nikolasR200 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 έχετε κάποια πρόταση? Τι λέτε για τον Acer Aspire 7730ZG (344G25MN) ? συνδιάζει αρκετά "καλά" στοιχεία σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μόνο που δεν ξέρω τι παίζει με τον επεξεργαστή "dual-core mobile" Τι παίζει γενικότερα με τους επεξεργαστές dual core, core 2 due, και dual-core mobile? καλύτερος χειρότερος? που υπερτερεί κάποιος και που υστερεί κάποιος άλλος? Είναι διαφορετικές γενιές?
efstratios1982 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Κατά σειρά πιο ισχυρού επεξεργαστή: core 2 duο,dual-core mobile,dual core. Η διαφορά (αν δεν κάνω λάθος φυσικά) μεταξύ των 2 τελευταίων τύπων επεξεργαστών είναι πως ο δεύτερος αποτελεί εξέλιξη του τρίτου.Η διαφορά μεταξύ core 2 duο και των άλλων δύο είναι η αρχιτεκτονική των πυρύνων τους και κατ'επέκταση της cache μνήμης τους.
kingofgreece Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 έχετε κάποια πρόταση?Τι λέτε για τον Acer Aspire 7730ZG (344G25MN) ? συνδιάζει αρκετά "καλά" στοιχεία σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μόνο που δεν ξέρω τι παίζει με τον επεξεργαστή "dual-core mobile" Τι παίζει γενικότερα με τους επεξεργαστές dual core, core 2 due, και dual-core mobile? καλύτερος χειρότερος? που υπερτερεί κάποιος και που υστερεί κάποιος άλλος? Είναι διαφορετικές γενιές? Δες την υπογραφή μου
nikolasR200 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 efstratios1982 η σειρά να υποθέσω ότι είναι φθήνουσα? δηλαδή ισχυρότερος ο core 2 duo και μικραίνει ή το αντίστροφο..? kingofgreece το βλέπω αλλά είναι 16"
efstratios1982 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 efstratios1982 η σειρά να υποθέσω ότι είναι φθήνουσα? δηλαδή ισχυρότερος ο core 2 duo και μικραίνει ή το αντίστροφο..? Αυτό ακριβώς... οπότε καλύτερα να δεις για core2duo.Και ειδικότερα από Τ7200 και άνω... να έχει 3mb το λιγότερο!
demp Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Φίλε μου, αν μένεις Αθήνα, έχω στη διάθεσή μου ένα Dell Studio 1735 (με hdmi και bluray), ελάχιστα μεταχειρισμένο, στην εγγύησή του, που δεν το χρειάζομαι και σκέφτομαι να το δώσω. Αν ενδιαφέρεσαι, απάντησέ μου ή στείλε μου pm.
nikolasR200 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Επειδή δε το θέλω για μένα (εγώ πήρα πριν ένα 6 μηνο το acer aspire 5920) αλλά για τον αδερφό μου, και θέλω να έχει το κεφάλι του πιο ήσυχο αναφορικά με εγγυήσεις κλπ..σκέφτομαι για το HP Presario CQ70-240ev ..Ξέρω ότι compaq=HP.. αλλά μου κανε εντύπωση πριν μερικές μέρες που είδα ένα compaq σε ένα μαγαζί, και μόνο compaq είδα να λέει..δεν είδα HP (δεν κοίταξα απ'την εξωτερική πλευρά..) υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα? κάποιος λάκος..?!?
efstratios1982 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Επειδή δε το θέλω για μένα (εγώ πήρα πριν ένα 6 μηνο το acer aspire 5920) αλλά για τον αδερφό μου, και θέλω να έχει το κεφάλι του πιο ήσυχο αναφορικά με εγγυήσεις κλπ..σκέφτομαι για το HP Presario CQ70-240ev ..Ξέρω ότι compaq=HP.. αλλά μου κανε εντύπωση πριν μερικές μέρες που είδα ένα compaq σε ένα μαγαζί, και μόνο compaq είδα να λέει..δεν είδα HP (δεν κοίταξα απ'την εξωτερική πλευρά..) υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα? κάποιος λάκος..?!? Όχι απλώς η Compaq υπήρχε σαν εταιρεία πριν αγοραστεί από την hp και μετά την αγορά διατήρησε το όνομα της ως έχει. Αν τον λειτουργήσεις για λίγο θα δεις πως τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται είναι της hp.Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τα φοβάσαι.Είναι αξιόπιστα και καλή επιλογή για κάποιον που δεν θέλει να δώσει πολλά για φορητό.
nikolasR200 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ναι το ξέρω ότι υπήρχε πριν, απλά πίστευα ότι πλέον υπό την HP είχε διατηρηθεί το Compaq Presario υποδηλώνοντας σειρά όπως πχ τα Pavilion..ενώ τώρα μου φάνηκε ότι δουλεύει πιο πολύ ως "θυγατρική" κατά κάποιο τρόπο..!! Αλλά εφόσον μιλάμε σχεδόν για το ίδιο πράγμα..οκ..!!
koulis1984 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906301
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.