Προς το περιεχόμενο

ps3 20GB

leonidas_s1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια. βρηκα στο ebw ενα ps3 20GB στα 210 euro. ειναι καλο η καλητερα ενα με 80GB ???? επισης,εχει βγει chip ?? και αν ναι, ειναι ασφαλες η μπορει να εχουμε απωλειες?

Δημοσ.

Εξωτερικος δισκος συνδεεται? δεν εχει βγει ουτε Softmod? π.χ. στην εκδοση linux δεν μπορεις να περασεις τα παιχνιδια απο εκει και να τα φορτωνεις απο τον σκληρο?

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος στην ελλαδα δεν ειχε κυκλοφορησει το 20αρι οποτε μηπως ειναι εισαγωγη και δεν σε καλυπτει η εγγυηση? ρωτησε το αυτο να ξερεις τι γινεται σε περιπτωση που παθει οτιδηποτε

Δημοσ.

παλι καλα που ρωτησα εσας παιδια, γιατι δεν τα ηξερα αυτα. ευχαριστω πολυ... και λεω αν ειναι να παρω το 80GB να τελειωνουμε κιολας.. η εκδοση linux ειναι καλη? εχω χρησιμοποιησει σε pc, αλλα οχι ακομα σε κονσολα..εχει καποιο προτερημα.. γιατι απο οσο εχω δει εχει και browser το κανονικο λογισμικο του ps3

Δημοσ.

καλητερα ας συνεχεισω τον πειραματισμω με το pc.. ειναι και παλιο δεν πειραζει.. ενω να παθει τιποτα το ps3 ειναι αμαρτια

Δημοσ.

To ειχα τσεκαρει κ εγω το 20GB PS3 μεσω του skroutz.gr και το ειχα προτεινει σε ενα φιλο που θελει PS3 λογω της χαμηλης τιμης, πηρε τηλ κ του ειπαν οτι δεν υπαρχει κ οτι απο λαθος ειναι ακομα στο site το συγκεκριμενο μοντελο - αυτο κανενα μηνα πριν..οπoτε μην εχεις πολλες ελπιδες, απλα παρε ενα τηλεφωνο για να συγουρευτεις.

Επισης σκεψου κ την αγορα ενος 360 εφοσον σκεφτεσαι για αντιγραφες και ενδιαφερεσαι απλα για games που κυκλοφορουν κ στα 2 συστηματα π.χ. PES2009, FIFA 09, RE5, COD4/5 e.t.c.

Δημοσ.

ναι το ξερω..απλα δεν θελω να πειραματιστω με το ps3 . θα το αφησω ησυχο διπλα απο την τηλεοραση :P για αρχη βεβαια..γιατι μαρεσει να χρησιμοποιω της συσκευες στο επακρο.. αλλα αργοτερα..κατσε να το παρουμε πρωτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...