asound Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Φίλε δεν εισαι ο μόνος που το έπαθες. Ολοι λίγο πολύ το έχουν πάθει όσοι ασχολήθηκαν με ίντερνετ απο κινητό. Η χρέωση 0,0065 ευρώ/kb είναι ληστρική. Μιά συνήθη ιστοσελίδα έχει μέγεθος 1 mb που σημαίνει αν επισκεφτείς μια ιστοσελίδα πρέπει να πληρώσεις 6,5 ευρώ. Αυτό γίνεται μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. Εγώ την πάτησα με το nokia 5800 που μόλις το πήρα έκανα σερφάρισμα στο ίντερνετ να το δοκιμάσω. Τρείς ιστοσελίδες επισκέφτηκα σε λιγότερο απο ένα λεπτό. Κάποια στιγμή σταμάτησε το σερφάρισμα απο μόνο του. Τί 'αραγε έγινε? Παίρνω το 1269 για να μάθω το υπόλοιπο του χρόνου. Ακούω οτι το υπόλοιπο είναι χρεωστικό 8 ευρώ. Είχα πριν 10 ευρώ στο καρτοκινητό. Ευτυχώς ήταν καρτοκινητό και τελείωσε το διαθέσιμο ποσό αλλά το κακό ήταν οτι μου χρέωσε επιπλέον 8 ευρώ που θα αφαιρούνταν σε επόμενη ανανέωση. Ετσι έμαθα και εγώ το 0,0065. Ευτυχώς πλήρωσα μόνο 18 ευρώ για το μάθημα. Αν θέλεις ίντερνετ μόνο με συμβόλαιο.(πχ clock 30)
SpyrosR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Και λίγα σου ήρθαν... τυχερός είσαι. Εγώ από παρότρυνση φίλου, κατέβασα απ' το κινητό μου αναβάθμιση του firmware του, δεδομένα μεγέθους 4815 KB. Και μου κόστισε 48,15€. Βάλε ΦΠΑ, βάλε, βάλε... από 30-35 € που πλήρωνα κι εγώ, μου ήρθε λογαριασμός 107,68€. Στο πρόγραμμα "ΜΗΔΕΝΙΚΌ ΠΆΓΙΟ" της Cosmote είμαι. Αν κρίνουμε με τα δικά μου δεδομένα και χρεώσεις, να ευχαριστείς το Θεό που δε σου ήρθε +245€ χωρίς καν το ΦΠΑ.
axaxouxas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Το μονο καλο απο αυτην την ιστορια ειναι να ποσταρουμε ολοι ωστε να ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...... ακομη κι αν βρεθουν καποιοι ''εξυπνοι'' και πουνε οι ''μ....ες'' καλα να παθουν..... Τα παθηματα μας ας γινουν οδηγος για τους υπολοιπους.....
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ΠΑΝΤΑ φτιάχνετε ένα προφίλ ότι νά'ναι για το ίντερνετ ώστε να ΜΗΝ μπορεί να μπεί το κινητό ότι και να πατηθεί καταλάθος. Πολλές φορές παλιότερα είχα πρόβλημα με τα quickbuttons.. Μάλιστα η πανέξυπνη wind στα se την συντόμευση του wind plus την έχει κάτω απο το κουμπί της απόρριψης... Κάθε φορά που το πατάς 1-2 φορές για να κλείσει το τηλέφωνο χρεώνεσαι. Το καλοκαίρι είχα κάνει τη βλακεία και έμπαινα απο το κινητό now and then για να βλέπω κάνα mail απο την παραλία Refresh και χρέωση... +50-60 ευρώ τουλάχιστον.. Είναι γελοίες οι χρεώσεις τους.. Ούτε φράγκο για δεδομένα πλέον...
nurse Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Το πάθαινα συχνά όταν κεκτημένης ταχύτητα πατούσα καταλάθος το κουμπί του ίντερνετ στη συσκευή μου. Τα αποτελέσματα φάνηκαν στον πρώτο λογαριασμό. Τελικά πείραξα τις ρυθμίσεις σύνδεσης και από τότε όσες φορές να πάτησα κατά λάθος το καταραμένο πλήκτρο δεν μπορούσε η συσκευή μου να σερφάρει. Για το ιντερνετ έχω τον υπολογιστή στο σπίτι. Δεν ξέρω εάν μπορείς να μπλοκάρεις από τον πάροχό σου την υπηρεσία (να την απενεργοποιήσεις).
sintalkas Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλά παιδιά εμένα να δείτε πόσο είχε έρθει ο εταιρικός λογαριασμός του πάτερα μου , η αδερφή μου έμπαινε στο internet από το κινήτο επείδη της είχαν πει μια ιστοσελίδα που ήταν πολύ φθήνη για εμαιλ ,πράγματι στα καρτοκινήτα ήταν παμφτήνη αλλά στη σύνδεση οι γνωστές ληστρικές χρεώσεις ,απότελεσμα μέσα σε 2 μήνες 1600 ευρώ , η πλάκα μάλιστα ήταν πως παρόλαυτα η επιδοτήση παρέμεινε στα 200 ευρώ μονο ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:28 ---------- Βασικά παιδιά εγώ λέω να ενώθουμε όλοι μαζί και να πάμε να διεκδικήσουμε αποζημίωση για την ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ των Εταιρειών Κινητής τηλεφωνίας μαλίστα σκέφτομαι να κινήθω εναντίον τους με μυνίση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.