dmtrskrk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 εγκατεστησα σημερα για πρωτη φορα linux χρησιμοποιοντας το wubi απο τα windows και δεν μπορω να βαλω αναλυση πανω απο 1280 χ 1024 (η αναληση του monitor μου ειναι 1680χ1050) επισης δεν μπορω να extra visual effects (desktop effects could not be enabled) ...η καρτα γραφικων μου ειναι η 9800gtx .....μπορει καποιος να μου δωσει το site να κατεβασω τα drivers και να μου εξηγησει πως να τα εγκαταστησω;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Για ποια διανομη μιλαμε; Ακυρο. Wubi αρα ubuntu. Στο hardware drivers δεν σου βγαζει τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmtrskrk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Για ποια διανομη μιλαμε; Ακυρο. Wubi αρα ubuntu. Στο hardware drivers δεν σου βγαζει τιποτα; οχι δεν μου βγαζει τιποτα.....Α ξεχασα να σας πω...Δεν εχω INTERNET στο desktop που εχει ubuntu..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Αφου δεν εχεις ιντερνετ, δεν εχεις προσβαση και στα repos, αρα δεν μπορεις να βαλεις και τους επισημους drivers της nvidia, αρα εισαι με τους opensource nv, αρα σωστα σου βγαζει μεχρι 1280*1024. Και να σου δωσουμε το site να κατεβασεις τους drivers, για να τους εγκαταστησεις χρειαζεσαι και αλλα πραγματα οπως τα headers του πυρηνα, που μπαινουν μονο μεσω apt αν δεν θες να χαλασεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Linux χωρις ADSL = no-go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 και αν αποθηκευσει καπου και τους headers κτλ που χρειαζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Η μονη λύση είναι να κατεβάσει από αλλου τα deb και να φτιάξει ένα local apt, αν και πάλι δεν είναι τόσο βολικό χωρίς internet. Αν και για nvidia driver θα χρειαστεί να έχεις gcc, linux headers για τον kernel που έχεις και φυσικά τον driver, πιστεύω τα αλλα θα τα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δεν μπορείς να το πας κάπου που έχεις internet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 η θα σου πρότεινα να βάλεις μια έτοιμη διανομή που έχει όλα τα προγράμματα, driver προεγκατεστημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ή θα πάς κάπου που να υπάρχει γρήγορο Internet και θα κάνεις ένα mirror τα repos του Ubuntu σε έναν εξωτερικό σκληρό. Δέν έχω ιδέα όμως για τί μέγεθος μιλάμε. Η διαδικασία γίνεται εύκολα με το apt-mirror. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Linux χωρις ADSL = no-go και όπως τελικά αποδείχτικε window με adsl = no go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.