overnontas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 γνωριζει μηπως καποιος χρηστης του jdownloader πως δουλευει το scheduler plugin του?... βγαζει ενα παραθυρακι με μονο τα add kai create κουμπια ενεργα αλλα χωρις καμια αποκριση....το εχει χρησιμοποιησει κανεις να πει πως?????
talisman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 γνωριζει μηπως καποιος χρηστης του jdownloader πως δουλευει το scheduler plugin του?...βγαζει ενα παραθυρακι με μονο τα add kai create κουμπια ενεργα αλλα χωρις καμια αποκριση....το εχει χρησιμοποιησει κανεις να πει πως????? Χρησιμοποιω κανα δυο μηνες το προγραμμα και δεν το εχω προσεξει Τι κανεις με αυτο ?
overnontas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ειναι ενα add on που μπορεις να βαλεις, αλλα μαλλον λιγο μουφα μια και δεν ειναι σιγουρο πως θα δουλεψει..Εχει να κανει με το να προγραμματιζεις κατεβασμα αρχειων κτλ..Εχουν κι αλλοι downloader τετοια λειτουργια.Ρωτησα ενα supporter απο το chat του jdownloader, και μου ειπε οτι ισως ειναι προβληματικο ακομα και να μη δουλευει σε ολους(οπως σε εμενα).Μαλλον απο το επομενο update που θα κανουν θα στρωσει. Μπορει να ειναι χρησιμο,π.χ. αν θελει καποιος να κατεβασει τιποτα βραδυνες ωρες ενω κοιμαται,και να επωφεληθει και απο το "happyhours",αλλα αυτο μαλλον ελληξε προς το παρον...τα καραγκιοζακια της rapidshare μια βδομαδα μονο το "τεσταραν"....
talisman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ειναι ενα add on που μπορεις να βαλεις, αλλα μαλλον λιγο μουφα μια και δεν ειναι σιγουρο πως θα δουλεψει..Εχει να κανει με το να προγραμματιζεις κατεβασμα αρχειων κτλ..Εχουν κι αλλοι downloader τετοια λειτουργια.Ρωτησα ενα supporter απο το chat του jdownloader, και μου ειπε οτι ισως ειναι προβληματικο ακομα και να μη δουλευει σε ολους(οπως σε εμενα).Μαλλον απο το επομενο update που θα κανουν θα στρωσει.Μπορει να ειναι χρησιμο,π.χ. αν θελει καποιος να κατεβασει τιποτα βραδυνες ωρες ενω κοιμαται,και να επωφεληθει και απο το "happyhours",αλλα αυτο μαλλον ελληξε προς το παρον...τα καραγκιοζακια της rapidshare μια βδομαδα μονο το "τεσταραν".... Μα απο οτι ειδα σημερα δουλευε το happyhours.Εβαλα σημερα στο jdownloader 20GB και μου αφαιρεσε μονο 2GB.Εξαλου δεν εβγαλαν νεα ανακοινωση που να λεει οτι το καταργουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.