Προς το περιεχόμενο

Αύξηση 39€ στα Ζ-2300 στο e-shop

Nearly_God

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τα παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό τώρα, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα Z-2300 της Logitech είχαν στο e-shop 129€. Ξαφνικά τα βλέπω στα 168€. Είναι δυνατόν να πάρουν αύξηση 39€ έτσι στα ξαφνικά; Προφανώς και είναι (Στο Skroutz μάλιστα τα έχει ακόμα στην παλιά τιμή)

eshop.png

skroutz.png

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Όταν έπεσε το $ είδες μείωση στις τιμές;

ή περιμέναμε να εξαντληθούν τα αποθέματα; <-ανέκδοτο

ναι βλέπαμε μειώσεις σε αρκετά προϊόντα

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη τα πουλανε 25€ πιο ακριβα απο οσο τα ειχα παρει το... 2006 ε? Τι ωραια! Παμε μπροστα! :lol:

Δημοσ.

Kαι μετά λένε ότι πέφτουν οι τιμές...Όποιος πρόλαβε πρόλαβε!

Αλλό παράδειγμα είναι το τροφοδοτικό που έχω(Enermax MODU625W)..Πριν 2 μήνες το είχα αγοράσει 107€ τώρα έχει 139€ στο plaisio.gr και φυσικά δεν υπάρχει και διαθέσιμο..

Δημοσ.

μπα... φταιει οτι δεν περασαν οι κουκουλοφοροι κτλ απο τα μαγαζακια τους να τα περιποιηθουν...

οσα μαγαζια την εχουν ακουσει κανουν οτι γουσταρουν ,ετσι κ αλλιως ελεγχος για αισχροκερδια δεν υπαρχει ποτε.

Δημοσ.

Όντως το e-shop ανεβάζει χωρίς λόγο τις τιμές.Παρακολουθώ το Samsung innov8, το οποίο μέσα στην εβδομάδα το είχαν 566€ και αντί να μειώσουν την τιμή, από χθες το πήγαν 587€!

Δημοσ.

ειχα ανοιξει και εγω ενα topic πριν λιγες μερες αναφεροντας τις περιεργες αλλαγες των τιμων του eshop και συγκεκριμενα μια μητρικη και μαρπαξαν μερικοι απτα μουτρα λες και θιγονταν δικα τους συμφεροντα ,και μαλιστα μου κλειδωσαν το topic ,λυπαμαι αλλα δυστυχως μερικα μελη του forum συμπεριφερονται επιεικως απαραδεκτα,εκτος αν κανουν διακρισεις σαυτους που ποσταρουν .:mad:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=307390

Δημοσ.

ακριβώς τα ίδια κι εγώ...

σκεφτόμουν να πάρω το CSS από e-shop.gr

το είχαν 14euro.

και μετά από λίγες μέρες που γύρισα σπίτι και μπήκα να το πάρω...το βλέπω στα 25...

δλδ έλεος...θα συνεχίσω να παίζω το σπ@sμ3ν0.

μάλιστα όταν το είχε 14 το e-shop το είχε στην ίδια τιμή και το plaisio...

μόλις το πήγε ο ένας στα 25 το πήγε και ο άλλος...;)

Δημοσ.

Τι ωραία που θα ήταν να υπήρχαν κι άλλα καταστήματα και να μην είμασταν υποχρεωμένοι να αγοράζουμε μόνο από e-shop και Πλαίσιο...

... oh wait.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις είδα ότι και στα Z-CINEMA έγινε αύξηση στην τιμή τους κατά 20€ (πάντα στο e-shop).

eshopzcinema.png

skroutzzcinema.png

Μήπως αυτά τα Logitech είναι κάτι σαν το χρυσό που σε περίοδο κρίσης αυξάνει την τιμή του;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...