Προς το περιεχόμενο

Τη μηχανάκι να αγoράσω.

aris kotsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με το cbr θα μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα και θα

σου φανεί πολύ χρησιμο

Το προβλημα ειναι πος το cbr εχει απομονωσει και αν πρεπει να παρω καποια τσαντα π.χ, δεν θα μπορω να παταω απομονωσει.Μαλλον θα παρω το crypton x που το special edition η τιμη εχει κατεβει στα 2495 ενω του cbr ειναι πανω απο 3000€!:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(ειναι και honda που ειναι κορυφη)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να 'σαι καλά..

@ aris kotsos το cbr θα είναι ένα καλό σχολείο σε περίπτωση που θελήσεις να προχωρήσεις σε περισσότερα κυβικά στο μέλλον.

Το παπί, παπί θα μείνει και μαζί με αυτό και εσύ.

Τι κράνος θα αγοράσεις αλήθεια; Δε μας είπες..

Σκευτομαι να αγωρασω ενα καλος κρανος Shark μαλλον.Υπαρχει καποια σελιδα στο internet νια να πουλησω το μηχανακι που ηδη εχω?(glx 52 χιλιοστα?)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ----------

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να 'σαι καλά..

@ aris kotsos το cbr θα είναι ένα καλό σχολείο σε περίπτωση που θελήσεις να προχωρήσεις σε περισσότερα κυβικά στο μέλλον.

Το παπί, παπί θα μείνει και μαζί με αυτό και εσύ.

Τι κράνος θα αγοράσεις αλήθεια; Δε μας είπες..

Το cbr ειναι 125 κυβικα ενω το crypton x ειναι 135.Υδη ειναι περισσοτερα κυβικα!!!:X:X:X

Ένα που να μην σκοτώνει.

δε σκοτωνουνε τα μοτό,αλλα οι αναβατες που τα οδηγουνε..οπως και σε καθε φυσης οχημα!αν εννοεις να σκοτωνει απο αποψη εργονομιας,[πχ να μην ειναι "βολικό" για καποιο αρχαριο) τότε πάσο!

Άσε τα παπιά και πάρε μια μικρή μοτοσυκλέτα που θα σου δώσει πολύ καλύτερες βάσεις για αργότερα.

Honda CBF 125. (2340€) και σου περισσεύουν και λεφτά για να αγοράσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπουφάν).

Φθηνό, άνετο, τέρας οικονομίας και μοτοσυκλέτα :)

Ενας φιλος μου εχει την Cbf 125.Δεν λεω καλη ειναι εμφανισιακα αλλα η μηχανι δεν πειγενει.Τελικη εχει καπου στα 115-120.Πιο εμφανισιμο ειναι το crypton x και πιο γρηγορο!

Όταν ήμουν κι εγώ 18, ήθελα το πιο γρήγορο. Για αυτό και πήρα ένα TDR 125 με 26 άλογα. Και να αυτή η διαφορά στην ιπποδύναμη σε σχέση με τα υπόλοιπα, άξιζε με το παραπάνω το τεράστιο κόστος της βενζίνης και την αναξιοπιστία του.

Αλλά τώρα που όλα είναι 4χρονα, όλα παίζουν μεταξύ 11-14hp. Σιγά την διαφορά δηλαδή... Αλλά καταλαβαίνω, οτι άλλες οι προταιρεότητες του πιτσιρικά και άλλλες ενός πιο μεγάλου. Σιγά μην νοιαστείς για την οικονομία, πρακτικότητα, αξιοπιστία, κόστος service, αξία μεταπώλησης και τέτοια... :P

Βέβαια αν σου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά το παπί, ε τότε μην το σκέφτεσαι καν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...