vk13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Είχα αγοράσει πριν 4-5 χρόνια ένα tv tuner της asus (40 ευρώ έκανε τότε και είχε και ραδιοφωνικό δέκτη τρομάρα του) και μέσα σε 1 μήνα το έβγαλα και από τότε δεν ξαναμπήκε σε pc και ούτε ξανασχολήθηκα. Οι λόγοι αυτής της κίνησης μου ήταν οι εξής: α)Δεν έπιανε καλά σχεδόν κανένα κανάλι. Τα κανάλια που έπιανε καλά ήταν μόνο κάποια τοπικά, διότι εκείνη την εποχή ήμουν επαρχία. Τα υπόλοιπα κανάλια ήταν τίγκα στα "χιόνια" και στις γραμμές. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα κεραίας αυτό, αν και την ειχα στο μπαλκόνι τη κεραία (UHF), αλλά με μια τηλεόραση που δοκίμασα τότε έπιασα σχεδόν όλα τα κανάλια (με την ίδια κεραία φυσικά) πάρα πολύ καλύτερα από ότι με την κάρτα και με αυτή παρέμεινα τελικά. β)Η ανάλυση της αν και ήταν ρυθμισμένη στο μέγιστο ήταν μέτρια. Είχα μέτρια ποιότητα εικόνας σε όλα τα κανάλια (από αυτά που έπιανε δηλαδή). γ)Πολύ αργό μενού. Έκανε περίπου 6 δευτερόλεπτα να σε πάει από το ένα κανάλι στο άλλο. Γενικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης ήταν άστα να πάνε (asus home theater κάτι τέτοιο νομίζω). Να μην μιλήσω για το σύστημα εγγραφής που ήταν και αυτό αισχρό, και το οποίο δεν δούλευε πάντα για άγνωστο λόγο βέβαια. Τι να πώ... Τότε το είχα μετανιώσει έστω και αυτά τα λεφτά που έδωσα γιατί όπως καταλαβαίνετε και εσείς χαμένη πήγε η κάρτα και τώρα είναι κάπου στο πατάρι. Βάση των νέων δεδομένων λοιπόν, μιας και έχουν περάσει 4+ χρόνια από τότε, έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή κάρτα ή standalone ακόμα καλύτερα και η οποία να πληρεί τις προϋποθέσεις που ανέφερα; Τα χρήματα που λέω να διαθέσω αυτή τη φορά είναι μέχρι 70 ευρώ (νομίζω είναι καλά) ΑΛΛΑ θέλω και το αποτέλεσμα να είναι πολύ καλό. Δεκτές και φθηνότερες λύσεις αλλά και ακριβότερες. Yγ. 1: Παρακαλώ μόνο όσοι γνωρίζουν κάτι επί του θέματος και έχουν να προτείνουν κάτι καλό να ποστάρουν. Σόρρυ δεν θέλω να κλαίω τα λεφτά μου πάλι, μιας και θα το χρησιμοποιώ πολύ αν βρω κάτι καλό και για αυτό με βλέπετε κάπως "απόλυτο" Yγ. 2: Όπως καταλάβατε δεν μιλάω για laptop αλλά για desktop pc. Υγ. 3: Σόρρυ και αν το πόσταρα σε λάθος κατηγορία αλλά μετά από ψάξιμο δεν βρήκα κάτι σχετικό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:54 ---------- Κανείς ρε παιδιά δεν γνωρίζει;
stefan123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Egv 3-4 tuner που δοκιμασα(και φυσικα πεταξα τα λεφτα μου) ειχαν ολα τα ιδια ασχημα αποτελεσματα που περιγραφεις και δεν ξανασχοληθηκα με το θεμα....Απο τοτε πλεον τηλεοπτικα καναλια βλεπω μονο σε τηλεοραση...
orck Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ιδια ειναι και η δικια μου εμπειρια προτεινω αγορα τηλεορασης που να συνεργαζεται με τον υπολογιστη σου, ετσι θα εχεις μια κανονικη TV και μια καλη οθονη για τον υπολογιστη σου
vk13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Παιδιά πάλι καλά που βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγώ έτσι... Η μεγαλύτερη βλακία που έκανα είναι ότι πήρα μια οθόνη η οποία δεν έχει ενσωματωμένο tvtuner πάνω......
nikos21aek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Είχα ανοίξει ένα θέμα για αγορά tvtuner και εγώ και μετά από όσα είδα και σε αυτό το θέμα τρόμαξα λίγο και έτσι αποφάσισα να πάρω ένα φθηνό με μοναδικό κριτήριο αν υπάρχει υποστήριξη για 64bit λειτουργικό μην τυχόν και πεταχτούν τα λεφτά όπως λέτε. Το έγκατέστησα μόλις και ειδού τα απότελέσματα... Δεν έχω φτιάξει ακόμα ούτε φωτεινότητες ούτε τίποτα.Eμένα μια χαρά μου φαίνονται... Τώρα τι προλήματα είχατε..Ένας θεός ξέρει..Είχατε βάλεί σίγουρα κεραία τηλεόρασης πίσω η βάλατε την μικρή που έχει μέσα η κάρτα;Γιατί και σε κανονική τηλεόραση αμα βάλεις μικρή κεραία μόνο τα τοπικά πιάνεις. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν γίνεται streched fullscreen και στην wide που έχω δεξιά και αριστερά έχει μαυρα πλαίσια.Στις ρυθμίσεις δεν βλέπω φώς..αλλά ευελπιστώ να βρώ και αυτό πώς θα το διορθώσω.Μόλις το εγκατέστησα όπως σας είπα.
vk13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Φίλε για κανονική κεραία λέω εγώ. Αυτές που έχουμε στην ταράτσα τις uhf...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.