kjj Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Καλημέρα σε όλους, Έχω ξαναναφέρει παρόμοιο πρόβλημα πριν λίγες μέρες...όταν κατα την είσοδο στα XP μου πετούσε σφάλμα και ο τι η μνήμη δεν είναι read.. Ωστόσο, έκανα format εγκατέστησα αυτή τη φορά μόνο XP με SP@ και όχι SP3 (μήπως και έφταιγε αυτό) αλλά και πάλι έχω το εξής πρόβλημα κατά την είσοδο στα XP: Για κάποιο λόγο κάποια από τα προγράμματα του start up δεν μπορούν να φορτώσουν και για το λόγο αυτό μου δείχνει στο tray το NOD32 κόκκινο (λέγοντας ότι έγινε disable το antivarious) και για κάποια από τα υπόλοιπα προγράμματα εκκίνησης (όπως πρόγραμμα κάρτας ήχου, control center της κ΄΄αρτας γραφικών, utility μητρικής κτλ..) μου λέει ότι οι εφαρμογές αντιμετώπισαν πρόβλημα και πρέπει να κλείσουν... Μάλιστα, πολλές φορές κάνει αμέσως επανεκκίνηση και ξανά τα ίδια. Μόνη λύση: να κλείσω και να ανοίξω το διακόπτη του τροφοδοτικού και μετά μου επιτρέπει να μπω στα ΧP χωρίς πρόβλημα... Τι σκ@τ@ γίνεται? Έχω χάσει τον ύπνο μου ψάχνοντας.. Αν το αντιμετώπισε κανείς ας βοηθήσει παρακαλώ.
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ...θέλει κότσια να γράψεις antivarious.... Tεσπα. Για το "αρχικό σου πρόβλημα", υποθέτω πως υπήρχε κάποιος "ιός" που σβύστηκε, αλλά μείνανε αηδιούλες στα windows που προξενούσαν την συμπεριφορά που ανέφερες. Μετά το φορμάτ τώρα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησες κάποιο μολυσμένο μέσο (φλασάκι, εξωτερικό δίσκο, δισκάκι), κι άρχισε πάλι να σου τραγανίζει διάφορα (μιας και λες ότι το Nod είναι σε κατάσταση στατετοιαμουδισμού). Ένα online scan στης E-set τα μέρη, ίσως σου αποκαλύψει τί παίζει... Απ' την άλλη, το να "στρώνει" με ανοιγόκλεισμα του τροφοδοτικού, είναι μια καλή ένδειξη ότι κάτι ίσως δεν πάει καλά "με τα ρεύματα".... Τροφοδοτικό ; Μητρική ; Εγώ πάντως θα άρχιζα από τον δίσκο, μιας και είναι ίσως ο λιγότερο μπελάς, κι ένας καλός υποψήφιος για "περίεργες συμπεριφορές στα windows" : αν έχεις άλλο διαθέσιμο, βάλε εκεί windows, και δες τί γίνεται. Κατά τ' άλλα, κλασσικά δοκιμή άλλου τροφοδοτικού, ενώ με τη μητρική δε μπορείς να κάνεις πολλά, παρά να την κατηγορήσεις, φτάνοντας σε άτοπο - αφού ελέγξεις τα προηγούμενα.....
micos000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μου φαίνεται ότι πολύ πιθανόν να είναι πρόβλημα μνήμης ή όπως λέει και ο washcloud μπορεί να είναι και δίσκος. Αν έχεις παραπάνω από 1 ντιμάκια, αφαίρεσέ τα και άσε μόνο ένα και δες πως πάει. Αν πάλι παρουσιάζει προβλήματα, βγάλτο και βάλε το άλλο και έλεγξε ξανά. Αν έχεις την δυνατότητα, δοκίμασε ένα άλλο ντιμάκι μνήμης από μηχάνημα που δουλεύει σωστά. Επίσης, αν αφαιρέσεις το Quick Boot από το BIOS και το αφήσεις να ελέγξει την μνήμη μπορεί να σου δείξει αν υπάρχει πρόβλημα.
kjj Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ΠΑιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Να προσθέσω ότι όλα λειτουργούν ΟΚ μου φαίνεται μέχρι να προσθέσω τους ATI drivers 9.3 για την κάρτα γραφικών... Πιθανον ναν είναι αυτό το πρόβλημα... Δεν ξέρω θα κάνω ότι μου είπατε για να διπλοτσεκάρω.
seaboy Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μπορει καποιος να μου πη παρακαλω γιατι εμφανιζονται οι εξης ειδοποιησεις;error communigating with kernel και επισης a system service is not running Ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ...δε νομίζω ότι εύκολα θα βρεθεί κάποιος που έχει απαντήσεις "απ' έξω" γι' αυτά τα δυο. Στο google θα το ψάξει - πράγμα που προτείνω να κάνεις ο ίδιος.
seaboy Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ενταξει το βρηκα μαλλον κατα λαθος απενεργοποιησα καποιες καρτελες απο το εργαλειο run >msconfig.Ετσι δεν λειτουργουσε το ιντερνετ το systen restore κλπ διαλεξα την πρωτη επιλογη normal sturt up και είναι εντάξει.Γιατι όμως συνεβηκε αυτο δηλ τι μπορει να εκανα για να μην το ξανακανω; Ευχαριστω
seaboy Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Να με συγχωρας δυστυχως είμαι αρχαριος . Να σαι καλα και ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ...πάντως........ψιλοδικαίωσες το nick σου : τα έκανες λίγο....θάλασσα (...όχι πολλά-πολλά με τα services, και γενικά με το msconfig, AN ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, διότι "κινδυνεύεις" να κάνεις μέχρι και χοντρές ζημιές στα windows....Mόνο το startup tab είναι "ασφαλές" να πειράζεις...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.