Προς το περιεχόμενο

προβλημα με esata σκληρο

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα Mybook το οποιο εχει esata υποδοχη ...οπως esata θυρα εχει και η μητρικη μου..ομως οταν το συνδεω ενω υπαρχει στην διαχειρηση συσκευων δεν εμφανιζεται πουθενα αλλου..ουτε καν στην διαχειριση δισκων ....τι μπορω να κανω ? θελει κατι να εγκαταστησω>?

Δημοσ.

Τον έχεις δουλέψει ; Είναι καινούριος ; Τι.

Πριν από ο,τιδήποτε, τσέκαρέ τον σε άλλο pc με e-sata αν είναι δυνατόν

Δημοσ.

τον εχω καιρο με usb απλα δεν εχω αλλες usb θυρες και εξαλου θελω να εκμεταλευτω την ταχυτητα του esata ///

Δημοσ.

Ρώτησα, μπας κι ο "δίσκος" είναι DOA.

Τεσπα αφού είναι έτσι, μάλλον θα υπάρχει κάποιος driver για κάποιον controller που δεν έχεις εγκαταστήσει.

Τσέκαρε το cd ή το site της μητρικής

Δημοσ.

τα βαλα ολα που ειχε το cd της μητρικης ....υπαρχει περιπτωση να ειναι ξεχωριστοι driver ..η να εχει καποιο προβλημα ο δισκος ? η το καλωδιο?

• Moderators
Δημοσ.

Η μητρικη υποστηριζει Hot Swap? Αν οχι, μηπως θα πρεπει να τον συνδεσεις πριν ξεκινησει ο υπολογιστης?

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι όλο και θα τον έχει ξεκινήσει με τον δίσκο επάνω...

Το δε καλώδιο, δεν είναι δα και σενάριο επιστημονικής φαντασίας να έχει πρόβλημα, αν και κάτι μου λέει ότι είναι θέμα driver...

Δεν τσεκάρεις λίγο στο site της τι ακριβώς αναφέρει στα specifications, και στο downloads section, αν αναφέρει κανέναν ξεχωριστό.....;

Δημοσ.

Το ίδιο συμβαίνει και με μένα με ένα seagate xterme 1,5T ,που αγόρασα εχθές .Συνδέεται μόνο με usb και με firewire ,ενώ δεν αναγνωρίζει το esata ούτε φαίνεται πουθενά ο σκληρός .

Δημοσ.

γράψτε ποια μητρική, ακριβώς, έχετε.

κι ενα λινκ για τη σελίδα του συγκεκριμένου μοντέλου, στο σαϊτ του κατασκευαστή, θα μας διευκόλυνε

Δημοσ.
γράψτε ποια μητρική, ακριβώς, έχετε.

κι ενα λινκ για τη σελίδα του συγκεκριμένου μοντέλου, στο σαϊτ του κατασκευαστή, θα μας διευκόλυνε

Προσωπικά έχω την pb5 deluxe wi/fi αλλά το site της asus με πετάει έξω λόγω υπερφόρτωσης

Δημοσ.

Εκανες enable στο bios ton sata controller? Μετα κανε ενα reboot να τον δει το συστημα αλλιως δεν τον βλεπει.

Δημοσ.

η pb5 έχει 8 sata ports, με 2 sata controllers.

Τον Intel με τις 6 θυρες σατα, και τον JMicron με αλλες 2: μια εσωτερική, και την εξωτερική (e-sata).

τον JMicron τον εχεις Enabled στο bios ?

αν ναι, στο device manager ισως εχει αναγνωριστει απο τα windows.

αν όχι (εμφανιζεται με κιτρινο θαυμαστικό) πρεπει να εγκαταστήσεις τους drivers του απο mobo cd ή asus.com

Δημοσ.
η pb5 έχει 8 sata ports, με 2 sata controllers.

Τον Intel με τις 6 θυρες σατα, και τον JMicron με αλλες 2: μια εσωτερική, και την εξωτερική (e-sata).

τον JMicron τον εχεις Enabled στο bios ?

αν ναι, στο device manager ισως εχει αναγνωριστει απο τα windows.

αν όχι (εμφανιζεται με κιτρινο θαυμαστικό) πρεπει να εγκαταστήσεις τους drivers του απο mobo cd ή asus.com

Ο jmicron είναι enabled στο bios αλλά στο device manager δεν φαίνεται .Ο εξωτερικός όμως εμφανίζεται κάθε φορά που εκκινείται το pc στην πρώτη μαύρη οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...