Komet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, 'Εχω πολλά avi αρχεία με τους αντίστοιχους υπότιτλος (srt) και θέλω να γράψω ένα DVD με αυτά τα αρχεία που θα παίζει στην τηλεόραση και οι υπότιτλοι (ελληνικοί) να εμφανίζονται κανονικά. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα? Θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω το iDVD για να γράψω το DVD, οπότε απλά θέλω ένα πρόγραμμα που να ενσωματώνει τους υπότιτλους στο avi, και παρόλο που θα είναι ελληνικοί, να εμφανίζονται κανονικά στην τηλεόραση. Ευχαριστώ, Komet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostantispapak Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το submerge. πολύ γρήγορο και ευκολο . Βέβαια έχει κάποιο κόστος για να το κατεβάσεις αλλα αν ψάξεις κάτι μπορεί να βρείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Όσα μέλη επιμένουν να δημοσιεύουν άσχετα με την παρούσα ενότητα μηνύματα, καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά την Επισήμανση για την ενότητα ΜacOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.