Xaris_Lts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Καλησπερα! εχω παραγγειλει απο Αμερικη ενα κινητο Htc Diamond. το αγορασα απο e-bay κ το παιδι που μου το εστειλε το ασφαλισε με αξια 395$, αλλα το εστειλε με την ενδειξη ''gift'' κ με την εταιρεια USPS.Το δεμα εχει φτασει στο τελωνειο απο τις 12-03. Ξερει κανενας αν θα πληρωσω τελωνειο κ ποσο? γιατι εχει καθυστερησει πολυ!
Evgenios1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Καλησπερα!εχω παραγγειλει απο Αμερικη ενα κινητο Htc Diamond. το αγορασα απο e-bay κ το παιδι που μου το εστειλε το ασφαλισε με αξια 395$, αλλα το εστειλε με την ενδειξη ''gift'' κ με την εταιρεια USPS.Το δεμα εχει φτασει στο τελωνειο απο τις 12-03. Ξερει κανενας αν θα πληρωσω τελωνειο κ ποσο? γιατι εχει καθυστερησει πολυ! Αν τα εξοδα αποστολης ειναι σε σενα , και σου ερθει με acs φακελος:47~50 ευρω δεματακι:150 ευρο (κιλο ή κουτακι κινιτου)
Xaris_Lts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Αν τα εξοδα αποστολης ειναι σε σενα , και σου ερθει με acs φακελος:47~50 ευρω δεματακι:150 ευρο (κιλο ή κουτακι κινιτου) δεν εχει σχεση που ο αλλος το εστειλε σαν δωρο; Παλι θα πληρωσω; κ το εστειλε σαν δεμα! δηλαδη να υπολογιζω κοντα στα 150;
coolman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 USPS = Ταχυδρομείο Αμερικής οπότε λίγες πιθανότητες να πληρώσεις. Μαρκάρισμα "gift" επίσης λίγες πιθανότητες να πληρώσεις. Τώρα η ασφάλιση $395 είναι κακό σημάδι. Πάντως μία καθυστέρηση 2-3 εβδομάδες δεν θεωρείτε κακός οιωνός. Αλήθεια πόσο σου καθυστέρησε εσένα;
Xaris_Lts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 USPS = Ταχυδρομείο Αμερικής οπότε λίγες πιθανότητες να πληρώσεις. Μαρκάρισμα "gift" επίσης λίγες πιθανότητες να πληρώσεις. Τώρα η ασφάλιση $395 είναι κακό σημάδι. Πάντως μία καθυστέρηση 2-3 εβδομάδες δεν θεωρείτε κακός οιωνός. Αλήθεια πόσο σου καθυστέρησε εσένα; εχει απο τις 12 του μηνος που ειναι στο τελωνειο! ασε κ εχω φρικαρει! μου αν ειναι να μου βγει το κινητο 450 ευρω (ηδη πληρωσα κοντα στα 350 μαζι με τα εξοδα αποστολης για να το παρω) με τον εκτελωνισμο καλυτερα να το επαιρνα καινουριο! 599 εχει καινουριο! Τι απατεωνες ειναι αυτοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.