kb/s και τώρα δεν κολάνε,μάλλον λύθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστώ πολύ παιδιά;)

Δημοσ.

κατεβασε ενα tcip patcher για να εχεις ποιο πολλες halfopen ports στα win, ή μπες μεσα στις ρυθμισεις του utorrent και στις ρυθμισεις advanced net.max_halfopen αλλαξε τον αριθμο σε λιγοτερες.

τελος, βαλε και ενα cfosspeed για να δινει προτεραιοτητα οταν σερφαρεις στο ιντερνετ και να εχει χαμηλη προτεραιοτητα στα p2p. (traffic shaping), ή ρυθμισε το max upload στο utorrent λιγο πιο χαμηλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...