kritsman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 γεια σας !!εχω συνδεση adsl στη forthnet με d-link.θα ηθελα να ρωτησω πως θα κλειδωσω τη συνδεση μου ετσι ωστε να μην μπορει να μπει κανεις αλλος με wi-fi η απλα απο το κινητο του. εχω επισης την εντυπωση οτι ηδη μπαινουν με τη συνδεση μου απο γυρω γυρω και ετσι εχει πεσει η ταχυτητα μου αισθητα.δεν ξερω βεβαια επισης αν αυτο στεκει. ευχαριστω!!
giorgos147 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Αν τον υπολογιστή σου τον έχεις με ethernet,απλά,κλείσε το ασύρματο. Αντίθετα,μέσα από το control panel σου βάλε κωδικό.
kritsman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Αν τον υπολογιστή σου τον έχεις με ethernet,απλά,κλείσε το ασύρματο.Αντίθετα,μέσα από το control panel σου βάλε κωδικό. ναι ethernet εχω!!πως το κλεινω?το ασυρματο?και στεκει οτι πεφτει η ταχυτητα μου αν μπαινουν και αλλοι?
nikos903 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Πάτα έναρξη εκτέλεση και τρέξε cmd. Στην κονσόλα μετά δόσε ipconfig, εκεί θα σου γράφει μετά default gateway, κρατάς την ip (πχ 192.168.254.1). Μετά μπένεις σε έναν browser (πχ mozila firefox) και γράφεις στην γραμμή διεύθηνσης την ip που βρήκες. Κάνεις login στο router με τα στοιχεία που είναι στα χαρτιά του (σου τα έχουν δόσει), ψάχνεις την καρτέλα του wifi και το απενεργοποιείς (ή βάζεις έναν κωδικό wpa2-psk που δέν σπάει πχ Myp@$SW0rD). Υπάρχει και η χασάπηκη λύση να βγάλεις τις κεραίεις αλλα δέν γίνεται σε όλα τα router (δέν το έχω κάνει ποτέ μου). Καλή τύχη
kritsman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Πάτα έναρξη εκτέλεση και τρέξε cmd.Στην κονσόλα μετά δόσε ipconfig, εκεί θα σου γράφει μετά default gateway, κρατάς την ip (πχ 192.168.254.1). Μετά μπένεις σε έναν browser (πχ mozila firefox) και γράφεις στην γραμμή διεύθηνσης την ip που βρήκες. Κάνεις login στο router με τα στοιχεία που είναι στα χαρτιά του (σου τα έχουν δόσει), ψάχνεις την καρτέλα του wifi και το απενεργοποιείς (ή βάζεις έναν κωδικό wpa2-psk που δέν σπάει πχ Myp@$SW0rD). Υπάρχει και η χασάπηκη λύση να βγάλεις τις κεραίεις αλλα δέν γίνεται σε όλα τα router (δέν το έχω κάνει ποτέ μου). Καλή τύχη σε ευχαριστω νικο..ηταν αρκετα απλο τελικα..το εκανα.το τσεκαρα κιολας με το κινητο μου.θα δω τωρα αν υπαρχει διαφορα στη ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.